(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 04. 18. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 18. hétfő 07:17
Szerencsére a Latte volt a kedvenc, a langyos tejjel. Aki presszót kért megúszta. .
Szerencsére a Latte volt a kedvenc, a langyos tejjel. Aki presszót kért megúszta. .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)
2022. 04. 17. vasárnap 06:05
Nem egette meg a frissen fott kv ?
Láttam már egy-kettő olyan videót amin lehet, hogy Ő van de sajnos nem vagyok benne biztos.
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2022. 04. 17. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez sok pasit izgat. Nem vagy vele egyedül.
(Ez egy válasz Lingamos üzenetére (2022. 03. 15. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 08:21
Nem tudom ide illik e de nekem egy jó ideje az a szokásom, hogy böngészem itt a videókat, képeket. Abban a reményben, hogy egyszer talalok olyat amin a párom szerepel. Tudom kicsit beteg de negyon izgatna ha talalnék róla itt olyan képet vagy videót amin massal van,vagy másvalaki készített róla.
Nem egette meg a frissen fott kv ?
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 13:26
Nekem is van egy marékkal, ha leírnám mindet kevés lenne a táhely . Egyet azért...egy időben baromira élveztem, amikor kávét főzhettem a család hölgy tagjainak. Ilyenkor titokban mindig a farkammal kevertem meg a kávéjukat.
A nőknél nehéz ez. Nálunk is időről-időre elmegy a kedv. Sokat beszéltünk arról hogy miért van ez. Ő azt mondja, ha nincs magával megelégedve akkor önbizalma sincs így úgy gondolja hogy nem jó nő. Ilyenkor nincs harmadik. Aztán ha eléri a kívánt célt akkor viszont benne van.
(Ez egy válasz Lingamos üzenetére (2022. 03. 18. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 18. péntek 08:36
Az nem ugyanaz mintha olyat talalnék ami titokban készült a tudtom nélkül. Egyébként hangfelvételeim vannak róla amit nekem csinált mikor massal volt. De mostanában valahogy hallani sem akkar ilyen dolgokról.
Az nem ugyanaz mintha olyat talalnék ami titokban készült a tudtom nélkül. Egyébként hangfelvételeim vannak róla amit nekem csinált mikor massal volt. De mostanában valahogy hallani sem akkar ilyen dolgokról.
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 12:41
Miért nem beszélsz vele erről? Lehet ha őszintén elmondod neki belemegy. Te neg felveheted.
Köszi nem, én forrón szeretem tej nélkül!
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
cafe latte hideg tejjel, kérsz egyet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4491172)
2022. 03. 17. csütörtök 22:12
Igen a frissen főtt kávét....
Igen a frissen főtt kávét....
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is van egy marékkal, ha leírnám mindet kevés lenne a táhely . Egyet azért...egy időben baromira élveztem, amikor kávét főzhettem a család hölgy tagjainak. Ilyenkor titokban mindig a farkammal kevertem meg a kávéjukat.
Ezen hangosan felrohogtem. Elkepzeltem a satani vigyort a kepeden ahogy az anyos szurcsolgeti a kavejat...
Ilyen nincs
Miért nem beszélsz vele erről? Lehet ha őszintén elmondod neki belemegy. Te neg felveheted.
(Ez egy válasz Lingamos üzenetére (2022. 03. 15. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 08:21
Nem tudom ide illik e de nekem egy jó ideje az a szokásom, hogy böngészem itt a videókat, képeket. Abban a reményben, hogy egyszer talalok olyat amin a párom szerepel. Tudom kicsit beteg de negyon izgatna ha talalnék róla itt olyan képet vagy videót amin massal van,vagy másvalaki készített róla.
És találtál? Én sajnos még nem.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2022. 03. 15. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 15. kedd 16:25
Egyáltalán nem beteg... szerintem sokunkat izgatna ez a szitu... Nekem volt hasonló... elképztő érzés.
Egyáltalán nem beteg... szerintem sokunkat izgatna ez a szitu... Nekem volt hasonló... elképztő érzés.
Mostani párom azt csinálja, mostanában, hogy mikor elélvez legyen az aktus maszti vagy vagy orál melleit nagy erővel masszírozza. És közben azt mondja " Ez kell neked te ribanc" Nekem nagyon furcsa volt de már nagyon izgató.
Szerintem is .
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 01. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (862387)
2013. 10. 01. kedd 18:02
Ez tök normális szerintem.
Ez tök normális szerintem.
(Ez egy válasz mnbvcxyí üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 23. hétfő 19:13
Lehet, hogy ebbe a topicba is furcsának tűnik, de szeretem a szexi, finom, női hónaljakat csókolni.
Kiindulni a mellbimbótól, csókolni a cickót oldalt, aztán fel a hónaljig, ott elidőzni egy kicsit végül vissza a cichez..
Nekem bejön.
Kiindulni a mellbimbótól, csókolni a cickót oldalt, aztán fel a hónaljig, ott elidőzni egy kicsit végül vissza a cichez..
Nekem bejön.