Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 06. 24. kedd 11:10  #195
Flipperöcsi Flipperöcsi
Ciao Italia.......így szép a búcsú:

2008. 06. 24. kedd 10:54  #194
MmePrune MmePrune VIP Admin
mint focihoz nem értő nő teljesen egyetértek veled...bár a horvát-törököt nem láttam, az orosz-holland meg olyan unalmasnak indult, hogy elaludtam rajta hehe (amit utólag nagyon sajnálok)
tényleg szar volt az olasz-spanyol, és tényleg hangyafaszányival jobbak voltak a katalánok...és tényleg inkább téged szoplak le a bulin, mert benned érzem a "taljántoleranciát" wink
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 24. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
2008. 06. 24. kedd 10:15
A magam részéről nem vagyok odáig a fociért, de mostanság már nézegettem a negyed-döntőket.

De sajna (tiltásom terhe mellett nyes ) én is azon a véleményen vagyok, hogy az olaszok impotens focija alapján csoda, hogy eddig eljutottak.

A hollandokat nagyon sajnáltam (főleg ivánékkal szemben), de tény, amit Marco Van Basten is mondott: Amilyen jól kezdték a csoportmeccseket, annyira sz.rul tolták a ruszkik ellen. Sajnos teljesen megérdemelten mentek tovább ivánék.

Az olasz-spanyolnál rég láttam unalmasabb meccset, de ha nagy összességében nézzük, épp egy hangyafaszányival voltak jobban a spanyolok.

Na, a török-horvát meg? A horvátoknak a góluk után meg kellett volna enniük a labdát, eldugni, és nem hagyni, h lődözzenek a törökök.

Na mindegy, érdekes elődöntők lesznek, annyi szent.
2008. 06. 24. kedd 10:37  #193
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Szerintem ők az esélyesek, és nekik drukkolok:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2008. 06. 24. kedd 10:15  #192
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
A magam részéről nem vagyok odáig a fociért, de mostanság már nézegettem a negyed-döntőket.

De sajna (tiltásom terhe mellett nyes ) én is azon a véleményen vagyok, hogy az olaszok impotens focija alapján csoda, hogy eddig eljutottak.

A hollandokat nagyon sajnáltam (főleg ivánékkal szemben), de tény, amit Marco Van Basten is mondott: Amilyen jól kezdték a csoportmeccseket, annyira sz.rul tolták a ruszkik ellen. Sajnos teljesen megérdemelten mentek tovább ivánék.

Az olasz-spanyolnál rég láttam unalmasabb meccset, de ha nagy összességében nézzük, épp egy hangyafaszányival voltak jobban a spanyolok.

Na, a török-horvát meg? A horvátoknak a góluk után meg kellett volna enniük a labdát, eldugni, és nem hagyni, h lődözzenek a törökök.

Na mindegy, érdekes elődöntők lesznek, annyi szent.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 24. kedd 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 24. kedd 09:54
mi van itt??? wow1 antifoci az olaszoknál???...meg megérdemelték, hogy kiestek?? wow2 asszem kijár a tiltás a kollégának..mondjuk egy végleges mf1 hehe
2008. 06. 24. kedd 09:54  #191
mi van itt??? wow1 antifoci az olaszoknál???...meg megérdemelték, hogy kiestek?? wow2 asszem kijár a tiltás a kollégának..mondjuk egy végleges mf1 hehe
2008. 06. 24. kedd 09:17  #190
surdapapa surdapapa
"A ziccerbe lévő ellenfélre hátulról történő becsúszás, ha a labda már sehol, az piros lap!"
persze igazad van!
pár éve valalmelyik világeseményen ez volt a bírói kampány része!
de most... minden meccsen volt 3-4-5 ilyen becsúszás... mégis ez az egy volt kiállítás!

a 11es teljesen jogos volt... de a kiállítás nem! /vagy az összes többi esetben is ki kellett volna állítani az elkövetőt/
érdekes Puhlt most nem alkalmazzátok? ilyenkor nem szabad a bírónak halmazati büntetést adnia!
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 18. szerda 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 18:55
Öcsi hívja papát! papa jelentkezz!
No! Azt sokan elfelejtik, akik mindig csak azt nézik, hogy törött-e a láb, vagy nem!? Nem attól piros lap egy ilyen szitu, mert fájdalmas volt-e, vagy sem! A ziccerbe lévő ellenfélre hátulról történő becsúszás, ha a labda már sehol, az piros lap! Még ha az nem is fáj olyan iszunyúan a támadónak!
2008. 06. 24. kedd 09:12  #189
surdapapa surdapapa
hát igen!
ilyen kapusteljesítménnyel nem lehet továbbjutni!

de hol vannak most a bírók ellen rinyálók kerdes

a 3. német gólnál akkorát taszított Ballack a védőjén, mint a bikaviadalon a bika atorreádorán ha eltalálja!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 20. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2008. 06. 20. péntek 19:28
A büfébe járkáló német drukker elintézte a portugálokat!
Ötgólos meccsel kezdődtek meg a negyeddöntők a labdarúgó Európa-bajnokságon, a pontrúgásokkal remekül operáló német válogatott 3-2-re verte Portugáliát. Cristiano Ronaldóék kiesésében a rögzített szituációk pocsék levédekezése mellett az a német drukker is szerepet játszott, akinek sikerült mindig akkor kimennie a stadion büféjébe, amikor a gólok érkeztek, így a lényegről lemaradt, de legalább jó kabalának bizonyult.

A németek nyerőembere a lelátón: ha kiment a büfébe, gólt lőtt a nationalelf

Schweinsteiger barátnője is kiment sörért - de vajon kivel osztja meg, hiszen Basti épp a pályán remekel?

Scolari mozdulata mindent elárul: a portugálok azt hitték, hogy felkészültek a németekből, és mégis ráfáztak.

Ballack megint akkor szerzett gólt, amikor nagy szükségük volt rá a németeknek.

Ronaldónak a bajnoki cím, a BL-győzelem és az Aranycipő mellé nem sikerült begyűjteni az Eb-győzelmet.

Beckenbauer szerint a németek megnyerik:
Németország ott lesz az Európa-bajnokság döntőjében, s ha ott lesz, akkor meg is nyeri azt - nyilatkozta a német közszolgálati televíziónak a portugálok legyőzése után Franz Beckenbauer, minden idők egyik legjobb labdarúgója.

Beckenbauer tudja, mi fán teremnek a német sikerek - kapitányként és játékosként is felért a csúcsra!
2008. 06. 24. kedd 09:08  #188
surdapapa surdapapa
hogyan mondhatja confused

nem elég válasz erre: 4 meccsen 3 gól?
dögunalmas rendes játékidővel?
mit akarsz, h ezt érdekesnek tartsuk???????

maradjunk annyiban az orosz-holland elődöntő mindkét résztvevője megérdemelte volna a továbbjutást... tegnap meg egyik sem érdemelte meg felkialtas
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 22:52
Hogy mondhatod, hogy antifoci? tudod, hogy az első 3 meccs alapján az olaszok rúgtak legtöbbet kapura? holnap bemásolom ezt a statisztikát. 3 csatárral nem sok csapat kezd egy 4eddöntőn.........antifoci a svéd volt, a görög, de a többinek is hasonlóan sikerült.....csehek, stb.
2008. 06. 23. hétfő 22:52  #187
Flipperöcsi Flipperöcsi
Hogy mondhatod, hogy antifoci? tudod, hogy az első 3 meccs alapján az olaszok rúgtak legtöbbet kapura? holnap bemásolom ezt a statisztikát. 3 csatárral nem sok csapat kezd egy 4eddöntőn.........antifoci a svéd volt, a görög, de a többinek is hasonlóan sikerült.....csehek, stb.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 22:20
nos az olaszok szoptak egy nagyot...de valahol meg is érdemlik, mert az anti foci a XXI.sz-ban sem lesz népszerű nálam... szomoru1

nekem a csoport meccsek nagyon tetszettek és élveztem őket...az elődöntőkről no comment...vagy magyarul szarok voltak! ravasz1

már csak a két elődöntő és a döntőben bízok, hogy jó és nyílt sisakos szép játék lesz...vagy nem? buck

a hsz-ed többi része (vége)... eplus2
2008. 06. 23. hétfő 22:20  #186
nos az olaszok szoptak egy nagyot...de valahol meg is érdemlik, mert az anti foci a XXI.sz-ban sem lesz népszerű nálam... szomoru1

nekem a csoport meccsek nagyon tetszettek és élveztem őket...az elődöntőkről no comment...vagy magyarul szarok voltak! ravasz1

már csak a két elődöntő és a döntőben bízok, hogy jó és nyílt sisakos szép játék lesz...vagy nem? buck

a hsz-ed többi része (vége)... eplus2
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 21:56
Hát, ....köszi szomoru1 .....vagy valami ilyesmi.
Kint voltunk a meccsen, totál blindre kiugrottunk bécsbe, de ahogy ma olvastam is a "népsportban", rengetek jegy várt eladásra, így könnyű volt szerezni, pedig 10en voltunk! Hát persze, ilyenkor az van, hogy ezek a szerencsétlenek az uefanál előre, név szerint eladják a jegyeket a döntőig. igen ám, de mi van, ha egy portugál bevásárolt a döntőre? most már persze, hogy áll ott, és árulja a jegyeit! Kicsit kiábrándító ez, de most jól jött. Amúgy is egy rakás sz.r a rendszer, én is valami román néven futottam, és simán beengedtek. ugyebár mert névre szóló minden jegy, de bin laden névvel is simán bemehet egy svéd óriás.
2008. 06. 23. hétfő 21:56  #185
Flipperöcsi Flipperöcsi
Hát, ....köszi szomoru1 .....vagy valami ilyesmi.
Kint voltunk a meccsen, totál blindre kiugrottunk bécsbe, de ahogy ma olvastam is a "népsportban", rengetek jegy várt eladásra, így könnyű volt szerezni, pedig 10en voltunk! Hát persze, ilyenkor az van, hogy ezek a szerencsétlenek az uefanál előre, név szerint eladják a jegyeket a döntőig. igen ám, de mi van, ha egy portugál bevásárolt a döntőre? most már persze, hogy áll ott, és árulja a jegyeit! Kicsit kiábrándító ez, de most jól jött. Amúgy is egy rakás sz.r a rendszer, én is valami román néven futottam, és simán beengedtek. ugyebár mert névre szóló minden jegy, de bin laden névvel is simán bemehet egy svéd óriás.
(Ez egy válasz monacco üzenetére (2008. 06. 23. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 23. hétfő 09:37
Sajnálom öcsi, de az igazi katasztrófa a szerencsétlen "kereskedelmi" dumás gundel kommentálása volt.
2008. 06. 23. hétfő 09:37  #184
monacco monacco
Sajnálom öcsi, de az igazi katasztrófa a szerencsétlen "kereskedelmi" dumás gundel kommentálása volt.
2008. 06. 22. vasárnap 08:42  #183
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
A csoportküzdelmek után nagy esélyessé kikiáltott Hollandia követte a portugálok és a horvátok példáját: csoportgyőztesként elvérzett egy másik négyesből érkező második ellen. Guus Hiddink meglepte hazáját, az általa vezérelt orosz válogatott taktikai szempontból felülmúlta a korábbi diadaloktól kissé elkábult narancsmezeseket.

Nyilatkozatok

Guus Hiddink, az orosz válogatott szövetségi kapitánya: "Mentálisan múltuk felül a hollandokat, sikerült felkészülnünk belőlük, a játékosaim pedig maximálisan betartották, amit kértem. Ellenfelüknek alig volt kidolgozott támadása, sajnos egy szabadrúgásból egyenlített, de már ekkor is látszott, hogy sokkal frissebbek vagyunk. Ennek köszönhető, hogy a hajrában kapott gól sem tört meg minket. A hosszabbításban minden párharcot mi nyertünk meg és egy nagyon erős holland válogatottat győztünk le.

Marco van Basten, a holland válogatott szövetségi kapitánya: "Nem tudtuk magunkhoz ragadni az irányítást, kevés lehetőségünket nem sikerült megfelelően kihasználni. A hosszabbításban komoly erőnlét gondjaink voltak, az oroszok gyorsabban és jobban játszottak nálunk, megérdemelten jutottak tovább."

Hollandia-Oroszország 1-3 (0-0, 1-1, 1-1) - h.u.
Bázel, St. Jakob-Park, 39 730 néző. Vezette: Michel (szlovák)
Gól: Van Nistelrooy (86.) illetve Pavljucsenko (56.), Torbinszkij (112.), Arsavin (116.)
Hollandia: Van der Sar - Boulahrouz (Heitinga, 54.), Ooijer, Mathijsen, Van Bronckhorst - De Jong, Engelaar (Afellay, 62.) - Kuyt (Van Persie, 46.), Van der Vaart, Sneijder - Van Nistelrooy. Szövetségi kapitány: Marco van Basten
Oroszország: Akinfejev - Anyukov, Ignasevics, Kologyin, Zsirkov - Szemak - Szaenko (Torbinszkij, 81.), Szemsov (Biljaletdinov, 69.), Zirjanov - Arsavin, Pavljucsenko (Szicsev, 115.). Szövetségi kapitány: Guus Hiddink
(forrás: fn.hu)
2008. 06. 20. péntek 19:28  #182
A büfébe járkáló német drukker elintézte a portugálokat!
Ötgólos meccsel kezdődtek meg a negyeddöntők a labdarúgó Európa-bajnokságon, a pontrúgásokkal remekül operáló német válogatott 3-2-re verte Portugáliát. Cristiano Ronaldóék kiesésében a rögzített szituációk pocsék levédekezése mellett az a német drukker is szerepet játszott, akinek sikerült mindig akkor kimennie a stadion büféjébe, amikor a gólok érkeztek, így a lényegről lemaradt, de legalább jó kabalának bizonyult.

A németek nyerőembere a lelátón: ha kiment a büfébe, gólt lőtt a nationalelf

Schweinsteiger barátnője is kiment sörért - de vajon kivel osztja meg, hiszen Basti épp a pályán remekel?

Scolari mozdulata mindent elárul: a portugálok azt hitték, hogy felkészültek a németekből, és mégis ráfáztak.

Ballack megint akkor szerzett gólt, amikor nagy szükségük volt rá a németeknek.

Ronaldónak a bajnoki cím, a BL-győzelem és az Aranycipő mellé nem sikerült begyűjteni az Eb-győzelmet.

Beckenbauer szerint a németek megnyerik:
Németország ott lesz az Európa-bajnokság döntőjében, s ha ott lesz, akkor meg is nyeri azt - nyilatkozta a német közszolgálati televíziónak a portugálok legyőzése után Franz Beckenbauer, minden idők egyik legjobb labdarúgója.

Beckenbauer tudja, mi fán teremnek a német sikerek - kapitányként és játékosként is felért a csúcsra!
2008. 06. 20. péntek 07:09  #181
Szoni Szoni
Schweini (a disznocska) leültette Portugaliat ! nyes

2008. 06. 19. csütörtök 09:27  #180
Flipperöcsi Flipperöcsi
Bevallom, nem én vagyok! De nem okoznék csalódást, ezt garantálom! hawaii
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 06. 18. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 21:07
"az összeesküvés elméleteimet"..te vagy mel gibson? wow1 veled akarok kefélni eljen
2008. 06. 19. csütörtök 09:11  #179
Flipperöcsi Flipperöcsi
Látod, ő is szereti a focit:

Úgyhogy a lehető legjobb helyen vagy, hogy szerezz nála egy jó pontot! smile
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 06. 19. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 19. csütörtök 09:01
Kezdelek megkedvelni h.srác!
Ha akarod, lobbizok neked kicsit a.crow-nál! hehe
2008. 06. 19. csütörtök 09:01  #178
Flipperöcsi Flipperöcsi
Kezdelek megkedvelni h.srác!
Ha akarod, lobbizok neked kicsit a.crow-nál! hehe
2008. 06. 19. csütörtök 08:59  #177
Flipperöcsi Flipperöcsi
Ejjha! Ez igen!
De valóban jó gyerek vagyok, ebben mindenképp igazad van! hawaii
(Ez egy válasz inoyusa üzenetére (2008. 06. 18. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 18. szerda 23:02
nem akarok vitatkozni de ezek az olaszok nem érdemelték meg a tovább jutást már előre kacagok a sok ***fa..át.nevetségesek.** toni,már a neve tré luca toni igazi *****meg szokjon visza a kokainra,ahhoz ért.nem merte***,nem is.tarjánoknak mert félt hogy mit kap majd a klubjábban.ennek kéne elvenni az útlevelét nem a***.de úgyis a spanyolok nyerik az ebét.pedig én a hollandoknak drukkolok.megérzés.amugy a lenti képen is látszik hogy ****,ja hogy innen ez a csapatösszhang.FLIPERÖCSI NEKÜNK BESZÉLNÜNK KÉNE.JÓ EMBERNEK LÁTSZOL

***mod:prune...és mellékesen kérdem, hogy tudod, hogy öcsi olaszfan??? szerinted miről akarna beszélni veled, ha olvashatta volna a hszedet??? idiota
2008. 06. 19. csütörtök 08:18  #176
Szoni Szoni
A ruszki nagyon kiszamithatatlannak tünik...

/ 16