én csak a drága lotyókám kérdéseire felelek!
Neked nem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
erről eszembe jutott egy kérdés: ti hoztatok már valakit a gg-re...tehát ajánlottátok valamelyik ismerősötöknek vagy barátotoknak, hogy regisztráljon? és ha igen, akkor ő megtette? és a baráti körötökben mennyire nyilvános, hogy gg-ztek?
Neked nem!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
2007. 03. 23. péntek 12:35
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
Titeket meg kipletykáltak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 23. péntek 12:31
És viszi magával az összes szexuális segédeszközét:
![](http://kepfeltoltes.hu/070323/kepeslap_540_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Ti még lököttebbek vagytok, mint én!
2007. 03. 23. péntek 08:23
Van olyan topic a fórumban, amit csak titokban látogattok és be sem meritek vallani, hogy rendszeresen olvassátok. Sőt írni sem mertek bele, nehogy kiderüljön, hogy érdekel titeket?
És viszi magával az összes szexuális segédeszközét:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 23. péntek 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://kepfeltoltes.hu/070323/kepeslap_540_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
charlotte csomagol:
![](http://img120.imageshack.us/img120/4010/pakknq9.jpg)
már egy bőröndöt telerakott:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://img120.imageshack.us/img120/4010/pakknq9.jpg)
már egy bőröndöt telerakott:
![](http://img479.imageshack.us/img479/3662/utazsjz3.jpg)
2007. 03. 23. péntek 08:44
Na megyek pakolni...
Szeva!
Igen: 7. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen: 7. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyázat a chattel!
szőke nő chatelt:
"( Sissy_18): van vmi a tv-ben..?
(@crome): tranzisztor
( Sissy_18): az mirol szol?
( Sissy_18): Akcifilmeket nem szeretm"
szőke nő chatelt:
"( Sissy_18): van vmi a tv-ben..?
(@crome): tranzisztor
( Sissy_18): az mirol szol?
( Sissy_18): Akcifilmeket nem szeretm"
Teee!
má megint elkezted a számolást?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
má megint elkezted a számolást?
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
természetesen! 3as!
Szilva, Charlotte és Surdi!
na nem vok smúcig!
legyen a lotyókámnak is több 1nél! jöhet egy olyan 3as is ahol váltod Szilvát! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva, Charlotte és Surdi!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
na nem vok smúcig!
legyen a lotyókámnak is több 1nél! jöhet egy olyan 3as is ahol váltod Szilvát! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 08:47
Csak egy rövid időre veszem le a szemem rólad,és rögtön flört.Tee huncut puncis ördög.Habár egy jó hármas belefér,gondoljunk a jó öreg papára.
![](http://kepfeltoltes.hu/050703/36_1_15.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/050703/36_1_15.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
2007. 03. 23. péntek 08:32
bevallom töredelmesen, hogy igazából sosem voltam oda ezekért a képekért...kezdettől fogva belenézegetek minden topicba, de mint azt már többször jeleztük a gg és az egész világ eléggé férfibeállítottságú...előbb látsz meztelen pinát, mint farkat...egy meztelen farok látványa kevésbé hoz lázba, nekem kell hozzá az egyéniség, a gondolatok, a kommunikáció...vagyis berakom a szép férfitestekbe a pasikat, meg is gusztálom őket, de igazából ennyi...és itt ragadom meg az alkalmat, hogy közöljem: ha valakitől képet kérek, szivesebben veszem, ha bájos pofikáját látom először, semmint az álló falloszát...na persze, ha már kicsit jobban megismerkedtünk, nem bánom jöhet...nem hiszem, hogy ez az öregedés jele, egyszerűen igényesek vagyunk, nem nézünk meg akármilyen farkat
És pletyózatok is egy kicsit, ha már itt tartunk.( már nem vagyok otthol, úgy hogy csövi nektek)
ha már arrafelé jársz nézd meg szűk szülőhazámat!
tudod mily gyönyörű hely.
na arról tuti teszek be a turisztikai topicba!
tudod mily gyönyörű hely.
na arról tuti teszek be a turisztikai topicba!
olyanra gondolsz, h mondjuk dako látogat valami ffi szerelem topicot???
én titokban még meglátogatom Kanna topicját! :-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
én titokban még meglátogatom Kanna topicját! :-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 08:23
Van olyan topic a fórumban, amit csak titokban látogattok és be sem meritek vallani, hogy rendszeresen olvassátok. Sőt írni sem mertek bele, nehogy kiderüljön, hogy érdekel titeket?
Aki szeret engem, a következő héten rengeteg képet berak és élményt mesél a turisztikai topicomban!
Ez kicsit zsarolásnak hangzik, sőt az is!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ez kicsit zsarolásnak hangzik, sőt az is!
szamár lesz?
meggyanúsítottad a Vadot?!!! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
meggyanúsítottad a Vadot?!!! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 23:15
ööööö izé....... szerintem tom volt
, de lehet, hogy dako volt és a galád le is lépet amilyen rég volt erre
, vagy lehet, hogy szilva volt ö mindig mindent mindenhova berak :D.
Te home, legalább sejted, hogy ki volt? Vagy amekkora buli volt lehet, hogy szamár lesz?
Te home, legalább sejted, hogy ki volt? Vagy amekkora buli volt lehet, hogy szamár lesz?
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
azért megnéznék egy iszapbírkót közted és Szilva között!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:36
Piros retiküllel verős!
na neeee!
bennünket ne etessetek, h ez álleszbi! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
bennünket ne etessetek, h ez álleszbi! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:19
Holnap elutazunk egy hétre. Elvileg lesz lehetőségem kicsit netezni, de lehet, hogy nem. Nem tudom, hogy milyen állapotba kerülök egy hét nappali nélkül. Szurkoljatok, hogy ne bolonduljak meg!
Ma kiakasztottam egy nőt. Pedig csak az történt, hogy az itteni marhulós, álleszbi témát előadtam neki. Azt hittem nevetni fog, de percekig hüledezett. Ez történt:
Tornán a fenekünkön hintázva masszíroztuk a fenekünket a farizomgyakorlat után lazításként és a csaj mondta, hogy el tudná viselni, ha más masszírozná a fenekét. Én meg mondtam, hogy majd körben lefekszünk és egymásét meggyúrjuk. Na ettől úgy kiakadt szegény...
Pedig csak masszírozásról beszéltem. Beszélhettem volna erről is (mert konkrétan ez a kép jutott eszembe a témáról):
Ma kiakasztottam egy nőt. Pedig csak az történt, hogy az itteni marhulós, álleszbi témát előadtam neki. Azt hittem nevetni fog, de percekig hüledezett. Ez történt:
Tornán a fenekünkön hintázva masszíroztuk a fenekünket a farizomgyakorlat után lazításként és a csaj mondta, hogy el tudná viselni, ha más masszírozná a fenekét. Én meg mondtam, hogy majd körben lefekszünk és egymásét meggyúrjuk. Na ettől úgy kiakadt szegény...
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Pedig csak masszírozásról beszéltem. Beszélhettem volna erről is (mert konkrétan ez a kép jutott eszembe a témáról):
![](http://kepfeltoltes.hu/070322/lolhu_75d1cca5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
erről csak az Edda juthat eszembe: Kör közepén állok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:19
Holnap elutazunk egy hétre. Elvileg lesz lehetőségem kicsit netezni, de lehet, hogy nem. Nem tudom, hogy milyen állapotba kerülök egy hét nappali nélkül. Szurkoljatok, hogy ne bolonduljak meg!
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/070322/lolhu_75d1cca5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
nem vagy úriember!
Úriember biztosra nem fogad! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Úriember biztosra nem fogad! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)