A 3-ra szavazok, és Gratula mindenkinek Aki bevállalta!Hölgyeim minden elismerésem!
A 4-es cici tetszik .
a 3-as képekre szavazom, a többi is szép didi, de nekem ez kellene!!!
a 3. ra szavazok
3
Én a 3-asra szavaznék
Nekem a 6.-os tetszik...
szerintem az 5.-ös nagyon jó
Megnéztem a képeket nekem is a 4-es a nyerö
Én a 4-esre szavazok
A 3. versenyzőnek a képe tetszik. Hol lehet ilyen polót beszerezni
a 4 es kép
a négyes kép nagyon tetszik
a négyes kép nagyon tetszik
az 5-ös a befutó! tuti cickó!
Nagyon kár ,hogy a 4-es versenyző poloján elmosodott az irás ,de neki van a legformásabb cicije és a legszebb.Szavazatom a 4-es hajrá
Hosszú töprengés, és nézegetés után, az 5-ös a nyerö nálam
Én is gratulálok. minden hölgynek, aki vállalta ezt a játékot. Még akkor is ha van olyan aki, állitolag saját magának addott szavazatott!!!!! kérte is hogy vegyék le a képét. de sajnos nem engedélyezték, de azért hazugnak nem kellett volna nevezni! bocsi, de ezt le kellett irnom!És sajnos ezen a lapon már sok ilyen megtörtént, hogy az embert szószerint megalázták! NA, MOST LEHET TILTANI.Lányok gratulálok nektek. sziasztok.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 06. 04. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 04. szerda 09:55
Ugyan konkrétan nem szavazok, mert mindenki nyertes az én szememben, de szeretnék garatuláni mindenkinek aki (ugyan név nélkül), de vállalta Magát!
Gratulálok, és köszönjük!
Ugyan konkrétan nem szavazok, mert mindenki nyertes az én szememben, de szeretnék garatuláni mindenkinek aki (ugyan név nélkül), de vállalta Magát!
5-ös számu versenyzönek tetszik a képed nagyon jó ettöl jobb nem is lehetne "macikád"
(kimoderálva! nem tudsz olvasni? pedig vastagon írtam az instrukciókat! még egy ilyen és minden szavazatodat törlöm! :tom)
Uhhh... Nagyon kemény a döntés (is)!
8-as, akárki is legyen!
MELLesleg igazán elárulhatná priviben, ki ő!
8-as, akárki is legyen!
MELLesleg igazán elárulhatná priviben, ki ő!