talán én álmodtam más ringyóról?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 16. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 08:05
ezt a véleményemet sehová sem tudtam besorolni:
- már megint megcsalsz Te ribanc!
- már megint megcsalsz Te ribanc!
nohogy mongyam: eztet beészoptad!
igaza van katzor királynak: Teeee ribanc!!!
kis faszoknak...
bezzeg mikor tövig benned... akkor azt kiabáltad mindég ezt akarom érezni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
igaza van katzor királynak: Teeee ribanc!!!
kis faszoknak...
bezzeg mikor tövig benned... akkor azt kiabáltad mindég ezt akarom érezni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 18:42
csak hogy értsd: ez a topic az ilyen kis faszoknak van, mint te is ...ide beírhatsz mindent, amit nem tudsz besorolni máshova...a lent nevezett lúzerrel meg jobb, ha vigyázol..ő az új szerelmem, mindent megteszek érte/neki/vele
ezt a véleményemet sehová sem tudtam besorolni:
- már megint megcsalsz Te ribanc! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
- már megint megcsalsz Te ribanc! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 18:42
csak hogy értsd: ez a topic az ilyen kis faszoknak van, mint te is ...ide beírhatsz mindent, amit nem tudsz besorolni máshova...a lent nevezett lúzerrel meg jobb, ha vigyázol..ő az új szerelmem, mindent megteszek érte/neki/vele
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 15:52
off:
valami vezelinátor nevű lúzer nyitott egy új topicot!
magyarul ha a bulis pörit a doki fejére akarom borítani azt ne itt tegyem
csak hogy értsem ...
csak hogy értsem ...
off:
csak hogy értsem ...
csak hogy értsem ...
OFF-topic
témákon kívüliség, sehova sem fér el, túl rövid egy témának...
és nem vitatkozás veszekedés...
arra ajánlom a Dühöngő szoba (haragszom rád - egymás közötti viták)szobát, ha kulturált... ha nem, akkor marad a levelezés...(azaz intézzétek magán levelezésben)
témákon kívüliség, sehova sem fér el, túl rövid egy témának...
és nem vitatkozás veszekedés...
arra ajánlom a Dühöngő szoba (haragszom rád - egymás közötti viták)szobát, ha kulturált... ha nem, akkor marad a levelezés...(azaz intézzétek magán levelezésben)