télleg hol van para???
melyik a film? talán csapd le csacsi???
MmePrune[VIP][ADMIN] #21249 | tegnap 21:18
ha ismered a filmet, akkor tudod miért írtam:) persze ebben a formájában nem értelmes:) de ott van a zárójelben: a második két szó is idézet a filmből:
-emlékezteti rá?
-nagyjából pont! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune[VIP][ADMIN] #21249 | tegnap 21:18
ha ismered a filmet, akkor tudod miért írtam:) persze ebben a formájában nem értelmes:) de ott van a zárójelben: a második két szó is idézet a filmből:
-emlékezteti rá?
-nagyjából pont! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 21:18
-emlékezteti rá?
-nagyjából pont!
-emlékezteti rá?
-nagyjából pont!
hehehe, csak a gúnyost kérted ki magadnak!
a depist elfogadod!
édespille #21226 | tegnap 20:41
engem gúnyosdepiz a galád!
vagy nem én ingem, ne nyúljak utána?
a depist elfogadod!
édespille #21226 | tegnap 20:41
engem gúnyosdepiz a galád!
vagy nem én ingem, ne nyúljak utána?
nem benneteket kellene má' kipókhálózni???
Sziasztok!
csak bekukk, mert el vok havazva!
csak bekukk, mert el vok havazva!

jó napot meg jötem fehér lovon a napalis hölgyek kegyeiért:-))))))))))))))
hmm csábító 5let:-D
A Heti hetest kifelejtettem :-x
Na, megyünk ki. Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, megyünk ki. Pusz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 15. csütörtök 08:39
Jó reggelt!
Mivel netfüggő vagyok és mivel csak három csatornánk van, ezért kevés műsort nézek a tévében.
A sorozatomat (született feleségek) nézem, meg Ráday műsorát (ettől általában nagyon ideges leszek, hogy így megy tönkre épített örökségünk...), és ha jó film ígérkezik, azt is megnézem (legutóbb a Dead fish-t néztem, elég alternatív volt, de nekem tetszett. Meg ugye benne voltak nagy kedvencek: Gary Oldman, Billy Zane)
Mivel netfüggő vagyok és mivel csak három csatornánk van, ezért kevés műsort nézek a tévében.
A sorozatomat (született feleségek) nézem, meg Ráday műsorát (ettől általában nagyon ideges leszek, hogy így megy tönkre épített örökségünk...), és ha jó film ígérkezik, azt is megnézem (legutóbb a Dead fish-t néztem, elég alternatív volt, de nekem tetszett. Meg ugye benne voltak nagy kedvencek: Gary Oldman, Billy Zane)
Lakat fal, Lakat fal, Ohh milyen szép dolog is. Mondjuk kíváncsi lennék ki ment vissza levenni a lakatot amikor végetért a kapcsolata
, mert ugye állítólag ha oda lakatot teszel, akkor örökké fog tartani.
Amúgy több ilyen kerítés van egymás mellett, az eredeti már elég rég betelt, így most a második, vagy az is lehet már a harmadik töltődik, elég rég jártam már arrafelé. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
, mert ugye állítólag ha oda lakatot teszel, akkor örökké fog tartani.Amúgy több ilyen kerítés van egymás mellett, az eredeti már elég rég betelt, így most a második, vagy az is lehet már a harmadik töltődik, elég rég jártam már arrafelé. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 06:14
jóregg:)
tegnapelőtt láttam a XXI.szdban a pécsi lakatfalat, ha jön vad, akkor beszámolhatna róla..és megmondhatná, hogy ő hányat tett rá
tegnapelőtt láttam a XXI.szdban a pécsi lakatfalat, ha jön vad, akkor beszámolhatna róla..és megmondhatná, hogy ő hányat tett rá
Hogy a tv-ben mit nézek? Van hogy nem nézek tv-t egyáltalán, van amikor csak nézem, tök mindegy mi van benne, bár a brazil sorozatokról akkor is elkapcsolok. És van amikor a hangyákat nézem, ahogy szaladgálnak össze vissza
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 06:15
erről jut eszembe: ti milyen műsorokat néztek a tévében?
Jó reggelt!
Szép jó reggelt minden kedves szobatársnak
Jó reggelt, jó reggelt!
Úgy látom, van ott még egy kis hely. Én is ledőlök egy picinykét..
Úgy látom, van ott még egy kis hely. Én is ledőlök egy picinykét..

Na, ejszen jobb, ha visszabújok!:)))) Jóccakát!
Jóreggelt, Nappali!
Reményik Sándor:
CSAK ÍGY...
Hogy mért csak így:
Ne kérdezzétek;
Én így álmodom,
Én így érzek.
Ilyen messziről,
Ilyen halkan,
Ily komoran,
Ily ködbehaltan,
Ily ragyogón,
Ily fényes vérttel;
Űzött az élet,
S mégsem ért el.
Menedékem:
A nagy hegyek,
Az élet fölött
Elmegyek;
S köszöntöm őt, ki zajlik, és pihen:
Én, örök vándor, s örök idegen.
CSAK ÍGY...
Hogy mért csak így:
Ne kérdezzétek;
Én így álmodom,
Én így érzek.
Ilyen messziről,
Ilyen halkan,
Ily komoran,
Ily ködbehaltan,
Ily ragyogón,
Ily fényes vérttel;
Űzött az élet,
S mégsem ért el.
Menedékem:
A nagy hegyek,
Az élet fölött
Elmegyek;
S köszöntöm őt, ki zajlik, és pihen:
Én, örök vándor, s örök idegen.
erről jut eszembe: ti milyen műsorokat néztek a tévében?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 06:14
Na, én megyek aludni. Szép álmokat mindenkinek!
A szépség belülről fakad. Ezt te is tudod. Csak nagyon fontos, hogy kívülről is kurvajól nézz ki, különben senki nem veszi észre, hogy szép vagy...
És mari biztosan látná a mi belső szépségünket, mert ő egy ilyen nő! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
És mari biztosan látná a mi belső szépségünket, mert ő egy ilyen nő! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)