Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 07. 23. szerda 22:13  #295
yanee84 yanee84
ezek a gyökerek ezen persze fölháborodnak,de azon, hogyha verekedés van, azon már nem! egyébként nem kétlem,hogy még egy laza cumi is érdekesebb volt, mint a hatalmas teljesítmény, amit a pályán nyújtottak a fiuk...
egyébként ez már tényleg kicsit durva! mert ha még ugy csinálták volna, hogy elbujva, és csak véletlenül vették volna őket észre... de így, a B középben... vááá
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 23. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 10:31
ugyan nem focikutya, de foci és szex!

Kitiltották a pályáról a meccsen szexelő fradistákat

A biztonsági őrök nem avatkoztak közbe, hanem csatlakozva a közönséghez, "Mindent bele" kiáltásokkal biztatták azt a fiatal lányt, aki a Ferencváros-Shiffield United mérkőzés kellős közepén elégítette ki szájával a fiúját. Botrány csak a meccs után keletkezett, amikor többen is felháborodtak azon, hogy a félórás aktus gyerekek szeme láttára történt.

július 14-én a Ferencváros a Sheffield United ellen lépett pályára az Üllői úton. Azonban a meccsről ezúttal egy olyan esemény terelte el a Fradi szurkolók figyelmét, amire ők sem számítottak. Mialatt a pályán javában zajlott a mérkőzés a lelátón egy 20 év körüli lány szájjal elégített ki egy hasonló korú fiút.

Az eset a stadion F szektorában történt (a pálya Üllői úti oldalán, a kijelzőhöz közelebbi oldalon). A lány kisebb szüneteket tartva, nagyjából egy fél órán keresztül kényeztette a fiút orálisan, mialatt a körülöttük álló tömeg árgus szemekkel figyelte az eseményeket. A nézőtérre egy cseppet sem odaillő jelenetet észrevették a biztonsági őrök is, azonban semmit sem tettek. "A kijelző felöli oldalon álló kapu mögött álló biztonsági őrök észrevették az esetet, ám ahelyett, hogy közbeavatkoztak volna, egymásnak mutogatták mi történik éppen", mesélte a 61 éves úr, aki szemtanúja volt a történteknek. "Ezután egyre többen mobiltelefonnal elkezdték fényképezni őket, és kórusban kiabálták: Mindent bele!", tette hozzá. A férfi vagyonőrként dolgozik egy irodaházban, és szerinte egyértelműen az lenne a biztonsági szolgálat dolga, hogy jelezzék az esetet, és tegyenek valamit, ha más nem a rendőrség segítségével, hiszen a mérkőzésen számtalan kisgyerek is volt.
A nyílt színi szex több fradistát is felháborított, az különösen zavarta őket, hogy a meccset, ahogy mindig, fiatal szurkolók is véginézték.
Az egyik hozzászóló szerint viszont nem volt teljesen értelmetlen az aktus:"a mecs helyett az egész B-közép a szopást nézte. És amikor elkezdtünk üvölteni hogy mindent bele, a csapat azt hitte, nekik szól, egyből lőttek is egy gólt."
A közönségnek tetszett, de a szurkolók elítélik az esetet

Boros Bánk Levente a Ferencváros Szurkolók Szövetségének alelnöke elmondta, tudomása szerint a két fiatal nem tagja egyik szurkolói szervezetnek sem, így nekik ebbe az ügybe nincs lehetőségük és nem is kötelességük beavatkozni, ugyanakkor teljes mértékben elítélik a történteket. Az egyik szurkolói csapat kérésére egyeztettek a mérkőzést biztosító vagyonvédelmi cég a két fiatalt kitiltotta a sportpálya területéről.

A biztonsági cég vezetői nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a BRFK ügyeletese pedig elmondta, az esetről nincs tudomásuk, feljelentés az esettel kapcsolatban nem érkezett.
2008. 07. 23. szerda 21:41  #294
tom1019 tom1019 VIP Admin
Az Eb-elődöntő jelentette a végállomást Némethéknek szomoru1

Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott 1-0-s vereséget szenvedett Olaszországtól a Csehországban zajló korosztályos Európa-bajnokság elődöntőjében, így bronzéremmel zárta a tornát. Sisa Tibor együttese végig nagyon szervezetten játszott, az első félidőben egyértelműen esélyesebbnak tartott ellenfele fölé nőtt, végül mégis veszített.

Vélemény:
Sisa Tibor: "Két nagyszerű csapat jó meccsét láthatták a nézők, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült még boldogabbá tenni drukkereinket, mert hiába játszottunk jól, az egyetlen gólt az olaszok szerezték. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok a srácokra és talán nem túlzás, ha azt mondom: mi is megérdemeltük volna, hogy bejussunk a döntőbe."

U19-es labdarúgó-Eb, elődöntő:
Olaszország - Magyarország 1-0 (0-0)
Plzen, 4000 néző
v.: Moen (norvég)
Olaszország: Fiorillo - Darmian, Tagliani, Gentili, Formiconi (Forestieri, a szünetben) - Albertazzi, Reggio Garibaldi, Poli, Bonaventura - Paloschi (Eusepi, 85.), Okaka Chuka
Magyarország: Gulácsi - Debreceni, Szekeres, Présinger, Busai (Bajner, 77.) - Korcsmár, Gál, Koman, Szabó, Gosztonyi - Németh
gól: Forestieri (65.)
sárga lap: Albertazzi (15.), Darmian (29.), Forestieri (88.), illetve Korcsmár (46.), Szabó (93.)

Koman Vladimir nagy csatát vívott Polival

És akkor?
A magyar U19-es válogatott úgy szenvedett vereséget Olaszországtól a korosztályos Eb-elődöntőjében, hogy végig egyenrangú ellenfele volt egy előzetesen esélyesebbnek tartott csapatnak, ráadásul a teljes első félidőben, illetve a második játékrész egyes periódusaiban egyértelműen vetélytársa fölé nőtt.

Az alapvető cél teljesült, Németh Krisztiánék kiharcolták a világbajnoki szereplést, a mostani tapasztalatokkal felvértezve pedig jó esély látszik arra, hogy a sportág korosztályos csúcseseményén sem a pofozógép szerepét osztják majd rájuk.

Jó lenne, ha a jövőben a nagyválogatott is hasonlóval rukkolna elő!
2008. 07. 23. szerda 10:31  #293
surdapapa surdapapa
ugyan nem focikutya, de foci és szex!

Kitiltották a pályáról a meccsen szexelő fradistákat

A biztonsági őrök nem avatkoztak közbe, hanem csatlakozva a közönséghez, "Mindent bele" kiáltásokkal biztatták azt a fiatal lányt, aki a Ferencváros-Shiffield United mérkőzés kellős közepén elégítette ki szájával a fiúját. Botrány csak a meccs után keletkezett, amikor többen is felháborodtak azon, hogy a félórás aktus gyerekek szeme láttára történt.

július 14-én a Ferencváros a Sheffield United ellen lépett pályára az Üllői úton. Azonban a meccsről ezúttal egy olyan esemény terelte el a Fradi szurkolók figyelmét, amire ők sem számítottak. Mialatt a pályán javában zajlott a mérkőzés a lelátón egy 20 év körüli lány szájjal elégített ki egy hasonló korú fiút.

Az eset a stadion F szektorában történt (a pálya Üllői úti oldalán, a kijelzőhöz közelebbi oldalon). A lány kisebb szüneteket tartva, nagyjából egy fél órán keresztül kényeztette a fiút orálisan, mialatt a körülöttük álló tömeg árgus szemekkel figyelte az eseményeket. A nézőtérre egy cseppet sem odaillő jelenetet észrevették a biztonsági őrök is, azonban semmit sem tettek. "A kijelző felöli oldalon álló kapu mögött álló biztonsági őrök észrevették az esetet, ám ahelyett, hogy közbeavatkoztak volna, egymásnak mutogatták mi történik éppen", mesélte a 61 éves úr, aki szemtanúja volt a történteknek. "Ezután egyre többen mobiltelefonnal elkezdték fényképezni őket, és kórusban kiabálták: Mindent bele!", tette hozzá. A férfi vagyonőrként dolgozik egy irodaházban, és szerinte egyértelműen az lenne a biztonsági szolgálat dolga, hogy jelezzék az esetet, és tegyenek valamit, ha más nem a rendőrség segítségével, hiszen a mérkőzésen számtalan kisgyerek is volt.
A nyílt színi szex több fradistát is felháborított, az különösen zavarta őket, hogy a meccset, ahogy mindig, fiatal szurkolók is véginézték.
Az egyik hozzászóló szerint viszont nem volt teljesen értelmetlen az aktus:"a mecs helyett az egész B-közép a szopást nézte. És amikor elkezdtünk üvölteni hogy mindent bele, a csapat azt hitte, nekik szól, egyből lőttek is egy gólt."
A közönségnek tetszett, de a szurkolók elítélik az esetet

Boros Bánk Levente a Ferencváros Szurkolók Szövetségének alelnöke elmondta, tudomása szerint a két fiatal nem tagja egyik szurkolói szervezetnek sem, így nekik ebbe az ügybe nincs lehetőségük és nem is kötelességük beavatkozni, ugyanakkor teljes mértékben elítélik a történteket. Az egyik szurkolói csapat kérésére egyeztettek a mérkőzést biztosító vagyonvédelmi cég a két fiatalt kitiltotta a sportpálya területéről.

A biztonsági cég vezetői nem kívántak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a BRFK ügyeletese pedig elmondta, az esetről nincs tudomásuk, feljelentés az esettel kapcsolatban nem érkezett.
2008. 07. 21. hétfő 22:42  #292
Jenó Jenó
Aki elmegy Plzenbe a meccsre, az MLSZ-től ingyen jegyet kap, és egyéb ajándékokat. Cirka 600 km, de végig autópályán lehet menni ! smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 22:31
a tegnapi eredmény:

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott ugyan a csoportelső Németországtól, ám vereségétől függetlenül bejutott az elődöntőbe a csehországi U19-es Európa-bajnokságon. A Pribramban rendezett találkozón a németek szereztek vezetést az első félidőben, majd a 73. percben a remekül játszó Simon András szemfüles fejesgóllal egyenlített, ám a magyar öröm csak három percig tartott, a korosztályos Nationalelf ugyanis ilyen gyorsan válaszolt liverpooli légiósunk találatára. A szerdai elődöntőt Plzenben rendezik - Sisa Tibor szövetségi kapitány csapatának Itáliát kell legyőznie a fináléba kerülésért. A másik ágon cseh-német meccsre kerül sor.

Simon szerezte a magyarok gólját

A csoport végeredménye:
1. Németország 9 pont,
2. Magyarország 6
3. Spanyolország, 3
4. Bulgária 0

B csoport:
Olaszország - Csehország 4-3
Anglia-Görögország 3-0

A csoport végeredménye:
1. Olaszország 5 pont
2. Csehország 4
3. Anglia 4
4. Görögország 2

Az elődöntőben:
Magyarország - Olaszország
Németország - Csehország
2008. 07. 21. hétfő 22:31  #291
a tegnapi eredmény:

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott ugyan a csoportelső Németországtól, ám vereségétől függetlenül bejutott az elődöntőbe a csehországi U19-es Európa-bajnokságon. A Pribramban rendezett találkozón a németek szereztek vezetést az első félidőben, majd a 73. percben a remekül játszó Simon András szemfüles fejesgóllal egyenlített, ám a magyar öröm csak három percig tartott, a korosztályos Nationalelf ugyanis ilyen gyorsan válaszolt liverpooli légiósunk találatára. A szerdai elődöntőt Plzenben rendezik - Sisa Tibor szövetségi kapitány csapatának Itáliát kell legyőznie a fináléba kerülésért. A másik ágon cseh-német meccsre kerül sor.

Simon szerezte a magyarok gólját

A csoport végeredménye:
1. Németország 9 pont,
2. Magyarország 6
3. Spanyolország, 3
4. Bulgária 0

B csoport:
Olaszország - Csehország 4-3
Anglia-Görögország 3-0

A csoport végeredménye:
1. Olaszország 5 pont
2. Csehország 4
3. Anglia 4
4. Görögország 2

Az elődöntőben:
Magyarország - Olaszország
Németország - Csehország
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 21. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 21. hétfő 08:27
fehér csempe rózsaszín fugával! eplus2

jéééé
mily igazatok van!

ez is foci kutya /EB vigyor5 /!!!

ketté harapjuk az olaszokat!

hehe Sisa se semmi: jobban járunk az olaszokkal, mint a csehekkel hazai pályán! hehe

mint a nagyok! oda adtuk a német meccset, h elkerüljük a cseheket! hehe nyes
2008. 07. 21. hétfő 08:27  #290
surdapapa surdapapa
fehér csempe rózsaszín fugával! eplus2

jéééé
mily igazatok van!

ez is foci kutya /EB vigyor5 /!!!

ketté harapjuk az olaszokat!

hehe Sisa se semmi: jobban járunk az olaszokkal, mint a csehekkel hazai pályán! hehe

mint a nagyok! oda adtuk a német meccset, h elkerüljük a cseheket! hehe nyes
(Ez egy válasz rbtr üzenetére (2008. 07. 19. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 10:11
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2008. 07. 20. vasárnap 11:59  #289
A javarészt felfrissüléssel, pihenéssel töltött szombati nap utolsó eseményeként Sisa Tibor szövetségi edző a Slavia Praha egykori strahovi stadionjában tartott edzést a csehországi Európa-bajnokságon szereplő U19-es válogatottunknak. A magyar csapat vasárnap Németország ellen lép pályára, a két százszázalékos csapat egymás között dönti el a csoportelsőség kérdését.

Hajrá Magyarok!
Szép napot, jó szurkolást kívánok!
smile

Korosztályos válogatottunk az 1984-es, a Szovjetunióban aratott Eb-győzelem óta nem szerepelt ilyen remekül kontinenstornán, az elmúlt huszonnégy év során az ötödik helyezés volt a legjobb eredményünk. U20-as világbajnokságra eddig összesen háromszor jutottunk ki, a legutóbb 1997-ben - jövőre azonban ott leszünk az egyiptomi vb-n. worship
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 11:45
Magyarország - Bulgária 1 : 0

Magyarország - Spanyolország 1 : 0

A magyar csapat már biztos elődöntös, az utolsó körtől függetlenül, valamint U20-as Vb résztvevő !

Szép volt fiúk ! ( És még nincs vége... wink )
2008. 07. 19. szombat 11:45  #288
Jenó Jenó
Magyarország - Bulgária 1 : 0

Magyarország - Spanyolország 1 : 0

A magyar csapat már biztos elődöntös, az utolsó körtől függetlenül, valamint U20-as Vb résztvevő !

Szép volt fiúk ! ( És még nincs vége... wink )
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 07. 16. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 11:51
Nekünk csak most kezdődött az EB!!!!
Csehország, U19 EB, 8as döntő!!!!

Koman a kedvencem.....persze Németh Krisztián mellett. Milyen jó érzés, hogy saját csapatunk van......... hawaii

Remélem Koeman észreveszi már Komant!

Nyugodj Békében Bajnok!!! R.I.P. Kolonics György!
2008. 07. 19. szombat 10:11  #287
rbtr rbtr
2008. 07. 16. szerda 11:51  #286
Flipperöcsi Flipperöcsi
Nekünk csak most kezdődött az EB!!!!
Csehország, U19 EB, 8as döntő!!!!

Koman a kedvencem.....persze Németh Krisztián mellett. Milyen jó érzés, hogy saját csapatunk van......... hawaii

Remélem Koeman észreveszi már Komant!

Nyugodj Békében Bajnok!!! R.I.P. Kolonics György!
2008. 07. 10. csütörtök 10:22  #285
Flipperöcsi Flipperöcsi
Nem mondtam, hogy az a poén belga, az csak egy kis ráadás volt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 09. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 12:25
khm....

belga confused

én ezt a viccet Ferguson viccnek ösmertem eplus2 hehe
2008. 07. 09. szerda 16:17  #284
monacco monacco
Ferguson? A Sir Alex? nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 09. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 12:25
khm....

belga confused

2008. 07. 09. szerda 13:26  #283
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
vége az EB-nek lehet a labdákkal játszani.

2008. 07. 09. szerda 12:25  #282
surdapapa surdapapa
khm....

belga confused

(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 07. 09. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 12:08
Ebben a műfajban a belga 22 férfi című opusza visz mindent! Örök klasszikus......
-Van kapusotok?
-Van, de szar.
2008. 07. 09. szerda 12:08  #281
Flipperöcsi Flipperöcsi
Ebben a műfajban a belga 22 férfi című opusza visz mindent! Örök klasszikus......
-Van kapusotok?
-Van, de szar.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2008. 07. 06. vasárnap 18:29
A fociról van egy viccem, nemrég hallottam:

A magyar válogatott kihívja barátságos mérkőzésre az angolokat. Az angolok meg úgy vannak vele, hogy a magyarok ellen untig elég Rooney egyedül.

El is kezdődik a meccs, de az angolokat annyira nem érdekli, hogy csak olyan rádiókapcsolatot tartanak a mérkőzéssel, ahol csak az ereményt közvetítik nekik.

Elkezdődik a meccs, és az angolok "taktikája" beválik, a harmadik percben Rooney lő egy gólt, 1-0 Angliának. Aztán 9. perc, és már 2-0 az Angoloknak.

Aztán sokáig semmi, eljön a 67. perc, a magyarok lőnek egy gólt! 2-1! Sőt, a 91. percben jön a döbbenetes hír, a magyarok kiegyelítettek, és 2-2-re hozák a meccset.

Rooney hazatér, és otthon egyből a repülőtéren az angol foci-szövetség fogadja, felelősségre vonva, hogy hogyan lehetséges, hogy 9 perc alatt lőtt 2 gólt, és utána a magyarok ki tudtak egyenlíteni?

Rooney válasza:

"Az igaz, hogy 9 perc alatt lőttem 2 gólt, de sajnos a tizedik percben engem kiállítottak...". nyes
2008. 07. 07. hétfő 00:28  #280
lol... wink

Senki nem mossa le rólam, de istenbiza nem Rólad koppintottam... eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 22:13
olvasd a vicc topicot! eplus2
2008. 07. 06. vasárnap 22:13  #279
olvasd a vicc topicot! eplus2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 18:29

A magyar válogatott kihívja barátságos mérkőzésre az angolokat. Az angolok meg úgy vannak vele, hogy a magyarok ellen untig elég Rooney egyedül.

El is kezdődik a meccs, de az angolokat annyira nem érdekli, hogy csak olyan rádiókapcsolatot tartanak a mérkőzéssel, ahol csak az ereményt közvetítik nekik.

Elkezdődik a meccs, és az angolok "taktikája" beválik, a harmadik percben Rooney lő egy gólt, 1-0 Angliának. Aztán 9. perc, és már 2-0 az Angoloknak.

Aztán sokáig semmi, eljön a 67. perc, a magyarok lőnek egy gólt! 2-1! Sőt, a 91. percben jön a döbbenetes hír, a magyarok kiegyelítettek, és 2-2-re hozák a meccset.

Rooney hazatér, és otthon egyből a repülőtéren az angol foci-szövetség fogadja, felelősségre vonva, hogy hogyan lehetséges, hogy 9 perc alatt lőtt 2 gólt, és utána a magyarok ki tudtak egyenlíteni?

Rooney válasza:

"Az igaz, hogy 9 perc alatt lőttem 2 gólt, de sajnos a tizedik percben engem kiállítottak...". nyes
2008. 07. 06. vasárnap 18:29  #278

Rooney válasza:

2008. 07. 06. vasárnap 17:59  #277
Flipperöcsi Flipperöcsi
Belekukkantottam kovi blogjába, életemben először, és látom az eb-s "kudarcát":
"Csekély vigasz, hogy a fináléban ők nyertek. Ekkor már „persze” nem fogadtam el a kollégám kérdését, hogy fogadunk-e? Pedig ő a németekre tette volna a pénzét. Pont annyit, amennyi mínuszban voltam. "
Ezzel én is hasonlóan voltam, csak fordítva: amig az olaszok bent voltak mindig nyertem, és nem csak miattuk, hanem mert addig a többi meccs is bejött.
De utána szépen a dac vezérelte tippeim elvitték minuszba a büdzsét. Már kedvem se volt fogadni......inkább ne tettem volna.......
2008. 07. 04. péntek 22:43  #276
Flipperöcsi Flipperöcsi
OMG:

/ 16