Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 07. 03. szombat 17:08  #262
dzivka dzivka
ha jol tudom az ember dna-jat a nyalbol is meg lehet allapitani tehat nem kell akicsit megszurni en havi 150ezerert biztosra mennek ha mar ugyis itt hagytak
2010. 06. 26. szombat 20:17  #261
maxim maxim
ez nagyon jó sztori ha igaz akkor akkor reménykedj hogy jelenlegi párod nem olvasta azt itt leírtakat
ha kitalált a történeted akkor egész jó elszórakoztatott vigyor5
nekem egy dolog tűnt fel ami esetleg nem teszi igazzá a történetet a bugyivizsgálat 55e ft.-be került és azért nem lett megvizsgáltatva a többi mivel ezt heidt soknak találta de ha valaki 150e ft ad havonta a gyerektartásra akkor azt hiszem nem vágja a földhöz további 55eft bugyivizsgálatra
ha igaz én azért megszúratnám a második gyereket aki állítólag tőled van
hajrá heidt neked szurkolunk
2010. 06. 26. szombat 10:22  #260
HeZ HeZ
Látóasszony? A 21. században??? Talán DNS látó, röntgenszemű állástalan doktor? Vagy ő tartotta a gyertyatartót a fogantatánál? Hihetetlen az élet, a hiszékenység... mintha egy 16. századi történet lenne... Inkább a pénzedet látta, de azt kristálytisztán, kristálygömb nélkül. Én ilyennek akkor sem hinnék ha ő fizetne smile
Ámbár olvastam EGY valódi látóról: Edgar Cayce (1877-1945). De ő nem "süllyedt" le pitiségekre pénzért... Életrajza (nem ő írta) ingyenesen letölthető: http://mek.niif.hu/00100/00107/html/index.htm
2010. 06. 25. péntek 18:12  #259
Zsuzsa Zsuzsa
Ezt a topikot végig kellett olvasnom,és nagyon sajnáltam,hogy eddig nem fedeztem fel.. smile )))))Eszméletlen jol szorakoztam,mig olvastam.. smile )))Eszembe juttatta a régi c6-es időket,amikor esténként képtelenek voltunk elszakadni tőle,dőltünk a röhögéstől,nem láttuk az irásokat a nevetéstől kicsordult könnyeinktől.. smile ))Némelyeknek nincs semmi humorérzéke,de többsége veszi a lapot,és szépen göngyöliti a történetet különbözö ötletekkel.. smile ))))Méééég!!!!!! smile )))))))Ha ráérek,majd beszállok én is.. smile )))
2010. 06. 25. péntek 16:42  #258
T-A-M T-A-M VIP
Sok szerencsét! wave

Remélem Felpiszkáltad az állóvizet! worship

u.i.: havi 150.000-ért én is szülök Neked egy Gyermeket, persze nyilván nem Lehetsz ott a fogantatásnál, mert mesterséges lesz a megtermékenyítés, aminek a költségét is természetesen Neked kell viselni...de ígérem, ha a 9 hónap várandós időszakomban is végig Fizeted a havi 150.000 Ft-ot, hogy minden rendben legyen, (ígérem, kellemes környezetre fogom költeni, hogy végig pihent legyek és egészséges legyen a baba, aki biztosan Rád fog hasonlítani, amit bizonyítani is fogok a sámánokkal), a szülés után megmutatom a picit, és várom a tartásdíjat.... nyes
2010. 03. 28. vasárnap 13:07  #257
dzivka dzivka
heidt; kar hogy elvettek a kedved az irastol, vagy mostanaban nem tortent semmi nalad, lehet nincs uj partnered ; latod szerintem jobb hagyni hogy idonkent megcsaljon a szeretett no ,mint elvesziteni ot
2010. 01. 16. szombat 20:13  #256
dzivka dzivka
wow1
2010. 01. 09. szombat 18:18  #255
jh0nny jh0nny
Folyékony nitrogénben... Mielőtt valami nagyon okos a mélyhűtőbe rakná be. nyes
(Ez egy válasz andyk üzenetére (2010. 01. 09. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 09. szombat 15:51
sperma lefagyasztása smile
2010. 01. 09. szombat 15:51  #254
andyk andyk VIP
sperma lefagyasztása smile
2010. 01. 08. péntek 22:37  #253
dzivka dzivka
tudom hogy elterek a topik fo pontjatol de kivancsi lennek hogyan taroljak a spermat a sperma bankban hogy akar evekig is nemzokepes marad
2010. 01. 01. péntek 13:45  #252
Törölt felhasználó (3482)
smile Egy hotel, vagy uszoda medencéjében semmi esély hogy terhes legyen valaki, ha a medence vize, mint közvetítő közeg jelen van, hisz ezen helyeken erőteljesen "klórózák" a vizet, s a spermiumok nagyon nem szeretik a klórt... smile A kádas történet is hasonló. Gondolom mindenki megtapasztalta már, hogy mit művel a meleg víz a spermával nyes . De persze ha valakinek jó a marketingje az bármit elhitethet, még akár a szeplőtelen fogantatást is... volt már rá példa a történelemben nyes
2009. 12. 01. kedd 16:54  #251
dzivka dzivka
no legyen
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2009. 12. 01. kedd 02:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 01. kedd 02:10
Inkább 0,001-0,002% esély. Különben túl sok lenne az ilyen fogantatás, annyi ember él már a Földön.
2009. 12. 01. kedd 02:10  #250
jh0nny jh0nny
Inkább 0,001-0,002% esély. Különben túl sok lenne az ilyen fogantatás, annyi ember él már a Földön.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 11. 30. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 30. hétfő 13:11
azt nem allitottam hogy ez a teherbeeses leg tutibb modja de 1-2%eseje szerintem lehet
2009. 11. 30. hétfő 13:11  #249
dzivka dzivka
azt nem allitottam hogy ez a teherbeeses leg tutibb modja de 1-2%eseje szerintem lehet
2009. 11. 24. kedd 22:53  #248
jh0nny jh0nny
Azt felejted csak el, hogy a hüvelyben lévő váladék kémhatása kissé savas, a spermiumnak az életben maradáshoz a lúgos kémhatás a kedvező, így ha az a szerencsétlen el is jut a punciig, az ondó lúgos védelme nélkül nagyon gyorsan elpusztul, ha be is jut a hüvelybe, nem hogy a méhig eljutna.

Amúgy hogy találja meg az a kis lúzer a puncit egy medencében (kádban még hagyján)? Nem tud tájékozódni (a hüvelyben, méhben igen, a medencében nem).
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 11. 20. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 20. péntek 22:04
nezd geidt kar hogy a ketejeid "nyomozasod"miatt elhagyott a barat nod szerintem te hasonlo beallitotsagu vagy mint en, a tobbseg baleknak nevez bennuket pedig az hogy a tobsegnek eleg egy ket ertelmu eset es mar is botranyt csinalnak,mi ezzel szemben meg ha tetlegesen rajta kapjuk is az imadott not ugy tesszunk mintha nem hinenk a sajat szemunknek,ezert tovabbi bizonyitekot keresunk-vagy szep csendesen kerdore vonjuk a szeretett not .peldaul;egy lagziban ahogy kimentem a ffi wcre bar lattam hogy kefelnek egy not,a feje az egyik fazon olebe ""latszott hogy szopik"a masik meg a puncijat kurta,persze hazudnek ha azt mondanam hogy nem ismertem fe az asszonyt a noben. de remenykedve hogy tevedek elvegeztem a dolgom es ki jottem.tobb arcon is lattam a megdobbenest es csalodast latszott hogy azt remeltek vartak hogy botranyt csinalok.ehelyett en csak ugy mintha semmit se vettem volna eszre kisetalok.sajna a botrany nem maradt el mert ahogy eszrevette az asszony a jelenlettem ugy ahogy volt gecis szajal puncival a bugyijaval a kezeben ki szaladt utannam.na de visszaterve a topik eredeti temajahoz mar nem emlekszem pontosan hol de tudom hogy valamely szak iranyu konyvben egy professzor irta es tobb helyzetbeni leirassal bizonygatta hogy az ondo a kiloveles utan meg egy ideig eletkepes az az kepes a megtermekenyitesre. mar nem emlekszem pontoszan hogy hany percig mrad a vizben eletkepes de arra igen hogy a szabad levegon valamivel tovabb.tehat nagyobb az eseje hogy egy frissen ossze gecizett bugyitol lepedotol teherbe essen valaki.de mivel a vizben is kibir egy par percet nem lehet 100%an kizarni ezt a lehetoseget
2009. 11. 20. péntek 22:04  #247
dzivka dzivka VIP
nezd geidt kar hogy a ketejeid "nyomozasod"miatt elhagyott a barat nod szerintem te hasonlo beallitotsagu vagy mint en, a tobbseg baleknak nevez bennuket pedig az hogy a tobsegnek eleg egy ket ertelmu eset es mar is botranyt csinalnak,mi ezzel szemben meg ha tetlegesen rajta kapjuk is az imadott not ugy tesszunk mintha nem hinenk a sajat szemunknek,ezert tovabbi bizonyitekot keresunk-vagy szep csendesen kerdore vonjuk a szeretett not .peldaul;egy lagziban ahogy kimentem a ffi wcre bar lattam hogy kefelnek egy not,a feje az egyik fazon olebe ""latszott hogy szopik"a masik meg a puncijat kurta,persze hazudnek ha azt mondanam hogy nem ismertem fe az asszonyt a noben. de remenykedve hogy tevedek elvegeztem a dolgom es ki jottem.tobb arcon is lattam a megdobbenest es csalodast latszott hogy azt remeltek vartak hogy botranyt csinalok.ehelyett en csak ugy mintha semmit se vettem volna eszre kisetalok.sajna a botrany nem maradt el mert ahogy eszrevette az asszony a jelenlettem ugy ahogy volt gecis szajal puncival a bugyijaval a kezeben ki szaladt utannam.na de visszaterve a topik eredeti temajahoz mar nem emlekszem pontosan hol de tudom hogy valamely szak iranyu konyvben egy professzor irta es tobb helyzetbeni leirassal bizonygatta hogy az ondo a kiloveles utan meg egy ideig eletkepes az az kepes a megtermekenyitesre. mar nem emlekszem pontoszan hogy hany percig mrad a vizben eletkepes de arra igen hogy a szabad levegon valamivel tovabb.tehat nagyobb az eseje hogy egy frissen ossze gecizett bugyitol lepedotol teherbe essen valaki.de mivel a vizben is kibir egy par percet nem lehet 100%an kizarni ezt a lehetoseget
2009. 08. 26. szerda 08:13  #246
Barbarionguy Barbarionguy VIP
Már alig várjuk...(Mr. Grimm)...
2009. 08. 26. szerda 03:14  #245
Törölt felhasználó (426306)
Szerbusz heidt, légy üdvözölve... smile Ha van vmi gondod akkor nyugodtan gépeld vigyor2 Én szívesen meghallgatom és ha tudok segítek wave
2009. 08. 24. hétfő 02:35  #244
Törölt felhasználó (426306)
Hát mindenesetre ijesztő ha tényleg a medence a hibás..... wave
2009. 08. 23. vasárnap 20:00  #243
dzivka dzivka
dzivkane! vegul is lehetseges attol fugg hanyan voltak a kadban(medenceben) a mi elso gyerekunk is hasonloan fogantatott.igaz se a kadnak se a medencenek nincs koze hozza. a"bunos"anyosom eggyik spermaval at itatodott haloingje voltt (meg mielott ketelkednetek bevallom mikor este felvettem meg tiszta volt az a haloing,)
/ 16