![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.kepfeltoltes.hu/050721/tanga80.jpg)
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050720/vaditofekete.jpg)
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050720/tanga79.jpg)
Szép a hagyományos is, meg a tanga is.
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050720/tanga78.jpg)
Egyetértek Felpával!
Na, üsse kavics! Ha már mindenképpen tanga, legyen legalább hagyományos tanga!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Ilyenkor nyŕron legjobb a semilyen.:-)))
Szia Kedves! örülök, hogy látlak ismét!#wink] Ilyen bevállalós emberek kellenek ide
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 18. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 18. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (367532)
2005. 07. 18. hétfő 23:52
Sziasztok! Eryka! Neked külön szia!
Szavazatom: Tanga! Persze a "nehéznapokon" nem bizti...
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050718/fp-005.jpg)
Sziasztok! Eryka! Neked külön szia!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050718/fp-005.jpg)
Köszi:-))) Ha ez nem így lenne, tényleg elgondokodnék dolgokon, de jó, hogy vagytok és láttok! Puszi! Most megyek aludni, mert ügyeltem. Szép napot!
Milyen másik fórum? Ezt nem értem, szerintem keversz valakivel.
Ha neked beszólnak majd ok nélkül, és beleavatkoznak dolgokba, amik 2 egymást szerető ember üzenete közt rejlenek, akkor megnézem, te csendben maradsz-e.
A kritikát el tudom fogadni, de nem egy olyan topicban, ami a bugyiról szól! Ha azt kritizálták volna, ok. Amúgy ez nem az amatőrök rovat, hogy véleményezést vártam volna, egyszerűen egy számomra szimpatikus ember kérését teljesítettem azáltal, hogy megmutattam a bugyim, ebbe belelkötöttek. Egy számomra még egy szimpatikus ember hozzám szóló hsz-ére pedig számomra sértően reagált valaki, ami a szememben intrika és mellébeszélés, mintsem gerinces, szemtől-szembeni reakció.
Szóval lapozni annak kellett volna, akinek nem inge....
De azért köszi:-))) Ja, és nem vagyok házisárkány, ezt már csak tudom!:-))))
UI.: miért mindig ahhoz van 1-2 "kedves" szavatok, aki hozza az oldal formáját, ill. hozná, ha nem lenne ennyi irigy ember. Sajnos az ilyen beszólóknak csak fotón jut pina vagy fasz, hogy közönséges legyek. Bocs, de így esett most jól. (Ez egy válasz slicc üzenetére (2005. 07. 16. szombat 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha neked beszólnak majd ok nélkül, és beleavatkoznak dolgokba, amik 2 egymást szerető ember üzenete közt rejlenek, akkor megnézem, te csendben maradsz-e.
A kritikát el tudom fogadni, de nem egy olyan topicban, ami a bugyiról szól! Ha azt kritizálták volna, ok. Amúgy ez nem az amatőrök rovat, hogy véleményezést vártam volna, egyszerűen egy számomra szimpatikus ember kérését teljesítettem azáltal, hogy megmutattam a bugyim, ebbe belelkötöttek. Egy számomra még egy szimpatikus ember hozzám szóló hsz-ére pedig számomra sértően reagált valaki, ami a szememben intrika és mellébeszélés, mintsem gerinces, szemtől-szembeni reakció.
Szóval lapozni annak kellett volna, akinek nem inge....
De azért köszi:-))) Ja, és nem vagyok házisárkány, ezt már csak tudom!:-))))
UI.: miért mindig ahhoz van 1-2 "kedves" szavatok, aki hozza az oldal formáját, ill. hozná, ha nem lenne ennyi irigy ember. Sajnos az ilyen beszólóknak csak fotón jut pina vagy fasz, hogy közönséges legyek. Bocs, de így esett most jól. (Ez egy válasz slicc üzenetére (2005. 07. 16. szombat 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 16. szombat 04:53
Írtam neked a másik fórumra is de ide is leírom hátha itt hamarabb olvasod!!
Ide járok már egy jó ideje de mostanság kezd elegem lenni hogy olyan vagy itt mint egy házisárkány..... Vegyél már visszább egy kicsit !!!! H avalami vélemény nem tetszik akkor idézlek "lapozz"...ez egy fórum itt mindenki leírja mi tetszik neki és mi nem.... vagy elfogadod vagy nem ez van....nem csak a dicsérő beírásokat kell elfogadni hanem a rosszat is kinek mi a véleménye...
Ugyhogy arra kérlek ne szívd mellre!!! ez van... néhány embernek ez a véleménye rólad ..fogadd el és kész.. vagy "lapozz"
Ide járok már egy jó ideje de mostanság kezd elegem lenni hogy olyan vagy itt mint egy házisárkány..... Vegyél már visszább egy kicsit !!!! H avalami vélemény nem tetszik akkor idézlek "lapozz"...ez egy fórum itt mindenki leírja mi tetszik neki és mi nem.... vagy elfogadod vagy nem ez van....nem csak a dicsérő beírásokat kell elfogadni hanem a rosszat is kinek mi a véleménye...
Ugyhogy arra kérlek ne szívd mellre!!! ez van... néhány embernek ez a véleménye rólad ..fogadd el és kész.. vagy "lapozz"
Írtam neked a másik fórumra is de ide is leírom hátha itt hamarabb olvasod!!
Ugyhogy arra kérlek ne szívd mellre!!! ez van... néhány embernek ez a véleménye rólad ..fogadd el és kész.. vagy "lapozz" (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 16. szombat 04:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyhogy arra kérlek ne szívd mellre!!! ez van... néhány embernek ez a véleménye rólad ..fogadd el és kész.. vagy "lapozz" (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 16. szombat 04:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 07. 16. szombat 04:20
hagyd, nem érdemes, Kedves!:-))
Egész egyszerűen valami olyanba szólt bele ez a bunkó, amihez köze nulla! Te hozzám szóltál és ő ebbe belevakkantott.
Egész egyszerűen valami olyanba szólt bele ez a bunkó, amihez köze nulla! Te hozzám szóltál és ő ebbe belevakkantott.
hagyd, nem érdemes, Kedves!:-))
hadd irigykedjenek Kedves, a lényeg, hogy legalább én tudom, hogy mennyire jó pasi vagy és hogy mennyire jó veled az ágyban! Imádlak!
Eryka úgy hajnalban észreveszi:...Jé, tényleg....Valóban nem neked akartam. bocsánat, de éjszakás vagyok...
Békának ment, de hát ez egyértelmű!
![finom](images/smilies/finom.gif)
Eryka úgy hajnalban észreveszi:...Jé, tényleg....Valóban nem neked akartam. bocsánat, de éjszakás vagyok...
Békának ment, de hát ez egyértelmű!
Ki kiváncsi, mit gondolsz? nem rólam volt szó, hanem a bugyiról; és ha nem tetszik valami "katicika drága", hát lapozz tovább. Kritizálni még mindig tudsz, de rólad sosem lesz itt 1 fotó sem..Mondom: rólad!
Amíg elnéztem a hülyeségeidet, csak helyeseltél mindenre, most meg, hogy okkal le lettek tiltva az álneveid, hát nem kell keresni az alkalmat, h. belém köss, mert tojok rá s a véleményedre!:-)))
Amíg elnéztem a hülyeségeidet, csak helyeseltél mindenre, most meg, hogy okkal le lettek tiltva az álneveid, hát nem kell keresni az alkalmat, h. belém köss, mert tojok rá s a véleményedre!:-)))
![levele](images/smilies/levele.gif)
Ez tetszik,én a tangára szavazok
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 15. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 07. 15. péntek 14:13
Hasonló van rajtam pont narancsos-piros színben, az is átlátszó és kb. annyit is mutat, mint a képen látható hölgyé.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 14. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25385)
2005. 07. 14. csütörtök 00:16
![](http://www.kepfeltoltes.hu/050714/20050202.jpg)
szia mindenkinek!
légyszive segitsetek nekem. hol lehet ilyen fajta tangát kapni?? akár külföld is érdekelne mert én eddig ahol lehetet megnéztem de sehol nem találtam, söt még egyetlen egy eladó se tudot tovább segiteni.
rem´lem ti tudtok!!!
köszi elöre is
lr333
légyszive segitsetek nekem. hol lehet ilyen fajta tangát kapni?? akár külföld is érdekelne mert én eddig ahol lehetet megnéztem de sehol nem találtam, söt még egyetlen egy eladó se tudot tovább segiteni.
rem´lem ti tudtok!!!
köszi elöre is
lr333
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.kepfeltoltes.hu/050715/mm_sztripverseny2_095.jpg)