sziasztok van itt olyan aki külföld ludwigshafen környékén ismerkedne fiu partnert keresek pasziv részt kedvelem
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Bp mostanában?
Csütörtökön körúton leszek, kölcsön, egyoldalú oràlra keresek, Nagykanizsa -Keszthely-Hévíz-Tapolca, majd Balaton déli part, aztán Kaposvár...
Hali! Aktív pasi? Szolnok megye.
Sziasztok valaki most ibis hotel mögött?
Sziasztok? Tamási kke valaki?
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Dányból továbbra sincs senki?
Privátba írj!
Privátba írj!
Valaki közös hoki most a reptérnél?
Autós kaland 20 òra körűl? Bp keleti
IX. kerületben szopnék, helyem van
Most aktív bi megdugna Miskolcon? Hely lehetne,ha 1 órán belül jönnél. Aktív kulturált ffi.19 óráig
Macikedvelő pasit keresek rendszeres találkozásokra Nyíregyháza környékén!! Elsősorban orált szeretnék, de csak a passzív dolgokat szeretem, így az aktív oldalra keresek partnert! Lehetsz bi vagy kíváncsi kanos hetero is aki csak ki akarja próbálni milyen ha egy pasi kapja be neki! Helyet tudj megoldani napközben vagy néha este! Bátor szókimondó leveleket várok! Meleg kapcsolat nem érdekel! 50 feletti is írhat ha szép a szerszám! Rendszeresen találkozhatnánk, heti 2-3 alkalommal is! Én egy negyvenes férfias mackós pasi vagyok, tehát aki fiatal vékony lányost keres, az nem én vagyok! Legyen szép napotok!
Közelemből valaki?
Sziasztok
Ma estere szopna valaki Obudan?
Max 35 eves korig! Helyem van
Ma estere szopna valaki Obudan?
Max 35 eves korig! Helyem van
Sziasztok! Reggel 5 körül kalandozna valaki Budapesten?
Szegeden szopna most valaki?
Nem igazán értem, hogy többen írnak, de előtte annyi fáradságot nem vesznek, hogy elolvassák az adatlapomra. Nem vagyok bunkó, minden üzetenetre válaszolok. De ne húzzuk már egymás idejét...
Most délután/este a 11. kerületben lenne partner? Helyem van.