Két és fél hónap után holnap jön haza a feleségem a külföldi munkából. Majd kibújok a bőrömből örömömben, főleg azért is mert ezután csak havi egy-két hetet kell visszamennie.
időbe hazaértem
Elsimultak a problémáink, nézeteltéréseink a feleségemmel. (Sokáig tartó hosszú kommunikáció eredménye) Most már örömteli az élet, boldogok vagyunk.
-Amikor 8 éve jogosítványt szereztem
-Kézilabdában sok első helyezés a csapatommal
-Kézilabdában sok első helyezés a csapatommal
Ma felhívott egy rég nem látott ismerősöm,és azt mondta,feljönne hozzám megköszönteni.Nagyon örültem,de lemondta!
Ma megköszöntem a buszsofőrnek hogy milyen kellemes volt utazni vele..hiszen úgy vezetett mintha hímes tojásokat szállítana, kedves jóleső mosollyal reagált s azt monda, rám gondol majd hó elején ha a fizetéspapiját kézbe veszi
következő fokozat...
fiam SZOBÁJA VÉGRE TISZTA
fiú szobát nem kell magyaráznom (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
fiam SZOBÁJA VÉGRE TISZTA
fiú szobát nem kell magyaráznom (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2597)
2013. 06. 02. vasárnap 11:09
Az öröm felfoghatatlan úgy tűnik a fiam VÉGLEG SZOBATISZTA:
ezt akinek van csemetéje nem kell magyaráznom
Az öröm felfoghatatlan úgy tűnik a fiam VÉGLEG SZOBATISZTA:
Ma végre elkészül a kislányunk babaszobája
ma rájöttem, hogy ebben a szar országban, azért van 1-1 normális emberke is!
Sikerült elvégeznem egy tanfolyamot,jó eredménnyel!
Jujjj, ezt nem magamnak hanem Hazafinak akartam címezni:-P
Te voltál a benzinkutas? ))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (759419)
2012. 07. 11. szerda 16:35
Velem pár napja, vagy egy két hete is történt valami jó dolog. pl. Valaki, akiről azt hittem már elfelejtett, írta, hogy nem is, csak a leveleit én nem kaptam meg....Tényleg jó, hogy még emlékszik rám )
Tegnap jártam egy szépészeti szalonban,ahol mindenki épp szerelmes volt,így a levegő megtelt valami kimondhatatlanul szép szerelem mámorral,és ez ott abban a pillanatban csudajó volt
De jó akkor ez azt jelenti hogy vannak még köztünk "angyalok"
Velem pár napja, vagy egy két hete is történt valami jó dolog. pl. Valaki, akiről azt hittem már elfelejtett, írta, hogy nem is, csak a leveleit én nem kaptam meg....Tényleg jó, hogy még emlékszik rám )
Sziasztok,
Nemrég tankoltam egy kicsike benzinkútnál,természetesen a tanksapka ismét rászorult,miközben próbáltam lecsavarni egy kedves férfi odalépett köszönt és megkérdezte segíthet-e,nagyon meglepődtem mert ritka az ilyen manapság,de hogy őszinte legyek nőként ez egy nagyon pozitív élmény volt hogy vannak még segítőkész emberek kicsiny világunkban
Nemrég tankoltam egy kicsike benzinkútnál,természetesen a tanksapka ismét rászorult,miközben próbáltam lecsavarni egy kedves férfi odalépett köszönt és megkérdezte segíthet-e,nagyon meglepődtem mert ritka az ilyen manapság,de hogy őszinte legyek nőként ez egy nagyon pozitív élmény volt hogy vannak még segítőkész emberek kicsiny világunkban
Van 1 új első kerekem(bringa)
Vettem ma egy eredeti lemezt.
Vettem ma egy eredeti lemezt.
Na már több mint 1 éve nem volt senkinek semmi jó élménye?!
Nekem a mai napra annyi hogy barinőmtől kaptam egy tök jó fejhallgatót,de sajna nem tudom se a TV-be se az 5.1-be dugni,csak a telefonba...
Nekem a mai napra annyi hogy barinőmtől kaptam egy tök jó fejhallgatót,de sajna nem tudom se a TV-be se az 5.1-be dugni,csak a telefonba...
örülök,boldog vagyok, mert szeretek, és viszontszeretnek. ez a legnagyobb öröm számomra..köszönöm...