Pelenkázásban nagy gyakorlatom van, esetleg segíthetek cserélni ;)
Mme Prune azt üzeni, hogy többet nem jön, mert a tanyán nincs net, küldött viszont egy képet magáról:
A vetkőzős póker alapszabálya:
"Mindegy ki veszít, a végén mindenki nyer.":))
"Mindegy ki veszít, a végén mindenki nyer.":))

Áldásom rátok
Ezt akár a Cseh Tamás is elénekelhetné..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 02. 15. csütörtök 16:03
ÁLLTUNK A MEZŐN
Álltunk a mezőn,
bugyiban
igazából a gyerekeink
voltunk
lepkepingáló pasik
jöttek
erre ránk a fenébe
pingáltak tán lepkét
ezek után álltunk a mezőn
bugyiban...
a táborban edzők jártak
együtt
igazából nem ismertük
egymást
csak jártak edzésre
harmatos bugyiban
de mi
hogyan
hogy a fenébe'ezek után...
Álltunk a mezőn,
bugyiban
igazából a gyerekeink
voltunk
lepkepingáló pasik
jöttek
erre ránk a fenébe
pingáltak tán lepkét
ezek után álltunk a mezőn
bugyiban...
a táborban edzők jártak
együtt
igazából nem ismertük
egymást
csak jártak edzésre
harmatos bugyiban
de mi
hogyan
hogy a fenébe'ezek után...
Jóóó reggelt! Folyik az eső
Jó reggelt.
(Willy ritkán néz be, de akkor nagyon :-))
(Willy ritkán néz be, de akkor nagyon :-))
bocs' 1379-1380-as képek
Na, ha valaki még emlékszik azokra a hsz-ekre, ahol férfi-női barátságról volt szó, akkor nézze meg a "Mi rejtőzik a blúz alatt?" topic 1380-1381-es képeit. CSak az orra nem Streisand-os.
Aszt hiszem lehidalok.
Aszt hiszem lehidalok.
Mme, Willy! Kösz a napi kezdést. Egész jó kedvem lett, ez qrva jó volt.
Áldásom adom rátok, legyetek egymáséi:))
És jóregg' mindenkinek. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 16. péntek 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Áldásom adom rátok, legyetek egymáséi:))
És jóregg' mindenkinek. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 16. péntek 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 16. péntek 06:24
jóregg:)
pillének szóló rovatunk:)
1961 Február 16. (46 éve történt)
Megszületett Andy Taylor rock gitáros. A Duran Duran együttes tagjaként vált ismertté, majd szólókarrierbe kezdett.
Tynemouth Royal Infirmary-ban, Dolver-Hamptonban született Newcastle közelében, Angliában, szülei Ronnie és Sandra Taylor.
Egy Cullercoats nevű halászfaluban nőtt fel.
Megszületett Andy Taylor rock gitáros. A Duran Duran együttes tagjaként vált ismertté, majd szólókarrierbe kezdett.
Tynemouth Royal Infirmary-ban, Dolver-Hamptonban született Newcastle közelében, Angliában, szülei Ronnie és Sandra Taylor.
jóregg:)
No nem bánom, ügyességemnek még híján vagyok, kell a fény, hogy lássam, mit, hova, meghát ha néhnáy dagerrotípiát is méltóztatik készíteni a nászról, szívesen venném, ha itt az amatőrök közt is megjelennének.
Hinnye!
Sebaj, hát szeretni fogom őket es, vagy ha nem, hát van egy ismerősüm, jó pénzt fizetne, néhány szorgoskezű cselédért, ne aggódjék, ezen nem fogunk összeveszni. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sebaj, hát szeretni fogom őket es, vagy ha nem, hát van egy ismerősüm, jó pénzt fizetne, néhány szorgoskezű cselédért, ne aggódjék, ezen nem fogunk összeveszni. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 23:11
bocsássa meg kigyelmed...egy aprócska dologrúl megfeledkeztem említést tenni...tartozik hozzám két pulya is, de hát az alku az mán csak alku...mire megvirrad mán ottan leszek a kapujába ládástúl, pulyástúl:)
bocsássa meg kigyelmed...egy aprócska dologrúl megfeledkeztem említést tenni...tartozik hozzám két pulya is, de hát az alku az mán csak alku...mire megvirrad mán ottan leszek a kapujába ládástúl, pulyástúl:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 02. 15. csütörtök 23:05
:)
No hát akkor ezt meg is beszéltük, készíccse össze a tulipántos ládikáját, és mondja meg a szüleinek, hogy holnap biza nagy nap lesz!
No hát akkor ezt meg is beszéltük, készíccse össze a tulipántos ládikáját, és mondja meg a szüleinek, hogy holnap biza nagy nap lesz!
Eztán olyan jó dolga lesz nálam, hogy ihaj!
Egésznap főzhet-moshat rám, etetheti az én drága állataimat, éjjel meg kedvemre virgonckodhat. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Egésznap főzhet-moshat rám, etetheti az én drága állataimat, éjjel meg kedvemre virgonckodhat. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
:)
No hát akkor ezt meg is beszéltük, készíccse össze a tulipántos ládikáját, és mondja meg a szüleinek, hogy holnap biza nagy nap lesz! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
No hát akkor ezt meg is beszéltük, készíccse össze a tulipántos ládikáját, és mondja meg a szüleinek, hogy holnap biza nagy nap lesz! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
belém:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 23:00
no hát a botomat már tán láthatta is kend, bár igaz, mostanság nincs is hova letámasztanom, ezért is bátorkodtam megmutatni tudományom, hátha támaszomul szegődne mellém (alám (felém))
no hát a botomat már tán láthatta is kend, bár igaz, mostanság nincs is hova letámasztanom, ezért is bátorkodtam megmutatni tudományom, hátha támaszomul szegődne mellém (alám (felém))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 22:57
hogy nem sül ki a szeme ilyet mutatni tisztességes lyánynak! hát mán télleg miket gondol rólam, hogy én ehhez vagyok szokva? meztelen hasakat nézegetek, meg tán csupaszított botokat is...nohát kendnek is elment a józan esze
hogy nem sül ki a szeme ilyet mutatni tisztességes lyánynak! hát mán télleg miket gondol rólam, hogy én ehhez vagyok szokva? meztelen hasakat nézegetek, meg tán csupaszított botokat is...nohát kendnek is elment a józan esze
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 22:51
No hát akkor lásson csudát!
Tudja kelmed én cirkuszban is mutogattam magam, de méginkább engem mutogattak, mert silány testöm mindenféle csudára képes amúgy.
lássa meg a két kökény szemivel
Tudja kelmed én cirkuszban is mutogattam magam, de méginkább engem mutogattak, mert silány testöm mindenféle csudára képes amúgy.
lássa meg a két kökény szemivel
No hát akkor lásson csudát!
lássa meg a két kökény szemivel (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
lássa meg a két kökény szemivel (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 22:49
láttam már kendtet pipával a szája sarkábúl, meg osztán nem tagadom snájdíg egy legénynek tanátam, csak hát tuggya kigyelmed, kő má' mennem lassan...elgyütt az esti fejés ideje