Huha ez jó kérdés... Nem is tudom... már nagyon rég Apa... Kérdezd majd meg Tőle lehet ő jobban emlékszik
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ma én is "bukszát" vásárolni mentem, de csak "bukszába-valót" találtam! :))))
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://www.abload.de/img/vasarkiv.jpg)
Miert szolitod Tom-ot Apanak ?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdezz max. ha kényes a téma nem felelek
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2007. 03. 25. vasárnap 16:20
Kerdezhetek valamit ? Na nem arrol..Csak nem vagyok regi motoros itten,visszaolvasni meg 8848 hsz-t valahogy nehezemre esik...
Tudom hat ! Csak nem mondom meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 25. vasárnap 16:21
Tudod is Te, hogy mire gondolsz!!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Tudod is Te, hogy mire gondolsz!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 16:10
Erdekes ! en is a penztarcara gondolek...Miert gondolod,hogy en szörösre gondolok ? Föleg,hogy a mai idökben man senkinek sem szörös !?
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Kerdezhetek valamit ? Na nem arrol..Csak nem vagyok regi motoros itten,visszaolvasni meg 8848 hsz-t valahogy nehezemre esik...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 16:01
Eh... Én most tleg a pénztárcára gondoltam....
Az a szőrös valami amire Te gondolsz... Az nem is szőrős... na inkább nem beszélek
Az a szőrös valami amire Te gondolsz... Az nem is szőrős... na inkább nem beszélek
Erdekes ! en is a penztarcara gondolek...Miert gondolod,hogy en szörösre gondolok ? Föleg,hogy a mai idökben man senkinek sem szörös !?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 16:01
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne sajnatasd magad no...Mindig nem is lehet benne valami..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk üresnek üres... mármint a bukszám...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehat nem a te bukszad..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Megtaláltam egy majd 3 éves hsz-emet.... bemásolom, igaz a vodkát most írtam hozzá, az a valóságos tapasztalat:
"Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől)(a vodkától igeeeeen
) kellemes édeskés íze lesz. A legjobb a kukoricasör lime-mal.
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig..... " (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
"Ezt olvastam e témáról:
Azok a nők, akik partnere nem használ óvszert kevésbé hajlamosak a depresszióra. A spermában található hormonok és más kémiai anyagok a női véráramba kerülve anti-depresszánsként viselkednek. Az elmélet szerint első lépésben a hüvely falán kötődnek meg a "hangulatjavító" anyagai.
Amúgy az íze az étrendtől függ, a tejtermékektől inkább kellemetlen az íze, valahol azt olvastam hogy a legrosszabb a spárga fogyasztása után.
Savas gyümölcsök (mangó, kiwi, citrom, lime) és alkoholos italoktól (na azért nem minden égetett szesztől)(a vodkától igeeeeen
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Nem véletlenül fedezték fel őseink az eper pezsgővel, vagy az osztriga és a tenger gyümölcsei szexuális életre történő kihatását.És ezt ugye gyakoroljuk mind a mai napig..... " (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 12:36
sajna ezt cáfolnom kell...az én gyakorlatomban a fokhagymától édes az íze
Hu de randa szőrős
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![mf1](images/smilies/mf1.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2007. 03. 25. vasárnap 13:59
Talaltam egy penztarcat ! (nalunk buksza)
Melyikötök veszitette el ?
![](http://www.abload.de/img/damenportemonnaie5isdda.jpg)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
Jó napokat!
De jól esett az óraállítgatás...
Nem hiszek (sőőőőt....)az ananászlé "ízesítő" hatásában...
Van annál sokkalta jobb...
Itt is süt a nap... gyorsan le is nyírtam a füvet... Áh.. megint csak címszavakban klimpírozok... Még jó h. írni tudok... Tegnap magamévá tettem a szezon első 10 gombóc csokiskekszét
Ebből egyenesen következik h. nincs hangom
De jól esett az óraállítgatás...
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
Nem hiszek (sőőőőt....)az ananászlé "ízesítő" hatásában...
![finom](images/smilies/finom.gif)
Itt is süt a nap... gyorsan le is nyírtam a füvet... Áh.. megint csak címszavakban klimpírozok... Még jó h. írni tudok... Tegnap magamévá tettem a szezon első 10 gombóc csokiskekszét
![finom](images/smilies/finom.gif)
Szasztok,beugrottam jelezni,hogy még élek.Itt a tavasz.Nem tudok mindig a nappaliban ülni,de nem fogom elhanyagolni ezt a jó társaságot.Üdv nektek,most vár a természet majd jövök.
![](http://kepfeltoltes.hu/070306/hi_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/070306/hi_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/050301/majomka.gif)
Talaltam egy penztarcat ! (nalunk buksza)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
köszönöm :) szép lett a vasárnapom :)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 13:56
Meg jo,hogy bezavart ! Kicsin mulott es megeröszakolsz avval az elektromosgörbeprosztatabizsergetöernyöfogantyuval !
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Meg jo,hogy bezavart ! Kicsin mulott es megeröszakolsz avval az elektromosgörbeprosztatabizsergetöernyöfogantyuval !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 24. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
2007. 03. 24. szombat 21:32
katicika teljesen bezavart a szexelésünkbe
nem esernyő fogó, teeeeee...egy nagyon izgi vibri neked
ne má', hogy mégsem akarod
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
nem esernyő fogó, teeeeee...egy nagyon izgi vibri neked
mert biztos ananászlével öblitette le a fokhagymás vacsorát.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 12:36
sajna ezt cáfolnom kell...az én gyakorlatomban a fokhagymától édes az íze