jaaaaaaah...hát azt nem tudom én sem, de végülis lényegtelen...holnap zenés napot tartunk a nappaliban...még kitalálom a részleteket...kéne valamit inni éjszakára...joe! sékelsz nekem valami koktélfélét?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 19:13
Neem, mikor kivel adta elő homár Laci...
Legutójára a Sárga Taxi val tudtommal
Legutójára a Sárga Taxi val tudtommal
Neem, mikor kivel adta elő homár Laci...
Legutójára a Sárga Taxi val tudtommal (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Legutójára a Sárga Taxi val tudtommal (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 19:06
mikor dolgoztak ott? azt nem is tudom...talán 70 környékén és még utána pár évig....miért?
mikor dolgoztak ott? azt nem is tudom...talán 70 környékén és még utána pár évig....miért?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 18:42
az én szüleim a földgépnél dolgoztak...ennek persze így most nincs jelentősége, de továbbszőttem a fonalat...a mondd kis kócost meg a táncoló fekete lakkcipőt kivel adta elő a komár?
az én szüleim a földgépnél dolgoztak...ennek persze így most nincs jelentősége, de továbbszőttem a fonalat...a mondd kis kócost meg a táncoló fekete lakkcipőt kivel adta elő a komár?
huhúúú...oan 'öreg' azé' nem vok!
én sem vagyok annyira vén...bár nem is tudom pontosan miről van xó:-(
OK, de csak a Te kedvedért!
Mire rá nem veszik a nők a férfiakat! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire rá nem veszik a nők a férfiakat! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 15:52
ahova pacsi oda puszi....így jó?..de ne izgulj, csak olyan kis kéjelgős csapkodás lesz, előjáték gyanánt...tetszeni fog
hmmmmm
,de azert en sem vagyok sz/m parti
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2006. 09. 25. hétfő 15:42
(mmeprune nádpálcával a kezében belép az ajtón)-mi az atyaúristen van itt? vetkőzzetek kutyák! négykézlábra ereszkedni fenékkel felém! most aztán kaptok olyan sörözést...(nádpálcás dorgálás...megérkezik charlotte is...orgiába csapodó büntetéssorozat..mmmmm.....)
meghívó kell hozzá, és azt ritkán adnak
ahova pacsi oda puszi....így jó?..de ne izgulj, csak olyan kis kéjelgős csapkodás lesz, előjáték gyanánt...tetszeni fog
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
hajjajj... nem vagyok SZ/M párti...sőt!
Max a kikötözés! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Max a kikötözés! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 15:42
(mmeprune nádpálcával a kezében belép az ajtón)-mi az atyaúristen van itt? vetkőzzetek kutyák! négykézlábra ereszkedni fenékkel felém! most aztán kaptok olyan sörözést...(nádpálcás dorgálás...megérkezik charlotte is...orgiába csapodó büntetéssorozat..mmmmm.....)
QAjó zene!!!!
benne vagyok 1 becsuletes piapartiban,csak seggbekuki ne legyen :)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
hajjajj...kanbulivá alakultunk...akkor piáljunk!
naja..nekem is csak egy pohártartó van a gépemben....
mire visszajonnek a csajok, lehet megreszegedek :((
Carlsberg van?