na, igy mán látható :)
csak bekukk mert már igazság szerint nem vagyok az oldalon,nagy pusszancs,szerdán repülőre ülök,itthagyom kishazámat megint:)))jót ne halljak rólatok
kedves, semmi magyarázat! még áramütne valami, ha nagyon belemerülnék. :):):)
beindult. az én rugásaim után. ez a lényeg.
beindult. az én rugásaim után. ez a lényeg.
húslevest főzök. milyen a répám?
Tudod télen mikor elteszik a motort, akkor havonta egyszer nem árt beindítani kb. 3 percre! Ugyanis a karburátorban maradt üzemanyag sok állás útán elveszti az eredeti állapotát, és a robbanásképessége romlik. Ha olyan a motor, hogy hozzáférni a hengerhez, akkor a gyújtógyertyát ki kell tekerni és a hengerbe közvetlenül egy pár csepp üzemanyagot kell tenni, meg esetleg a gyertyára is lehet cseppenteni!
sziasztok! akkora vagyok, hogy az csak na! sztori:
verőfényes napsütés, sógor udvar közepin, rugdossa a motort befele - elővette a 'tél' után -, nem indul. rugdossa már vagy 15 perce, abbahagyja, én: megpróbálhatom? nehéz? s pille megpróbálja, rugdos rajta úgy tizet, s bosszakodva otthagyja, mert semmi eredménye.
sógor visszamegy a motorhoz, rug rajta egyet, s beindul.
na! milyen motorbeinditó-elősegitő vagyok?
verőfényes napsütés, sógor udvar közepin, rugdossa a motort befele - elővette a 'tél' után -, nem indul. rugdossa már vagy 15 perce, abbahagyja, én: megpróbálhatom? nehéz? s pille megpróbálja, rugdos rajta úgy tizet, s bosszakodva otthagyja, mert semmi eredménye.
sógor visszamegy a motorhoz, rug rajta egyet, s beindul.
na! milyen motorbeinditó-elősegitő vagyok?
miután betűztem szívesen elégnék! :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 11:15
basszus dako...a héten már megrázott az áram...ugye most nem égtél el a tüzemben?????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 11:07
itt van drága:) tüzes éjszaka...ott vagyok én, te a botoddal és még egy harmadikat is bevontunk...most, hogy megkaptad, jöhetsz takarítani
basszus dako...a héten már megrázott az áram...ugye most nem égtél el a tüzemben?????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 11:07
itt van drága:) tüzes éjszaka...ott vagyok én, te a botoddal és még egy harmadikat is bevontunk...most, hogy megkaptad, jöhetsz takarítani
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 18. vasárnap 11:01
ááá! amit kérnék azt nem szabad hangoztatnom! Te is tudod!
De megelékszek egy forró tüzes éjszakával veled! :)
De megelékszek egy forró tüzes éjszakával veled! :)
ááá! amit kérnék azt nem szabad hangoztatnom! Te is tudod!
De megelékszek egy forró tüzes éjszakával veled! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
De megelékszek egy forró tüzes éjszakával veled! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 10:52
gyorsaságodért és szolgálatkészségedért bármit kérhetsz:)
az ebédfőzést megoldottam:)
gyorsaságodért és szolgálatkészségedért bármit kérhetsz:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 18. vasárnap 10:50
jelen! De mi lesz a fizettségem???
jelen! De mi lesz a fizettségem???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 10:46
mindenki a szabadban van? csak én mosom félmásnaposan a gálagúnyáinkat kézzel a kád fölé görnyedve?
kéne már egy bejárófiú...tud valaki egyet?
mindenki a szabadban van? csak én mosom félmásnaposan a gálagúnyáinkat kézzel a kád fölé görnyedve?
hát volt ott egy csinos spiné és egész este olaszul karattyolt egy talján pasival...gondoltam is, hogy talán...de nem tudtam erősítést kérni pillétől, mert 1. a fia a másik iskola szineiben játszik 2. pillének más dolga akadt
....szóval te lettél volna?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
....szóval te lettél volna?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 05:45
Te Asszonyság! Gyanús vagy Nekem... Nálunk is Szülők Bálja és az Iskola tornatermében... Nem lehet hogy esetleg talán...
Te Asszonyság! Gyanús vagy Nekem... Nálunk is Szülők Bálja és az Iskola tornatermében... Nem lehet hogy esetleg talán...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 03:21
akkorát mulattam:) szülők bálja, az iskola tornatermében...nagyon jóóóóó volt:)hulla vagyok:)na jóéjt:)
akkorát mulattam:) szülők bálja, az iskola tornatermében...nagyon jóóóóó volt:)hulla vagyok:)na jóéjt:)
Jó éjt a nappalisoknak, jó nappalt az éjszakásoknak!
Hehe, magától elrohant inkább dolgozni :-))