Kismalac 6061-es kép.
matahari1234 hozzászólása végleges tiltásért könyörög.
matahari1234 hozzászólása végleges tiltásért könyörög.
Kismalac 5873-as kép,
Napyfonnapy hozzászólása tiltást érdemel.
(gyilkosságért meg is kapta!)
Napyfonnapy hozzászólása tiltást érdemel.
(gyilkosságért meg is kapta!)
Továbbra is jelezném, hogy az
5863-as sorozatszámú kismalac kép se nem vicces, se nem túl jó, hogy itt van, ráadásul a hozzászólások épp ezért nem túl elfogadhatóak mellette.
Javaslom a kép törlését.
5863-as sorozatszámú kismalac kép se nem vicces, se nem túl jó, hogy itt van, ráadásul a hozzászólások épp ezért nem túl elfogadhatóak mellette.
Javaslom a kép törlését.
OH!!! Végre! Nagy szükség volt egy ilyenre!
Magam nagy Kismalac látogató vagyok, figyelgetni fogom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Magam nagy Kismalac látogató vagyok, figyelgetni fogom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 18:33
péntek szombaton vazi takarított és figyelmeztetett, ma meg én!
különben minden képet a maga módján kell, és érdemes értékelni, ill. azokhoz normálisan hozzászólni,
sajnos sok kép vicces v. érdekes tartalmát, azok felrakásának célját félreértik az userek, v. a "primitívje" szándékosan félre is akarja érteni!
különben minden képet a maga módján kell, és érdemes értékelni, ill. azokhoz normálisan hozzászólni,
sajnos sok kép vicces v. érdekes tartalmát, azok felrakásának célját félreértik az userek, v. a "primitívje" szándékosan félre is akarja érteni!
péntek szombaton vazi takarított és figyelmeztetett, ma meg én!
sajnos sok kép vicces v. érdekes tartalmát, azok felrakásának célját félreértik az userek, v. a "primitívje" szándékosan félre is akarja érteni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
sajnos sok kép vicces v. érdekes tartalmát, azok felrakásának célját félreértik az userek, v. a "primitívje" szándékosan félre is akarja érteni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 18:31
DrAnthony[VIP][ADMIN] #2209 | tegnap 18:34
Kismalac, 5863-as kép...
Jujjj... nagyon nem kellene... A hozzászólások meg...
Szerintem az egész képet úgy ahogy volna ki kéne dobni...
Kismalac, 5863-as kép...
DrAnthony[VIP][ADMIN] #2209 | tegnap 18:34
Kismalac, 5863-as kép...
Kismalac, 5863-as kép...
Ide írjátok a Kismalac rovatban szereplő képekről a véleményeteket, hozzászólásotokat és figyelemfelhívásotokat!
Szabály:
1. csak szöveges hozzászólások lehetnek (NO KÉPEK, csak a képek számaira lehet hívatkozni)!
2. senkit nem lehet a képek és a hozzászólások miatt durván szídni, v. rasszista jelzőkkel illetni!