ha jol tudom az ember dna-jat a nyalbol is meg lehet allapitani tehat nem kell akicsit megszurni en havi 150ezerert biztosra mennek ha mar ugyis itt hagytak
ez nagyon jó sztori ha igaz akkor akkor reménykedj hogy jelenlegi párod nem olvasta azt itt leírtakat
ha kitalált a történeted akkor egész jó elszórakoztatott
nekem egy dolog tűnt fel ami esetleg nem teszi igazzá a történetet a bugyivizsgálat 55e ft.-be került és azért nem lett megvizsgáltatva a többi mivel ezt heidt soknak találta de ha valaki 150e ft ad havonta a gyerektartásra akkor azt hiszem nem vágja a földhöz további 55eft bugyivizsgálatra
ha igaz én azért megszúratnám a második gyereket aki állítólag tőled van
hajrá heidt neked szurkolunk
ha kitalált a történeted akkor egész jó elszórakoztatott
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
nekem egy dolog tűnt fel ami esetleg nem teszi igazzá a történetet a bugyivizsgálat 55e ft.-be került és azért nem lett megvizsgáltatva a többi mivel ezt heidt soknak találta de ha valaki 150e ft ad havonta a gyerektartásra akkor azt hiszem nem vágja a földhöz további 55eft bugyivizsgálatra
ha igaz én azért megszúratnám a második gyereket aki állítólag tőled van
hajrá heidt neked szurkolunk
Látóasszony? A 21. században??? Talán DNS látó, röntgenszemű állástalan doktor? Vagy ő tartotta a gyertyatartót a fogantatánál? Hihetetlen az élet, a hiszékenység... mintha egy 16. századi történet lenne... Inkább a pénzedet látta, de azt kristálytisztán, kristálygömb nélkül. Én ilyennek akkor sem hinnék ha ő fizetne
Ámbár olvastam EGY valódi látóról: Edgar Cayce (1877-1945). De ő nem "süllyedt" le pitiségekre pénzért... Életrajza (nem ő írta) ingyenesen letölthető: http://mek.niif.hu/00100/00107/html/index.htm
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ámbár olvastam EGY valódi látóról: Edgar Cayce (1877-1945). De ő nem "süllyedt" le pitiségekre pénzért... Életrajza (nem ő írta) ingyenesen letölthető: http://mek.niif.hu/00100/00107/html/index.htm
Ezt a topikot végig kellett olvasnom,és nagyon sajnáltam,hogy eddig nem fedeztem fel..
)))))Eszméletlen jol szorakoztam,mig olvastam..
)))Eszembe juttatta a régi c6-es időket,amikor esténként képtelenek voltunk elszakadni tőle,dőltünk a röhögéstől,nem láttuk az irásokat a nevetéstől kicsordult könnyeinktől..
))Némelyeknek nincs semmi humorérzéke,de többsége veszi a lapot,és szépen göngyöliti a történetet különbözö ötletekkel..
))))Méééég!!!!!!
)))))))Ha ráérek,majd beszállok én is..
)))
Sok szerencsét!
Remélem Felpiszkáltad az állóvizet!
u.i.: havi 150.000-ért én is szülök Neked egy Gyermeket, persze nyilván nem Lehetsz ott a fogantatásnál, mert mesterséges lesz a megtermékenyítés, aminek a költségét is természetesen Neked kell viselni...de ígérem, ha a 9 hónap várandós időszakomban is végig Fizeted a havi 150.000 Ft-ot, hogy minden rendben legyen, (ígérem, kellemes környezetre fogom költeni, hogy végig pihent legyek és egészséges legyen a baba, aki biztosan Rád fog hasonlítani, amit bizonyítani is fogok a sámánokkal), a szülés után megmutatom a picit, és várom a tartásdíjat....
![wave](images/smilies/wave.gif)
Remélem Felpiszkáltad az állóvizet!
![worship](images/smilies/worship.gif)
u.i.: havi 150.000-ért én is szülök Neked egy Gyermeket, persze nyilván nem Lehetsz ott a fogantatásnál, mert mesterséges lesz a megtermékenyítés, aminek a költségét is természetesen Neked kell viselni...de ígérem, ha a 9 hónap várandós időszakomban is végig Fizeted a havi 150.000 Ft-ot, hogy minden rendben legyen, (ígérem, kellemes környezetre fogom költeni, hogy végig pihent legyek és egészséges legyen a baba, aki biztosan Rád fog hasonlítani, amit bizonyítani is fogok a sámánokkal), a szülés után megmutatom a picit, és várom a tartásdíjat....
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
heidt; kar hogy elvettek a kedved az irastol, vagy mostanaban nem tortent semmi nalad, lehet nincs uj partnered ; latod szerintem jobb hagyni hogy idonkent megcsaljon a szeretett no ,mint elvesziteni ot
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Folyékony nitrogénben... Mielőtt valami nagyon okos a mélyhűtőbe rakná be.
(Ez egy válasz andyk üzenetére (2010. 01. 09. szombat 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
sperma lefagyasztása
tudom hogy elterek a topik fo pontjatol de kivancsi lennek hogyan taroljak a spermat a sperma bankban hogy akar evekig is nemzokepes marad
no legyen
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2009. 12. 01. kedd 02:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 01. kedd 02:10
Inkább 0,001-0,002% esély. Különben túl sok lenne az ilyen fogantatás, annyi ember él már a Földön.
Inkább 0,001-0,002% esély. Különben túl sok lenne az ilyen fogantatás, annyi ember él már a Földön.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 11. 30. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 30. hétfő 13:11
azt nem allitottam hogy ez a teherbeeses leg tutibb modja de 1-2%eseje szerintem lehet
azt nem allitottam hogy ez a teherbeeses leg tutibb modja de 1-2%eseje szerintem lehet
Azt felejted csak el, hogy a hüvelyben lévő váladék kémhatása kissé savas, a spermiumnak az életben maradáshoz a lúgos kémhatás a kedvező, így ha az a szerencsétlen el is jut a punciig, az ondó lúgos védelme nélkül nagyon gyorsan elpusztul, ha be is jut a hüvelybe, nem hogy a méhig eljutna.
Amúgy hogy találja meg az a kis lúzer a puncit egy medencében (kádban még hagyján)? Nem tud tájékozódni (a hüvelyben, méhben igen, a medencében nem). (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 11. 20. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy hogy találja meg az a kis lúzer a puncit egy medencében (kádban még hagyján)? Nem tud tájékozódni (a hüvelyben, méhben igen, a medencében nem). (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 11. 20. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 20. péntek 22:04
nezd geidt kar hogy a ketejeid "nyomozasod"miatt elhagyott a barat nod szerintem te hasonlo beallitotsagu vagy mint en, a tobbseg baleknak nevez bennuket pedig az hogy a tobsegnek eleg egy ket ertelmu eset es mar is botranyt csinalnak,mi ezzel szemben meg ha tetlegesen rajta kapjuk is az imadott not ugy tesszunk mintha nem hinenk a sajat szemunknek,ezert tovabbi bizonyitekot keresunk-vagy szep csendesen kerdore vonjuk a szeretett not .peldaul;egy lagziban ahogy kimentem a ffi wcre bar lattam hogy kefelnek egy not,a feje az egyik fazon olebe ""latszott hogy szopik"a masik meg a puncijat kurta,persze hazudnek ha azt mondanam hogy nem ismertem fe az asszonyt a noben. de remenykedve hogy tevedek elvegeztem a dolgom es ki jottem.tobb arcon is lattam a megdobbenest es csalodast latszott hogy azt remeltek vartak hogy botranyt csinalok.ehelyett en csak ugy mintha semmit se vettem volna eszre kisetalok.sajna a botrany nem maradt el mert ahogy eszrevette az asszony a jelenlettem ugy ahogy volt gecis szajal puncival a bugyijaval a kezeben ki szaladt utannam.na de visszaterve a topik eredeti temajahoz mar nem emlekszem pontosan hol de tudom hogy valamely szak iranyu konyvben egy professzor irta es tobb helyzetbeni leirassal bizonygatta hogy az ondo a kiloveles utan meg egy ideig eletkepes az az kepes a megtermekenyitesre. mar nem emlekszem pontoszan hogy hany percig mrad a vizben eletkepes de arra igen hogy a szabad levegon valamivel tovabb.tehat nagyobb az eseje hogy egy frissen ossze gecizett bugyitol lepedotol teherbe essen valaki.de mivel a vizben is kibir egy par percet nem lehet 100%an kizarni ezt a lehetoseget
nezd geidt kar hogy a ketejeid "nyomozasod"miatt elhagyott a barat nod szerintem te hasonlo beallitotsagu vagy mint en, a tobbseg baleknak nevez bennuket pedig az hogy a tobsegnek eleg egy ket ertelmu eset es mar is botranyt csinalnak,mi ezzel szemben meg ha tetlegesen rajta kapjuk is az imadott not ugy tesszunk mintha nem hinenk a sajat szemunknek,ezert tovabbi bizonyitekot keresunk-vagy szep csendesen kerdore vonjuk a szeretett not .peldaul;egy lagziban ahogy kimentem a ffi wcre bar lattam hogy kefelnek egy not,a feje az egyik fazon olebe ""latszott hogy szopik"a masik meg a puncijat kurta,persze hazudnek ha azt mondanam hogy nem ismertem fe az asszonyt a noben. de remenykedve hogy tevedek elvegeztem a dolgom es ki jottem.tobb arcon is lattam a megdobbenest es csalodast latszott hogy azt remeltek vartak hogy botranyt csinalok.ehelyett en csak ugy mintha semmit se vettem volna eszre kisetalok.sajna a botrany nem maradt el mert ahogy eszrevette az asszony a jelenlettem ugy ahogy volt gecis szajal puncival a bugyijaval a kezeben ki szaladt utannam.na de visszaterve a topik eredeti temajahoz mar nem emlekszem pontosan hol de tudom hogy valamely szak iranyu konyvben egy professzor irta es tobb helyzetbeni leirassal bizonygatta hogy az ondo a kiloveles utan meg egy ideig eletkepes az az kepes a megtermekenyitesre. mar nem emlekszem pontoszan hogy hany percig mrad a vizben eletkepes de arra igen hogy a szabad levegon valamivel tovabb.tehat nagyobb az eseje hogy egy frissen ossze gecizett bugyitol lepedotol teherbe essen valaki.de mivel a vizben is kibir egy par percet nem lehet 100%an kizarni ezt a lehetoseget
Már alig várjuk...(Mr. Grimm)...
Szerbusz heidt, légy üdvözölve...
Ha van vmi gondod akkor nyugodtan gépeld
Én szívesen meghallgatom és ha tudok segítek
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Hát mindenesetre ijesztő ha tényleg a medence a hibás.....
dzivkane! vegul is lehetseges attol fugg hanyan voltak a kadban(medenceben) a mi elso gyerekunk is hasonloan fogantatott.igaz se a kadnak se a medencenek nincs koze hozza. a"bunos"anyosom eggyik spermaval at itatodott haloingje voltt (meg mielott ketelkednetek bevallom mikor este felvettem meg tiszta volt az a haloing,)