Mindjárt jobb a hangulat, hogy nem veszekszünk:-)) Hogy ezt fokozzam, megyek főzni, mert még meg szeretném ezt a jó hangulatot őrizni itthon is
A nap következő fénypontja egy zeneszám...(Most IGOR nagyot fog röhögni, de mindegy) HIM: I've crossed oceans of wine to find you
Elhiszed, hogy most akár holnap reggelig is kávéznák veled/veletek?:-)))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 25. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 16:09
Sziasztok. Vegre egy nyugis hely. Ha budafokon jartok mindenkit meghivok egy kavera. Dont worry be happy-----------------------------------
Azért reménykedtem is, hogy ha már létrehoztam a Dühöngőt, akkor más nyit egy ilyen "örömszigetet" is:-)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 01. 25. kedd 16:06
Örülök, hogy a szobára találtál, már vártalak. Hidd el jobb itt
Sziasztok. Vegre egy nyugis hely. Ha budafokon jartok mindenkit meghivok egy kavera. Dont worry be happy-----------------------------------
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 25. kedd 16:04
A legjobb kedvem akkor lenne, ha most köztetek lennék egy kávézóban pl., végülis mindegy, hol..Csak köztetek:-)
Örülök, hogy a szobára találtál, már vártalak. Hidd el jobb itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 01. 25. kedd 16:04
A legjobb kedvem akkor lenne, ha most köztetek lennék egy kávézóban pl., végülis mindegy, hol..Csak köztetek:-)
Bármit hozhatsz, csak vidám legyen...pusszantás
(Ez egy válasz lanos üzenetére (2005. 01. 25. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 25. kedd 15:07
Én tudtam, hogy Audry nem semmi és ez most is bejött. Vigyorogva, röhögve jövök erre a lapra.
Vicceket is hozhatok? Velem ma semmi jópofi nem történt, de még messsze az este.
Vicceket is hozhatok? Velem ma semmi jópofi nem történt, de még messsze az este.
Én tudtam, hogy Audry nem semmi és ez most is bejött. Vigyorogva, röhögve jövök erre a lapra.
[#vigyor 2]
Ma sikerült végre abba a kurzusba jelentkeznem amelyik tanárhoz szeretnék a második félévbe is menni, eddig be volt telve minden hely, de ma mégis lett hirtelen, hogy honnan! ki tudja... :)
az elöbb csináltam 2 illetve 4 olyan finom szendvicset, hogy az csak na, és a tea is finom, ja és a szoli is boldogság hormonokat termel bennem, úgyhogy jó volt eddíg ez a nap!
Jelentem, megmaradtam... az ebéd jó volt nagyon... csak egy kisé optimista voltam... a felét tudtam menni...
A nap másik öröme talán az ebéd lesz. Találtam a neten egy jó kis receptet és most kipróbálom... remélem az íze is olyan lesz, mint a képen a kinézete...
Paplan volt... csak valahogy mindig elcsúszott...
Nekem az az öröm, hogy megnyitottad ezt a topikot
Most hirtelen más nem jut eszembe...
de mégis... süt a nap... és azt imádom (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Most hirtelen más nem jut eszembe...
de mégis... süt a nap... és azt imádom (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 25. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 01. 25. kedd 14:03
Sziasztok!
Ez a szoba a jókedvnek szól...Lépjetek be és mondjátok el, ha valami jó történt veletek. Remélem néhány kedves történet után bárki lép eme virtuális szobába: jó kedve lesz...
Ez a szoba a jókedvnek szól...Lépjetek be és mondjátok el, ha valami jó történt veletek. Remélem néhány kedves történet után bárki lép eme virtuális szobába: jó kedve lesz...
Aki nem használ paplant ugyebár..:-))))))
Deeper-rel küldtem neked gyógyító puszikát. Jobbulást!:-))
Deeper-rel küldtem neked gyógyító puszikát. Jobbulást!:-))
dededede....kis öröm is öröm
A mai nap legnagyobb öröme, hogy már kibírom fél óráig orrfújás nélkül...
Vagy nem ilyenre gondoltál Audrey?
Vagy nem ilyenre gondoltál Audrey?
Nya szóval a vidámságot meg a jókedvet én is szeretem. Csipem a búrád andrey!