a kisfiam a traktort és a nínóótót imádja! remélem nem paraszt v rendőr akar lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 14. szerda 13:52
Ha a gyerek akar valami lenni, akkor abba öltöztetem. Most tündéres/hercegnős korszak van, valószínű az akarna lenni.
OK a 7végén feltöltöm a készletem!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
inkább leírom.
vibrit szeretnék ajándékozni otthon. mire ügyeljek a vásárlásnál? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
vibrit szeretnék ajándékozni otthon. mire ügyeljek a vásárlásnál? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:53
Keresem, de ha megmondanád a hsz. számát, hamarabb megtalálnám.
én is kíváncsi lennék ilyen szülői értekezletre!
de az is jó lenne ha a gyerkőcöm bölcsijében lenne. a többi gyerek anyucikájával
, apuci meg én lennék ott!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
de az is jó lenne ha a gyerkőcöm bölcsijében lenne. a többi gyerek anyucikájával
, apuci meg én lennék ott!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:23
Meg van bocsátva Szilva, neked mindent:)
Mi volt az oviban? milyenek voltak a lurkók?
Azért tényleg kíváncsi lennék mennyire tudsz teljesen erotika mentesen foglalkozást tartani. Meg mondjuk azt is megnézném, hogy tartasz szülői értekezletet?
Gondolok itt pl az ajtóra kifüggesztett táblára, aszongy: "Szülő Értekezlet, Tartja: Szilva óvónéni, kizárólag apukáknak (belépés csak gumiban)"
Azért tényleg kíváncsi lennék mennyire tudsz teljesen erotika mentesen foglalkozást tartani. Meg mondjuk azt is megnézném, hogy tartasz szülői értekezletet?
Gondolok itt pl az ajtóra kifüggesztett táblára, aszongy: "Szülő Értekezlet, Tartja: Szilva óvónéni, kizárólag apukáknak (belépés csak gumiban)"
Keresem, de ha megmondanád a hsz. számát, hamarabb megtalálnám.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a gyerek akar valami lenni, akkor abba öltöztetem. Most tündéres/hercegnős korszak van, valószínű az akarna lenni.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 13. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 14:27
itt vagyok spermahajderek:)
annyi adósságom van válaszokat illetően, hogy azt se tudom hol kezdjem:)
1. katicika édes, kedves drága barátném: nem fogok átmenni sonkással szétoffolni a farsangos topicot...bár lehet, hogy kedvet kapna más is a következő bulira...amely nyitva áll mindenki előtt...de ha valaki nem akar jönni, az magára vessen...mellesleg készülünk egy nappalis bulira is, csak még megvárjuk a jó időt:)
2. valóban zavar van az évszakokban, ezért én a mai farsangra 4 évszaknak öltöztem:) teljesen lefárasztott a sok pulya:) érdekes módon mindenki vásárolt jelmezben volt...kiveszett a szülőkből a kreatívitás, vagy nincs idejük rá?
ti mibe öltöztetnétek a gyereketeket, ha van, ha lenne stb. farsangra
3. édes vadam:) itten vagyok, csak cpt-t megerősítve: dolgozom, gyakorlat, 4 hét..ez a második:)
ennyi lenne? átnézem még kinek kell reagálnom és melyik hszre:):):):)
annyi adósságom van válaszokat illetően, hogy azt se tudom hol kezdjem:)
1. katicika édes, kedves drága barátném: nem fogok átmenni sonkással szétoffolni a farsangos topicot...bár lehet, hogy kedvet kapna más is a következő bulira...amely nyitva áll mindenki előtt...de ha valaki nem akar jönni, az magára vessen...mellesleg készülünk egy nappalis bulira is, csak még megvárjuk a jó időt:)
2. valóban zavar van az évszakokban, ezért én a mai farsangra 4 évszaknak öltöztem:) teljesen lefárasztott a sok pulya:) érdekes módon mindenki vásárolt jelmezben volt...kiveszett a szülőkből a kreatívitás, vagy nincs idejük rá?
ti mibe öltöztetnétek a gyereketeket, ha van, ha lenne stb. farsangra
3. édes vadam:) itten vagyok, csak cpt-t megerősítve: dolgozom, gyakorlat, 4 hét..ez a második:)
ennyi lenne? átnézem még kinek kell reagálnom és melyik hszre:):):):)
Kérdésben a válasz. Tőled jó lesz a cseh sör is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem a puszit nem tőlem várod!
így szoktak szólítani: Te jó Isten! (pláne ha a gatyámban lévőt vizsgálják)
Hát nem Ő a próféta főnöke??? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem Ő a próféta főnöke??? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:48
Szóval te vagy a Próféta főnöke:)
És a prófétának jó melle van?
Mert akkor megyek hozzátok dolgozni:):):)
Mert akkor megyek hozzátok dolgozni:):):)
Azér vigyázó tekintetem néha rátok vetem én is. Egy puszi járna nekem is:)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:25
tehát CPTnek és nekem. mert a többiek elhagyták a nappalit! csak mi vagyunk édesek! :-)))
Szóval te vagy a Próféta főnöke:)
Mert akkor megyek hozzátok dolgozni:):):) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert akkor megyek hozzátok dolgozni:):):) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
de én tanácsot kértem Tőletek! Prune már válaszolt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:44
Egy napig nem volt net. Majd' meg őszültem. Most sem vagyok sokáig - sajnos.
De azért üdv mindenkinek! :-)
én a próféta főnöke vagyok!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy napig nem volt net. Majd' meg őszültem. Most sem vagyok sokáig - sajnos.
Igazat szóltál barátom
tán te vagy a Próféta? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tán te vagy a Próféta? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:25
tehát CPTnek és nekem. mert a többiek elhagyták a nappalit! csak mi vagyunk édesek! :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:16
igen...rájöttem utána, hogy félreérthető...szóval inkább csak baromira laza akartam lenni
bocs:)
tehát: szerelmes szép jó napot az összes édes pasinak itt a nappaliban
bocs:)tehát: szerelmes szép jó napot az összes édes pasinak itt a nappaliban
Hát kezdi átvenni a gyerekektől a beszédstílust, lassan már nem értjük majd meg miket ír itt össze.
Egyébként ment neked mail:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként ment neked mail:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg van bocsátva Szilva, neked mindent:)
Gondolok itt pl az ajtóra kifüggesztett táblára, aszongy: "Szülő Értekezlet, Tartja: Szilva óvónéni, kizárólag apukáknak (belépés csak gumiban)" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolok itt pl az ajtóra kifüggesztett táblára, aszongy: "Szülő Értekezlet, Tartja: Szilva óvónéni, kizárólag apukáknak (belépés csak gumiban)" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:16
igen...rájöttem utána, hogy félreérthető...szóval inkább csak baromira laza akartam lenni
bocs:)
tehát: szerelmes szép jó napot az összes édes pasinak itt a nappaliban
bocs:)tehát: szerelmes szép jó napot az összes édes pasinak itt a nappaliban
nem csak most jött a mókahelyéről! és ott így köszön!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:14
Na Pá picinyeim?????
Úgy mondod, mintha itt lettél volna napközben:):):)
Vagy ez a beköszönés akart lenni?
Úgy mondod, mintha itt lettél volna napközben:):):)
Vagy ez a beköszönés akart lenni?
az ucsó gondolatoddal semmi gond az is meg lesz! de attól még színesíthetjük az előjátékot vibrivel.
a következő vásárlásod előtt amit eros tanácsolt olvasd el, van benne segítség számomra is.
más: Cuncus barátunk el van tűnve innen.
ki tud róla valamit? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
a következő vásárlásod előtt amit eros tanácsolt olvasd el, van benne segítség számomra is.
más: Cuncus barátunk el van tűnve innen.
ki tud róla valamit? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 13:10
na pá picinyeim:):):):)
drága barátom surda! engem alapvetően nem zavarna, ha vibrit kapnék valentin napra...de én már megoldottam ezt, magam vásároltam egyet:)nos...nem feltétlenül biztos, hogy tökéletes vásárlás volt, de egyelőre elégedett vagyok vele, és ami legalább ilyen fontos: az uram is:):):):)
egyébként utánajártam szaküzletekben a témának, de (legyintés)..a végső megoldás a gg szexshopja volt (burkolt reklám)....szóval nem tudok tanácsot adni:) de jobb híján elég, ha jól megdugod asszonyt (pfúj, de közönséges volt)
drága barátom surda! engem alapvetően nem zavarna, ha vibrit kapnék valentin napra...de én már megoldottam ezt, magam vásároltam egyet:)nos...nem feltétlenül biztos, hogy tökéletes vásárlás volt, de egyelőre elégedett vagyok vele, és ami legalább ilyen fontos: az uram is:):):):)
egyébként utánajártam szaküzletekben a témának, de (legyintés)..a végső megoldás a gg szexshopja volt (burkolt reklám)....szóval nem tudok tanácsot adni:) de jobb híján elég, ha jól megdugod asszonyt (pfúj, de közönséges volt)