Már lassan a szex lesz perverz a szexben,de itt partnert találni,na azt nem lehet!Nem is tudom,hogy az adataim törlése után még miért vagyok itt??
Hogy is van ez? Mindenki a saját határainak a kovácsa? Vagy valami ilyesmi.
Sziasztok
Soha de soha semmi nem perverz ha az mind két félnek örömet okoz
Soha de soha semmi nem perverz ha az mind két félnek örömet okoz
Semmi sem perverz amit minden resztvevo elvez. Szivesen feszegetnem a hataraimat.
Szerintem 65 körüli nőre vágyni eléggé az... De ez van. Ha lenne lehetőség bevállalnám tuti
Bocsànat, most làtom, hogy a definìciòt a tèma leìràsa pontosan megadja.
Perverz az àltalànostòl, hagyomànyostòl " normatìvàktòl különböző, " elhajlò" viselkedès. De pont ez miatt a tàrsadalom vàltozàsàval vàltoznak ezek is. Gondoljunk csak bele, nèhàny generàciòval koràbban mèg a fedetlen testek làthatàsa mèg sex közben is perverziònak szàmìtott. Nem is beszèlve az oràlis sex megìtèlèsèről. Vagy pl a ròmaiaknàl teljesen elfogadott volt a homosexualitàs. De mivel a vilàg globalizàltà vàlt ès ez a nemzetek közeledèsèt is jelenti, hogy mi a perverz kicsit földrajzi kèrdèssè is vàlt.
Az egyik része már betegség és nem perverzió.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 31. szerda 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (937462)
2018. 01. 31. szerda 00:23
Szerintem fontos, hogy a mind a két fél élvezze, bármiről is legyen szó. Így én az animált azt máshova tenném, inkább pedofíliához hasonló kategóriába. Részemről a perverz a public, a pisi, az S/M, szerepjátékok, perverz ha engem/minket néznek, főleg ha mondjuk kukkolnak, vagy ha mi tesszük ezt. Perverzek szerintem a különböző segédeszközök is, rengeteg van már belőlük, nem a sima műbrokira gondolok
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Érdekes,mennyite máshol vannak azok a bizonyos határok...
Szerintem fontos, hogy a mind a két fél élvezze, bármiről is legyen szó. Így én az animált azt máshova tenném, inkább pedofíliához hasonló kategóriába. Részemről a perverz a public, a pisi, az S/M, szerepjátékok, perverz ha engem/minket néznek, főleg ha mondjuk kukkolnak, vagy ha mi tesszük ezt. Perverzek szerintem a különböző segédeszközök is, rengeteg van már belőlük, nem a sima műbrokira gondolok
Lakk bőr és gumi rajongó vagyok de partnert szinte nem lehet találni vagy az ország másik végén.
Szerintünk az a perverz,ami másnak rossz.Nem a szadomazó,mert az is jó lehet a mazochistának is.Ami árt,amit valaki nem akar...Nem feltétlenül a résztvevőknek,lehet az külső szemlélő is.Neki is árthat.Persze ,ez nem a perverzió megfogalmazása, inkább úgy lehet fogalmazni, perverz dolog.Talán.Így gondoljuk.
Szexben csak egy perverz dolog van, az pedig az ha NINCS, a többi relatíve kinek hol a határ!
Én igazából a többes szex formáit szeretném megélni, hármas, négyes, gruppen és társai. Meg imádom a nagy méretű srácokat +19.Életem folyamán már volt részem pisi szexben, alázásban, a második még be is jött(kikötözés, torok szorítás) . Azóta már nem vonz a romantikus, csöpögős szex.
kb? Nem árulom el senkinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 07. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3202812)
2017. 12. 07. csütörtök 06:33
Az titok.....
Az titok.....
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 12. 06. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Na és mennyi az annyi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 06. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 06. szerda 08:28
Nem perverz annyira szerintem, de számolom, hogy eddig hány farkinca járt már a popsimban.... :P
Nagyon izgi, hogy minnél több.... :P
Szióka!!Abba a kis csini popsidba én is belemásznék!Finoman beletonám a fincsi meleg lüktető,nyïlasodba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 06. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
2017. 12. 06. szerda 08:28
Nem perverz annyira szerintem, de számolom, hogy eddig hány farkinca járt már a popsimban.... :P
Ez nem perverz hanem ezt hívják ribancnak.De ha neked jó.
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2017. 11. 03. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 03. péntek 20:50
Élettársam eléggé exhibicionista. Szereti a tetkókat, a piercingeket. Elmentünk a tetoválószalonba és ő levetkőzött anyaszült meztelenre. Ott, mindenki előtt. Utána kigombolta a tetoválós srác sliccét és leszopta. Aztán mondta, kezdhetjük !