Nincs túl nagy gyakorlatom a pókerben, úgyhogy előttem van a kép, ahogy én ülök egy szál bugyiban, mindenki máson meg még rajta a teljes ruházata. Szép kilátások... ;-)
Az is egyfajta lekötelezés:-)
Bár még nem próbáltam!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár még nem próbáltam!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 09. 21. csütörtök 13:25
Oh, ezzel a nemes cselekedettel lekötelezel. Persze lehet, hogy később megkötözöl...
Oh, ezzel a nemes cselekedettel lekötelezel. Persze lehet, hogy később megkötözöl...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 13:22
Charlotte: Én nem fogom hagyni Szilváccskát a négerek martalékává válni!
És Téged sem!
És Téged sem!
Charlotte: Én nem fogom hagyni Szilváccskát a négerek martalékává válni!
És Téged sem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
És Téged sem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 13:20
Én nagyjából értem Vazit. Kidobatta V.A.Vadot a helyiségből és azt mondta, hogy rajtad meg nagyfarkú néger csávók fognak örömködni :-)))
Az első sorát nem értem.
Az első sorát nem értem.
Én nagyjából értem Vazit. Kidobatta V.A.Vadot a helyiségből és azt mondta, hogy rajtad meg nagyfarkú néger csávók fognak örömködni :-)))
Az első sorát nem értem. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Az első sorát nem értem. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 13:15
szerintem őt most senki sem érti, de majd biztos megmagyarázza..addig is pókerezzünk..és igyunk...csinálok egy ír kávét...kér valaki?
szerintem őt most senki sem érti, de majd biztos megmagyarázza..addig is pókerezzünk..és igyunk...csinálok egy ír kávét...kér valaki?
Én csak Téged látlak...a szoba nem érdekel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 12:33
neeeeeeem, ez nem olyan madámos hely...ez itt gennyzsákszem nyitott nappalija, ahova bárki betérhet, és ha úgy nézzük itt mindenki csak vendég...de ha már együtt vagyunk csináljunk valami hasznosat...a vetkőzős póker jó ötlet!
...de tudod mit? lehet, hogy ez mégiscsak egy olyan nappali, amiben mindenki lát valamit....én a párnás-füstös(nem cigaretta) helyiséget, te a szalont... valaki aki vad: te mit látsz?
...de tudod mit? lehet, hogy ez mégiscsak egy olyan nappali, amiben mindenki lát valamit....én a párnás-füstös(nem cigaretta) helyiséget, te a szalont... valaki aki vad: te mit látsz?
ne bántsd, őt ismerem..elférünk ebben a nappaliban mindannyian!!! :D:D:D
neeeeeeem, ez nem olyan madámos hely...ez itt gennyzsákszem nyitott nappalija, ahova bárki betérhet, és ha úgy nézzük itt mindenki csak vendég...de ha már együtt vagyunk csináljunk valami hasznosat...a vetkőzős póker jó ötlet!
Én kérek;-)
Bár a Jégert jobban szeretem a vodkanarinál....de Tőled Bármit!
Leginkább egy kis édes puncilére szomjazom! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár a Jégert jobban szeretem a vodkanarinál....de Tőled Bármit!
Leginkább egy kis édes puncilére szomjazom! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 12:03
konkrétan egy jó nagy kefélésre, de ami a kérdésedre választ adhat: ez egy felélesztett nyitott nappali, ahol már üvegeztünk...bárpult nincs már benne, de mindenki hozhatja a kedvenc piáját...nekem vodka-narancsom van...kérsz egy kortyot a csókos csücsöri számból?:D:D:D:D
konkrétan egy jó nagy kefélésre, de ami a kérdésedre választ adhat: ez egy felélesztett nyitott nappali, ahol már üvegeztünk...bárpult nincs már benne, de mindenki hozhatja a kedvenc piáját...nekem vodka-narancsom van...kérsz egy kortyot a csókos csücsöri számból?:D:D:D:D
üdv neked is. sajna a bárpultot már felszámolták, de vannak itt mindenféle nedvek, melyek csillapíthatják szomjadat :):):)
kettesben veled? ebben a nappaliban? mmmmm...nekem is lennének tippjeim...belesüppedni a párnákba, majd belesüppedni az öledbe, és beszívni az érzékborzongató füstöt, aztán beszívni a ...és érezni a kemény... ohhhh....
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 10:05
Nekem lenne egy tippem Veled mit lehetne csinálni...kettesben:-)
mit akarsz mondani? mert nem értem az összefüggést!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 11:11
a...... meg.....
kidobo ez is mehet a hárlemi éjszakába
majd a nagydarab néger csávok ki élik magukat rajta
a...... meg.....
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 10:05
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 09:34
nah, úgy látom ezt a játékot meguntuk, vagy legalábbis halasztottuk...következő javaslat? mit csináljunk ebben a szexuális indulatokkal túlfűtött nappaliban, ahol párnák hevernek szanaszéjjel, és füstölők illata lengi be a levegőt?
nah, úgy látom ezt a játékot meguntuk, vagy legalábbis halasztottuk...következő javaslat? mit csináljunk ebben a szexuális indulatokkal túlfűtött nappaliban, ahol párnák hevernek szanaszéjjel, és füstölők illata lengi be a levegőt?
Nem lenne rossz, de most abban a stádiumban van a gyerek, hogy ha elmegyek itthonról egy órára, a végén már nyűgösködik, ha meg itthon vagyok, akkor nem mozdul el mellőlem. Szóval részemről okés lesz (asszem tokaji sárgamuskotályt fogok inni v. baileyst v. jägermaistert v. jesszus, de régen ittam alkoholt...). Ami késik, nem múlik ;-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 06:54
ami késik, nem múlik :):)lehet ebből még élő üvegezés is, ha nem is pörgetjük, még ihatunk belőle együtt...hm?
ami késik, nem múlik :):)lehet ebből még élő üvegezés is, ha nem is pörgetjük, még ihatunk belőle együtt...hm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 20. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 20. szerda 22:58
Charlotte valóban tüzes, és van rajta mit fogni, azt hiszem, hogy te szereted az ilyet. Bár akkor is csak fejben üvegezünk :-)
Genyácska utoljára egy éve volt ebben a nappaliban, attól tartok, hogy ő már nem néz errefelé, de örülök, ha tévedek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 20. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 20. szerda 19:56
bárki jöhet, ez egy nyitott nappali...és leginkább genyácskát várjuk...és ne félj...én előbb v. utóbb hozzá akarok jutni az egyikhez:):):)