a bíró sem volt cseppet olasz utáló mi? :( elég erőszeretettel segített a románoknak, ahogy csak tudott :( végülis, megadott nekik egy lesgólt, meg még egy 11-essel, meg is akarta nyeretni velük a meccset, hát ez a péntek 13, nem hozott nekünk szerencsét, az már tuti :( 3 gólunkból 1-et adtak meg, végülis :( nem baj hogy Del Piero volt lesen és nem Toni, meg hogy a partjelző nem figyeli eléggé, hogy a kapus a labdával együtt átlépte a gólvonalat, ez egy sima 3:0-ás mérkőzés volt, ez a vicces ám, 3 gólt lőttünk és nem tudtunk győzni, ha ennyi nem elég, akkor mit kellett volna még tenni? :( a Hollandia - Franciaország meg igazán gyalázás volt 4:1? Gyááá...!! Hát bízom a fair playben, hogy a Hollandok nyernek vagy x-elnek, (mert ha kikapnak, akkor a VB döntősök kiesnek) mi meg behúzzuk a franciákat, FORZA ITALIA !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 06. 13. péntek 20:59
Na ez a meccs, az olasz-román is egy érdekes meccs volt. szerintem még sokáig beszélnek róla, sajnálom az azzurikat.
Na ez a meccs, az olasz-román is egy érdekes meccs volt. szerintem még sokáig beszélnek róla, sajnálom az azzurikat.
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 13. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 13. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 16:30
Hír:"Verekedő német futballdrukkereket kellett megfékezniük a bécsi rendőröknek csütörtök este a belvárosban kialakított szurkolói zóna közelében.
Szemtanúk beszámolója szerint a németek válogatás nélkül mindenkit ütöttek, aki az útjukba került, a rendőrség gyors beavatkozásának köszönhetően percek alatt sikerült megfékezni a rendbontókat."
Hát, ha pár perc elég volt a rendőröknek, nagyon kemények lehettek ezek a snájdig német fiúcskák.........
Szemtanúk beszámolója szerint a németek válogatás nélkül mindenkit ütöttek, aki az útjukba került, a rendőrség gyors beavatkozásának köszönhetően percek alatt sikerült megfékezni a rendbontókat."
Hát, ha pár perc elég volt a rendőröknek, nagyon kemények lehettek ezek a snájdig német fiúcskák.........
Hír:"Verekedő német futballdrukkereket kellett megfékezniük a bécsi rendőröknek csütörtök este a belvárosban kialakított szurkolói zóna közelében.
Na ezt nem mondod komolyan?!
Hogy lehet így megfejelni egy pultot? Én is el szoktam ázni rendesen, de a pult az "szent"! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 13. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lehet így megfejelni egy pultot? Én is el szoktam ázni rendesen, de a pult az "szent"! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 13. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 12:29
gyerekek!
most egy darabig nem leszek!
a horvát győzelem feletti örömömbe elmentem kocsmázni és részegen lefejeltem a korcsmapultot! ezért össze vagyok varrva és egy darabig /8-10 nap/ kötözésre járok... tehát nem leszek net közelbe...
A németekről: kipukkkadt egy agyonra felfújt lufi! min lehet csodálkozni? az esélyesebb és jobb csapat győzött!
Schweinsteiger a VB-n télleg zseniális volt, de a tegnapit meg lehetett adni!
osztrákok?
kaptak egy gólt lesből
rúgtak egy ajándék 11est... de a tippmixem elvitte, h a lengyelek nem győztek!
de mi is a baj
egyik súlyos bírói tévedés az egyik csapatot a másik pedig a másikat súlytotta!
ennyi!
és hozzá teszem ebben is igazad van: "Évek óta ez a legjobb, legszimpatikusabb ( brrrrr, ezt hogy utálom hallani is, de most tényleg ez az igazság ) német válogatott!" persze se a buta arcú Kahn se a bekébzelt Matthausz ...
de még így is a legundorítóbb csapat!
de mára megteszem a győzelmeteket! az tutti!!!
a horvát győzelem feletti örömömbe elmentem kocsmázni és részegen lefejeltem a korcsmapultot! ezért össze vagyok varrva és egy darabig /8-10 nap/ kötözésre járok... tehát nem leszek net közelbe...
A németekről: kipukkkadt egy agyonra felfújt lufi! min lehet csodálkozni? az esélyesebb és jobb csapat győzött!
osztrákok?
kaptak egy gólt lesből
de mi is a baj
ennyi!
és hozzá teszem ebben is igazad van: "Évek óta ez a legjobb, legszimpatikusabb ( brrrrr, ezt hogy utálom hallani is, de most tényleg ez az igazság ) német válogatott!" persze se a buta arcú Kahn se a bekébzelt Matthausz ...
az isten szóljon belőled!
hehe akkor én szólok
ma délután Hajrá Ti!!!
de csak ha gólra jáccátok a meccset!
mert egyik haverom írta: az olaszokkal semmi bajom, csak nem gólra jáccák a meccset!
és én igazat adok Neki /ebből nagyon megérthetitek mi is az én bajom is az olasz csapattal/! de cáfoljatok meg ma!!! kívánom!
Öcsi!
köszönöm!!! (Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 13. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
hehe akkor én szólok
ma délután Hajrá Ti!!!
de csak ha gólra jáccátok a meccset!
mert egyik haverom írta: az olaszokkal semmi bajom, csak nem gólra jáccák a meccset!
és én igazat adok Neki /ebből nagyon megérthetitek mi is az én bajom is az olasz csapattal/! de cáfoljatok meg ma!!! kívánom!
Öcsi!
köszönöm!!! (Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 13. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszabítás nélkül. Van ez a szabály a kvótákkal, amiben a csehek jobbak, geci igazságtalan, de mivel ha a pontazonosság "élőben" alakul ki, tehát az az adott meccs "okozza" utoljára, akkor a 11es szabály beelőz, és nem a kvóta dönt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 13. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem ezen ne filózunk mert úgy is a csehek nyernek
hosszabbítás után vagy anélkül???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 13. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15752)
2008. 06. 13. péntek 14:10
11eseket rúgnak!
11eseket rúgnak!
Gyerekek!
a csehek és a törökök 3-3 ponttal azonos gólkülönbséggel állnak!
ha az egymás elleni meccs is döntetlen akkor mi van???
hosszabbítás?
tizenegyes rúgás?
sorsolás???
a csehek és a törökök 3-3 ponttal azonos gólkülönbséggel állnak!
ha az egymás elleni meccs is döntetlen akkor mi van???
hosszabbítás?
tizenegyes rúgás?
sorsolás???
de Őt /Aquilani/ mért nem jáccatta a múltkor?
a szezon egyik legjobbja volt!!! (Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 13. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
a szezon egyik legjobbja volt!!! (Ez egy válasz tough_victorious üzenetére (2008. 06. 13. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 12:39
jó a keret, csak Perrottát hiányolom, olyan érzésem van hogy ma Aquilani beköszön a román kapuba, egy jó távoli lövéssel :P
jó a keret, csak Perrottát hiányolom, olyan érzésem van hogy ma Aquilani beköszön a román kapuba, egy jó távoli lövéssel :P
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 13. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 13. péntek 08:09
Na gyerekek! Ma ismét nagy nap virradt! Össze is kaptuk kis "falunk" olasz fanatikusait, és együtt nézzük a mai meccset (is)!
Olvasom a sportlapokban, hogy az olasz nép a Gianluca Zambrotta, Giorgio Chiellini, Christian Panucci, Fabio Grosso, Daniele De Rossi, Alberto Aquillani, Andrea Pirlo, Alessandro Del Piero, Antonio Cassano, Luca Toni kezdőt követeli!
Érdekes, hogy Gattuso-t kihagyták!?!? De a Materazzi, Barzagli balf@sz kettős leszavazása egyértelmű......nem méltóak a legendás Nesta-Cannavaro betonbiztos középső pároshoz..... szélen Maldiniről nem is beszélve. Egyszerüen érthetetlen volt a hollandok elleni kezdő 11!?
Remélem, ma ők lesznek a középpályán, nekem Camoranesi sem fog hiányozni.....:
Olvasom a sportlapokban, hogy az olasz nép a Gianluca Zambrotta, Giorgio Chiellini, Christian Panucci, Fabio Grosso, Daniele De Rossi, Alberto Aquillani, Andrea Pirlo, Alessandro Del Piero, Antonio Cassano, Luca Toni kezdőt követeli!
Érdekes, hogy Gattuso-t kihagyták!?!? De a Materazzi, Barzagli balf@sz kettős leszavazása egyértelmű......nem méltóak a legendás Nesta-Cannavaro betonbiztos középső pároshoz..... szélen Maldiniről nem is beszélve. Egyszerüen érthetetlen volt a hollandok elleni kezdő 11!?
gyerekek!
osztrákok?
kaptak egy gólt lesből
de mi is a baj
ennyi!
osztrákok?
kaptak egy gólt lesből
de mi is a baj
ennyi!
Hozzáteszem nem örültem a németek vereségének!
Évek óta ez a legjobb, legszimpatikusabb ( brrrrr, ezt hogy utálom hallani is, de most tényleg ez az igazság ) német válogatott!
Schweinsteiger az egyik nagy kedvencem, már a VB-n is zseniális volt.
Ez a piroslap tegnap meg........ezer ilyet lehetett volna már adni, ez mégsem zizu fejese volt.....haha!
Akárcsak az osztrákok 11ese: 18 játékos a 16oson belül........minimum 5-6 "borulás" minden egyes ilyen szituációban, minden meccsen! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Évek óta ez a legjobb, legszimpatikusabb ( brrrrr, ezt hogy utálom hallani is, de most tényleg ez az igazság ) német válogatott!
Schweinsteiger az egyik nagy kedvencem, már a VB-n is zseniális volt.
Ez a piroslap tegnap meg........ezer ilyet lehetett volna már adni, ez mégsem zizu fejese volt.....haha!
Akárcsak az osztrákok 11ese: 18 játékos a 16oson belül........minimum 5-6 "borulás" minden egyes ilyen szituációban, minden meccsen! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 21:20
Horvátország csúnyán megtréfálta Ballackékat!
Amilyen jól kezdtek a németek, olyan rosszul folytatták szereplésüket az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A sokak által a torna nagy esélyesének tartott válogatott a lengyelek elleni 2-0-s sikert követően Klagenfurtban 2-1-re kikapott a lelkes és taktikus horvát csapattól, s így a vb-bronzérmesnek a B csoport záró körében Ausztria ellen ponto(ka)t kell gyűjtenie, ha nyolc közé szeretne jutni.
Horvátország - Németország 2-1 (1-0) gól: Srna (24.), Olic (62.), illetve Podolski (79.) Klagenfurt, 30 ezer néző v.: Frank De Bleeckere (belga)
Amilyen jól kezdtek a németek, olyan rosszul folytatták szereplésüket az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A sokak által a torna nagy esélyesének tartott válogatott a lengyelek elleni 2-0-s sikert követően Klagenfurtban 2-1-re kikapott a lelkes és taktikus horvát csapattól, s így a vb-bronzérmesnek a B csoport záró körében Ausztria ellen ponto(ka)t kell gyűjtenie, ha nyolc közé szeretne jutni.
Horvátország - Németország 2-1 (1-0) gól: Srna (24.), Olic (62.), illetve Podolski (79.) Klagenfurt, 30 ezer néző v.: Frank De Bleeckere (belga)
Azért az jó jel, hogy a fogadóirodák közel 5,5X több lóvét fizetnek romén győzelem esetén!
Haha, jogos! Bár mentségemre mondom, én ott edződtem, jópár nagy csatát megvívtam ott az évek során, jópár tiltást "leültem".
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 20:59
öcsi és vic! én elfogadom a laza stílust, de ez nem a kismalac...vegyetek egy kicsit vissza...minden bárdolatlan jelzőt hagyjatok ki
Na gyerekek! Ma ismét nagy nap virradt! Össze is kaptuk kis "falunk" olasz fanatikusait, és együtt nézzük a mai meccset (is)!
Horvátország csúnyán megtréfálta Ballackékat!
öcsi és vic! én elfogadom a laza stílust, de ez nem a kismalac...vegyetek egy kicsit vissza...minden bárdolatlan jelzőt hagyjatok ki
*** németek, elment rajtuk a tippmix, még egy x-re sem voltak képesek, bambák :@
*** mod.:prune
*** mod.:prune