Mondjuk a topic címe miatt pl. De mielőtt megnézném nem tudom mit fogok látni. Nekem ez a perverzióm, neked meg lehet az, hogy reagálsz a hozzászólásokra...kinek mi.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 22. szerda 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a fenenek nezel ilyeneket?
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 12. 22. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 22. szerda 13:21
Ma néztem a napisza....-t és egy csávó a farkát szúratta át a makkja tövében keresztben és azt a lyukat tágította, de vagy 4-5 centis már. Na ez nekem már perverz.
De lentebb görgetve 2 poszttal egy fickó farkából épp méretes giliszta kúszik a fény felé...
Azt hiszem én lassan a konzervatívok közé sorolható vagyok, a feleségem meg kifejezetten prűd a mai világban...
De lentebb görgetve 2 poszttal egy fickó farkából épp méretes giliszta kúszik a fény felé...
Azt hiszem én lassan a konzervatívok közé sorolható vagyok, a feleségem meg kifejezetten prűd a mai világban...
Ma néztem a napisza....-t és egy csávó a farkát szúratta át a makkja tövében keresztben és azt a lyukat tágította, de vagy 4-5 centis már. Na ez nekem már perverz.
Ha én kimaradok ... az nagyon perverz
Minden ami fájdalom, félelem és kínos a másik számára. Hab a tortán, ha vállalni se meri
A megfelelő társaságban vállalom a perverzitásom. Otthon sajnos erről szó sem lehet. (sajnos)
Gyönyörű tested van, biztos az arcod is nagyon szép! Imádnivaló a puncikád!
(Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 24. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 24. kedd 21:04
Mondjuk egy buliban,vagy fesztiválokon,teljesen vadidegen pasikat kielégíteni
Cuckold -merném vállalni, de a feleségem nem vevő rá. Pedig a legnagyobb vágyam...
Fasz szopás férfikén -már jó párszor csináltam, sajnos ritkán van rá alkalmam.
Megdugatni magam -fiatal koromban egyszer volt, akkor tetszett, azóta sikertelen kísérletek voltak... Megpróbálnám, de ha fáj nem csinálnám tovább.
Bukkakében vágyom a térdelő pozícióra -nem tudom meg merném-e csinálni (szerintem nem)
Exhibicionizmus -régen, fiatal koromban simán bevállaltam megfelelő helyen, és olyan esetben amikor várhatóan a nézőközönséget is izgatja. Ma már nagyon ritkán, akkor is nagyon vigyázva, hogy csak olyan sejtse (és csak sejtse, de ne is lássa), hogy mit is csinálok aki eleve keresi az ilyet. Aztán döntsön Ő, hogy megnézi-e, hogy mit is csinálok.
Fasz szopás férfikén -már jó párszor csináltam, sajnos ritkán van rá alkalmam.
Megdugatni magam -fiatal koromban egyszer volt, akkor tetszett, azóta sikertelen kísérletek voltak... Megpróbálnám, de ha fáj nem csinálnám tovább.
Bukkakében vágyom a térdelő pozícióra -nem tudom meg merném-e csinálni (szerintem nem)
Exhibicionizmus -régen, fiatal koromban simán bevállaltam megfelelő helyen, és olyan esetben amikor várhatóan a nézőközönséget is izgatja. Ma már nagyon ritkán, akkor is nagyon vigyázva, hogy csak olyan sejtse (és csak sejtse, de ne is lássa), hogy mit is csinálok aki eleve keresi az ilyet. Aztán döntsön Ő, hogy megnézi-e, hogy mit is csinálok.
Mégis hogyan? Kézzel, szájjal vagy teljes szex?
(Ez egy válasz nikike üzenetére (2021. 08. 24. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt egy partnernőm, akivel szexeltünk a bozótban és megkergettek a helybeliek. Keresztül rohantunk a csalánoson, iszonyúan csípett de után egészen frenetikusan jót szexeltünk. A lány hajlamos volt a mazora, szerette ha a csikket a talpán húzöm végig.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 07. 26. péntek 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Isteni vagy!!!
Nagyon szép!
(Ez egy válasz ogrexx üzenetére (2021. 07. 21. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem.
A perverzio a szexben az, amibol engem kihagynak.
(Ez egy válasz Tűzlavina üzenetére (2021. 07. 20. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 20. kedd 10:46
Mi a perverzió definiciója??
érdeklődöm van aki tudja??
Véleményem szerint,ha két ember közötti
szexi vágyak megvalósitása ami nekik tetszik
és örömet jelent az nem perverzió.
Kedves máskép érző,gondolkodó a véleményed tisztelem,
de nem értek egyett.
de nem értek egyett.
Nekem a kölcsönös anál is izgatás pl alap. Ami másnak lehet h már perverz. De pl a spermás csók vagy a pisis játékok perverz álmok amik másnak hozzá tartoznak a mindennapi szexhez...
Ami nekem fétis az már bőven lehet hogy másnak perverzió.Eléggé szubjektív hogy kinek hol vannak a határai.
Mi a perverzió definiciója??
de nem értek egyett.
de nem értek egyett.
Egyetértek teljesen veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 20. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4513812)
2021. 07. 20. kedd 09:15
Kaki, animal, necro, pedo. Na ezek perverz dolgok! Nem hiszem, hogy ilyesmit valóban sokan élveznének. Aki igen az tényleg orvosi eset. A többi szerintem inkább csak fétis ami bőven belefér egy jó szexbe!
Nem tudom ennek a társadalomnak vannak e egyáltalán normái. Már nem sokat nézek ki az emberek javából. A 90% faszfej és nem érdekli semmi!
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2021. 07. 20. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 20. kedd 09:47
Szerintem a "szerző" arra gondolhatott, hogy a társadalmi konvenciókhoz viszonyítva perverz...