Nem tudom, de attól függ szerintem, hogy mit töltesz fel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78987)
2007. 02. 06. kedd 12:00
Hello valaki mgmonja amit feltöltök azt mikor és hova kerül??
Hello valaki mgmonja amit feltöltök azt mikor és hova kerül??
szia,mit tölthetek? :-D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 06. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 11:51
Ahoi mindenki!
Kajaszex kategóriában ajánlom a 2300. fiú amatőr sorozatot!
Ahoi mindenki!
mi ez a csend?
egyedül vok anappaliban?
egyedül vok anappaliban?
ja egyébként sziasztok :-D
nem nyert, először is fel van öltözve, másodszór: nincs feje nincs orál...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 06. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 09:51
Pályázatom kajaszexre

és kéretik az utolsó helyet nem odaadni senkinek!!

Pályázatom kajaszexre

Ez számomra is kérdés. Úgy néz ki, hogy a nagyasszony mentora volt a ludas..
Jó napot!
Mért pont téged hívjon? Sokkal jobb, ha engem hív. Két férfi csak jobban megérti egymást!
Vagy nincs igazam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Mért pont téged hívjon? Sokkal jobb, ha engem hív. Két férfi csak jobban megérti egymást!
Vagy nincs igazam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 06. kedd 08:41
Ha nem hiszi el, hívjon fel engem, én meg dalban elmondom neki. :-)))
sziasztok csajok,fiúk
Ha nem hiszi el, hívjon fel engem, én meg dalban elmondom neki. :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 06. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 08:33
én mindenképpen csinálok képet, és nagyon igyekszem megejteni, de uram pesztrálja a bébit, és mit mondjak neki,ha éppen belép az ajtón? miért kenegetem a mellemet a majonézzel a webcam előtt? hogy egy nő fotópályázatára képet csináljak? szerintetek elhinné?
én mindenképpen csinálok képet, és nagyon igyekszem megejteni, de uram pesztrálja a bébit, és mit mondjak neki,ha éppen belép az ajtón? miért kenegetem a mellemet a majonézzel a webcam előtt? hogy egy nő fotópályázatára képet csináljak? szerintetek elhinné?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 02. 05. hétfő 22:08
Maradjunk annyiban, hogy egy hét lesz a határideje a fotópályázatnak.
Ha beválik és tetszik nektek, van már következő ötletem. Az is nagyon jó lesz :)))
Ha beválik és tetszik nektek, van már következő ötletem. Az is nagyon jó lesz :)))
jóregg:)
most már ne legyen hó...már nem kívánja senki...januárban kellett volna esnie, most már jöhetne a tavasz, egy kellemes, hosszú tavasz:)
most már ne legyen hó...már nem kívánja senki...januárban kellett volna esnie, most már jöhetne a tavasz, egy kellemes, hosszú tavasz:)
Jó reggelt! Szép keddet!
(és végre egy kis havat, mert akarok építeni egy hóembert)
(és végre egy kis havat, mert akarok építeni egy hóembert)
Ajánlok valamit erre:
1 hsz ide, egy hsz oda! Vagy: Csábítsd a többieket is egy kis fejtágításra a KVÍZ-be.
Sztem megoldható!
1 hsz ide, egy hsz oda! Vagy: Csábítsd a többieket is egy kis fejtágításra a KVÍZ-be.
Sztem megoldható!
Nna, Charlotte, megtaláltam a másikat is, és feltöltöttem :D
Lalalala
Lalalala
Jóóóóóhogy.. meg a taljánt meg az Astit
Na léptem vízszintbe.. jó éjt mindenkinek
Na léptem vízszintbe.. jó éjt mindenkinek
eperömlés hehe
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ez jó! s most fotoshoppoljam össze az epret és a szexet?