Az igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2022. 02. 07. hétfő 09:20
nekünk elsö találkozás ugy kezdödöt bele élveztem szájába és csokoloztunk
nekünk elsö találkozás ugy kezdödöt bele élveztem szájába és csokoloztunk
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 09:03
Én sokáig a sperma fétisemet nem mertrm vállalni, de aztán megembereltem magam, és megcsókoltam a párom szopatás után azóta nincs vele gond
Én sokáig a sperma fétisemet nem mertrm vállalni, de aztán megembereltem magam, és megcsókoltam a párom szopatás után azóta nincs vele gond
Csak a halas sok hagymával!
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2022. 02. 04. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A szendvics perverz ?
Nekem is volt 40 kg-s csajom,de baszni nagyon tudott. Imádott szopni, lenyelte az utolsó cseppig, punciba lehetett élvezni, imádtam!
(Ez egy válasz euroboy11 üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 16:24
Nekem volt egy csajom, aki szerette volna kipróbálni a megerőszakolós szerepjátékot. Volt a csaj 40kg vasággyal. De ahogy tekergett, nem sikerült sehogy sem lefognom. Mondtam neki, hogy ha szeretne dugni, akkor hagyja magát.
Nem voltál elég kemény! Hátulról ráfolytasz torokra, másik kézzel kajak hátratéped a haját, a lábaiddal meg szétterpeszetd aztán bevered neki izomból a farkad!
(Ez egy válasz euroboy11 üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 16:24
Nekem volt egy csajom, aki szerette volna kipróbálni a megerőszakolós szerepjátékot. Volt a csaj 40kg vasággyal. De ahogy tekergett, nem sikerült sehogy sem lefognom. Mondtam neki, hogy ha szeretne dugni, akkor hagyja magát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2022. 01. 02. vasárnap 12:01
Van itt olyan akit izgat a megerőszakolós szerepjáték? Szerintem ez elég perverz de valahol nagyon is izgatja a fantáziámat! Igaziból sosem vetemedék ilyrsmire de egy előre megbeszélt kereten belűl izgalmas lenne. Mondjuk símaszkban és egy gumikéssel elbújnék a lakásban, a lány eljátszaná, hogy alszik az ágyában, én meg besurrannék, kicsit matatnák a szobában mire felébred, aztán egy kis színlelt tiltakozás után beakaszanék neki és alaposan megbasznám.
Lemaradt a vége: nem kezeli a rendszer a nem itteni szmájlikat. Szóval a legtöbb itteni fórumtéma arra jó, hogy mi férfiak érdekes, izgató dolgokat olvassunk, aztán kiverjük magunknak, vagy szerencsés esetben jól ráhangolódjunk az otthoni, egyáltalán nem perverz szexre. Így kár egymást szapulni, a közös cél az örömszerzés...
Sziasztok kedves fórumozók! Kezd itt több téma kitárgyalása is vicces lenni. Szerintem az a jó, hogy van ilyen ember is, meg olyan is. Ja, és ojan is
Nem is tett senki, de a topic cime az, hogy kinek mi a perverz. Kaptam ezt a jelzőt azért, mert egy sikamlós viccet mondtam. Nekem pl. a kötözés simán belefér, de tárgyakat nem dugnék senkibe, meg senki "cuccát" nem nyallnám ki a páromből. Nekem az már perverz. Ne ítélkezz.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 19:37
Butaság egyenlőségjelet tenni azok közzé, akik azt szeretik ha lehugyozzák őket vagy ha fájdalmasan kikötözik őket, s azok közzé, akik sok mindent bedugnak a puncijukba a gyönyörért.
Más a motiváció.
Más a motiváció.
Butaság egyenlőségjelet tenni azok közzé, akik azt szeretik ha lehugyozzák őket vagy ha fájdalmasan kikötözik őket, s azok közzé, akik sok mindent bedugnak a puncijukba a gyönyörért.
Más a motiváció. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 01. 04. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Más a motiváció. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 01. 04. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 04. kedd 12:07
Adott partnertől függ. Volt akivel szinte mindent be lehetett adni, neki nyíltan lehettt beszélni a "legsötétebb" vágyakról, fel is izgatta. A legtöbben azonban pl egy golden shower vagy feszesebb bondage hallatán keresztet hánynak, de titokban minden tárgyat beledugnak a puncijukba. Nagy mázli, ha valaki olyan párt talál akivel megoszthatja és megélheti vele a vágyait maradéktalanul.
Szia Csak próbáltam a gondolatom leírni roviden bíztos szakszerűbben vagy közértheten is le lehet írni . De igen ez is mindenkinek más . mi a normális .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 15:10
Nem gond, nyugodtan pofázz bele. Ezért fórum!
A kérdésem ironikus volt és pont azért tettem fel mert nem lehet rá konkrét választ adni.
A kérdésem ironikus volt és pont azért tettem fel mert nem lehet rá konkrét választ adni.
Nem gond, nyugodtan pofázz bele. Ezért fórum!
A kérdésem ironikus volt és pont azért tettem fel mert nem lehet rá konkrét választ adni. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A kérdésem ironikus volt és pont azért tettem fel mert nem lehet rá konkrét választ adni. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 11:36
Bocsi, hogy belepofázok, de lehetetlent kérsz, mert nem lehet egyértelmű választ adni.
Kinek mi...
Ugyanaz, hogy mi a megcsalás.
Nekem az elenne ha a nejem a tudtom és beleegyezésem nélkül kefélne mással.
Neki pedig már az is megcsalás, ha flörtölök valakivel...
Talán valahogy úgy lehetne konkréztabbá tenni, hogy a társadalom többsége által elfogadott és gyakorolt (szexuális) magatartásformát lehetne normálisként definiálni...
Tehát az, hogy én pl. néha faszt szopok az nem tekinthető normálisnak, aza sokak számára perverz. De ugyanez a helyzet pl. a public nudityvel vagy a public szexel is...
Kinek mi...
Talán valahogy úgy lehetne konkréztabbá tenni, hogy a társadalom többsége által elfogadott és gyakorolt (szexuális) magatartásformát lehetne normálisként definiálni...
Tehát az, hogy én pl. néha faszt szopok az nem tekinthető normálisnak, aza sokak számára perverz. De ugyanez a helyzet pl. a public nudityvel vagy a public szexel is...
Bocsi, hogy belepofázok, de lehetetlent kérsz, mert nem lehet egyértelmű választ adni.
Kinek mi...
Tehát az, hogy én pl. néha faszt szopok az nem tekinthető normálisnak, aza sokak számára perverz. De ugyanez a helyzet pl. a public nudityvel vagy a public szexel is... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinek mi...
Tehát az, hogy én pl. néha faszt szopok az nem tekinthető normálisnak, aza sokak számára perverz. De ugyanez a helyzet pl. a public nudityvel vagy a public szexel is... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 11:02
Tudnád pontosan definiálin a normális fogalmát?
Tudnád pontosan definiálin a normális fogalmát?
(Ez egy válasz elegancegabor üzenetére (2022. 01. 06. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 06. csütörtök 08:47
Szerintem nem kell negatívként gondolni az értelmezésnél . Minden olyan ami a normálistól , hagyományostól eltér az perverzió. Viszont lehet olyan is negatív számunkra ami a többseg számára hagyományos és normális.
Én nem gondolok negatív ként a perverzióra . Számomra perverzió a fotózás videózás szex közben, az exhibicionista dolgok .Tetszik szeretem, mégis perverzióként gondolok rá. Pedig egyere inkább teszük főleg mióta ilyen nyílt lett a világháló . Sőt ez az oldal is arról szól . Ami meg nem izgat és meg sem tenném az nekem azon kivül hogy perverz attól még negtaív . de nem attol hogy perverz.
Én nem gondolok negatív ként a perverzióra . Számomra perverzió a fotózás videózás szex közben, az exhibicionista dolgok .Tetszik szeretem, mégis perverzióként gondolok rá. Pedig egyere inkább teszük főleg mióta ilyen nyílt lett a világháló . Sőt ez az oldal is arról szól . Ami meg nem izgat és meg sem tenném az nekem azon kivül hogy perverz attól még negtaív . de nem attol hogy perverz.
Szerintem nem kell negatívként gondolni az értelmezésnél . Minden olyan ami a normálistól , hagyományostól eltér az perverzió. Viszont lehet olyan is negatív számunkra ami a többseg számára hagyományos és normális.
Adott partnertől függ. Volt akivel szinte mindent be lehetett adni, neki nyíltan lehettt beszélni a "legsötétebb" vágyakról, fel is izgatta. A legtöbben azonban pl egy golden shower vagy feszesebb bondage hallatán keresztet hánynak, de titokban minden tárgyat beledugnak a puncijukba. Nagy mázli, ha valaki olyan párt talál akivel megoszthatja és megélheti vele a vágyait maradéktalanul.
igy van
Pont ez jutott eszembe nekem is.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2022. 01. 03. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 03. hétfő 20:58
Szerintem ami nagyon perverz azt nagy fórum előtt nem merjük vállalni... de amiben két ember közt egyetértés van, hogy izgató, az máris nem perverz...