Nem túl korai még?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az hogy galad ?
pille pille pille szebb a világ rózsaszínben
hiába... Nekem akkor is ez jut eszembe
hiába... Nekem akkor is ez jut eszembe

te vagy a viditóm, mmepruneADMIN, hogyan láthattál volna szomorkásnak?
s le is cunásozott minket :):):) megáll az eszem! :):):)
szoni! te pernahajder!
szoni! te pernahajder!
de hát én sose láttalak még depisnek! vagy igen?
Be is meg ki is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
engem gúnyosdepiz a galád!
vagy nem én ingem, ne nyúljak utána?
vagy nem én ingem, ne nyúljak utána?
de előbb beengedted ugye?????
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ez kvízszobai kérdés:) ki a gúnyos-depis? a lotyó?...ő volt ma már...vagy bébé? ő nem gúnyos...pille is volt...katica is...akkor?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 20:35
Erdekes...ma csak ket cunas került eleeee,maskor mindig itt kerepelnek...egy gunyosdepis meg egy szedült Kati...
Csak bezártam az ablakot mert a talján megint rámtört
Meg itt van a bengáli is
helyesen: valószinűleg teli lennél "túlneméltekkel"
na, hagyjuk ezt mára.
gúúúúúúnnnnyyyyoooossss?????? ééééénnnnn?????
na, hagyjuk ezt mára.
gúúúúúúnnnnyyyyoooossss?????? ééééénnnnn?????
Erdekes...ma csak ket cunas került eleeee,maskor mindig itt kerepelnek...egy gunyosdepis meg egy szedült Kati...
"hanem te lennél" "ha nem te lennél" üz a csufsag ? Vagy elirtad? Helyesen igy lenne:
Nem is en lennek,ha te nem lennel ....
Nem is en lennek,ha te nem lennel ....
nem is én lennék, hanem te lennél :) félreirtam, bocs.
Hat neked tenyleg jo hangulatod van ma !!!
nem vagy rács megett. nem vagy rab. nem börtönöztek be. igy értettem. a sok csók kiosztása után valószinűleg teli lennék "túlneméltekkel". ha halálos lenne a csókod :)