Kedves csetisek és fórumozók!
Ma este 20 órai kezdettel,mint már megszokott kvíz játék lesz a csetin. Ezuttal zene témában próbálhatjátok ki magatokat. A nyertes egy hétnyi VIP tagságot kap.Mindenkit szeretettel várunk!
Ma este 20 órai kezdettel,mint már megszokott kvíz játék lesz a csetin. Ezuttal zene témában próbálhatjátok ki magatokat. A nyertes egy hétnyi VIP tagságot kap.Mindenkit szeretettel várunk!
A mai játékot doremimi nyerte.Gratula Neki!
(1500 pont jóváírva : vazelinator)
Kedves csetisek és fórumozók !
Ma este 20:00 órai kezdettel, mint már megszokott,kvíz játék lesz a cseten. Álltalános kérdésekben próbálhatjátok ki magatokat. A nyertes egy hétnek megfelelő GG pontot kap.Mindenkit szeretettel várunk!
Ma este 20:00 órai kezdettel, mint már megszokott,kvíz játék lesz a cseten. Álltalános kérdésekben próbálhatjátok ki magatokat. A nyertes egy hétnek megfelelő GG pontot kap.Mindenkit szeretettel várunk!
A mai kvíz játékot doremimi nyerte.Ezúton is Gratula Neki !
A mai kvíz játék nyertese csabi_bp lett.Gratula Neki!
Kedves csetisek és fórumozók !
Holnap az-az márc.9.-én este 20:00 órai kezdettel, mint már lassan megszokott,kvíz játék lesz a cseten. Álltalános kérdésekben próbálhatjátok ki magatokat. A nyertes egy hétnek megfelelő GG pontot kap.Mindenkit szeretettel várunk!
Holnap az-az márc.9.-én este 20:00 órai kezdettel, mint már lassan megszokott,kvíz játék lesz a cseten. Álltalános kérdésekben próbálhatjátok ki magatokat. A nyertes egy hétnek megfelelő GG pontot kap.Mindenkit szeretettel várunk!
A mai játékot kattints ide nyerte.Gratula Neki!
Kedves csetisek és fórumozók! Holnap az az-febr. 24.-én este 20:00 órától ismét kvíz játék lesz a cseten.Most zene kérdésekkel várjuk a játszani akarókat.A nyertes most is egy hétnyi VIP tagságnak megfelelő pontot kap. Mindenkit szeretettel várunk!
A mai kvíz játék nyertese doremimi lett.Ezúton is Gratula Neki!
Kedves csetisek és fórumozók! Február 10.-én ( pénteken ) 20:00 -i kezdéssel ismét kvíz játék lesz a csetin. Most általános kérdésekkel várunk minden játszani vágyót! Szeretettel várunk Mindenkit! A nyertes ezúttal is egyhétnyi tagságnak megfelelő G pontot kap
A mai kvíz játék nyertese Nicool lett.Ezúton is Gratula Neki!
Kedves csetisek és Fórumosok! Holnap az-az jan. 27.-én ismét kvíz lesz a csetin.Mese témában próbálhatjátok ki magatokat.Szeretettel várunk Mindenkit!
A tegnapi kvíz játék nyertese : csabi_bp lett....ezúton is Gratula Neki
1500 pont jóvá írva : vazelinator
1500 pont jóvá írva : vazelinator
Pénteken az-az jan. 13.-án ismét kvíz lesz a cseten.Mindenkit szeretettel várunk! Ezuttal a nyertes G ponokat kap!
A mai kvíz játék nyertese csabi_bp lett.Ezúton is gratula Neki
Újra indítjuk a sokak által már ismert és szeretett kvíz játékunkat!Ezentúl minden második héten pénteken este 20:00 órai kezdéssel várunk minden csetist és fórumozót aki szeretne játszani,szórakozni és szeretné kipróbálni tudását.
játék helye: cseti,az erre létrehozott kvíz szoba
ideje: 2011. dec. 30.20:00 óra
Mindenkit szeretettel várunk és jó szórakozást kívánunk!
Újra indítjuk a sokak által már ismert és szeretett kvíz játékunkat!Ezentúl minden második héten pénteken este 20:00 órai kezdéssel várunk minden csetist és fórumozót aki szeretne játszani,szórakozni és szeretné kipróbálni tudását.
játék helye: cseti,az erre létrehozott kvíz szoba
ideje: 2011. dec. 30.20:00 óra
Mindenkit szeretettel várunk és jó szórakozást kívánunk!
A pénteki az-az ápr.17-ei. kvíz nyertese vica30 lett.
Ezúton is gratula Neki.
Ezúton is szeretném közölni mindenkivel,hogy a kvíz bizonytalan ideig szünetel,ha újra indul ebben a topicban jelezni fogom!!!
Ezúton is gratula Neki.
Ezúton is szeretném közölni mindenkivel,hogy a kvíz bizonytalan ideig szünetel,ha újra indul ebben a topicban jelezni fogom!!!
Kedves csetisek és forumozók!
Ma este az-az ápr.17.-én este 20:00 órától mint már minden pénteken ismét kvíz játék lesz a csetin.
Ezuttal zenei kérdésekkel várunk Benneteket.
Opok és Adminok is részt vehetnek a mai játékban!
Mindenkit szeretettel várunk!
Kedves csetisek és fórumosok!
Ma este az-az ápr. 10.-én este 20:00 órától ismét kvíz játék lesz a csetin.
Most történelem kérdésekben próbálhatjátok ki magatokat.
Ma este az-az ápr. 10.-én este 20:00 órától ismét kvíz játék lesz a csetin.
Most történelem kérdésekben próbálhatjátok ki magatokat.
A pénteki az-az ápr. 4.-ei kvíz játék nyertese vica30 lett
Ezuton is gratula Neki
Ezuton is gratula Neki