Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. Eredeti definíciója szerint "elhajlás az eredeti jelentéstől vagy tantól", szó szerint elfordulás a normáktól. A perverz szót többnyire pejoratív értelemben használjuk az ilyen viselkedést követő személyekre."

Élmények és eszmecsere.

Az eddigi hozzászólások

2008. 07. 05. szombat 21:13  #4
Denipapa Denipapa
Szerintem az a perverzió, amikor egy párkapcsolatban az egyik fél valamit nem akar elfogadni, avgy furcsának talál. Nekem a fétisizmus is perverzió. Nőre izgulok, nem ruhár, avgy kiegészítőkre. Volt olyan barátnőm, akinek az orális szex is perverzió volt, mert szerinte undorító dolog. sosem kértem, hogy csinálja.....Vége is lett a dolognak hamar nyes nyes
2008. 07. 05. szombat 19:13  #3
Törölt felhasználó (315730)
Szóval az első hozzászólás a fetis egyik fajtája ami az egyenruhához fűződik. Vajon ez perverz dolog hogy másoknak akarjuk érezni magunkat ha beöltözünk valakinek vagy ha a párunk öltözik be akkor azt képzeljük hogy tán nem is vele vagyunk?4
2008. 07. 05. szombat 19:04  #2
rbtr rbtr
én egy gyönyőrű és fiatal apáca növendéket döngetnék meg, akin félig rajta van az apáca ruha.
2008. 07. 05. szombat 18:47  #1
Törölt felhasználó (315730)
Kinek mi a perverz a szexben és merik e vállalni a férfiak és a nők. Melyik nem vállalja inkább vágyait?

(a bevezető szöveget kiegészítettem utólagos engedelmeddel! :tom)

Perverzió - elhajlás

A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. Eredeti definíciója szerint "elhajlás az eredeti jelentéstől vagy tantól", szó szerint elfordulás a normáktól. A perverz szót többnyire pejoratív értelemben használjuk az ilyen viselkedést követő személyekre. A perverzió különbözik a deviáns viselkedéstől, ami a társadalmi szabályok szándékos felrúgását jelenti (bár a kettő vonatkozhat egyazon fajta viselkedésre).

A 20. századot megelőzően a szó többnyire vallásbeli perverziót jelölt, azaz elítélt vallásra való áttérést. Manapság leginkább a szexuális perverziókra, a parafíliákra használjuk. Lazábban használva jelenthet egyszerűen olyasvalakit is, akinek "piszkos", "erkölcstelen" gondolatai vannak.
(Forrás: Wikipédia)
/ 18