Problémák megoldva...
Úgyh. most már kaptok reggelit is
Úgyh. most már kaptok reggelit is
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
![](http://img185.imageshack.us/img185/649/reggeliah5.jpg)
vazzzzzz...willy...de lüke vagy
most már nagyon érik bennem a gondolat, hogy elviszünk bulizni..mi csajok: pille, charlotte és én (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
most már nagyon érik bennem a gondolat, hogy elviszünk bulizni..mi csajok: pille, charlotte és én (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 03. 21. szerda 00:04
Nnah, (ha nem betegszem vissza) holnap visznek engem el... koncertre.
Imhol az esemény
(ajánlom figyelmetekbe az alant fellelhető két linket is az oldalon, ugyanis két további verziót rejtenek)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Imhol az esemény
(ajánlom figyelmetekbe az alant fellelhető két linket is az oldalon, ugyanis két további verziót rejtenek)
Na jó reggelt!
Eddig tartott tegnaptól mire végre egy értelmes ember közölte h. hogy a firefoxon keresztül nem lehet gg fórumozni... háááát... gratula ...
Nos most itt vagyok... igaz így olyan lassú h. mást nem is tudok csinálni szerencsétlen gépen...
Eddig tartott tegnaptól mire végre egy értelmes ember közölte h. hogy a firefoxon keresztül nem lehet gg fórumozni... háááát... gratula ...
Nos most itt vagyok... igaz így olyan lassú h. mást nem is tudok csinálni szerencsétlen gépen...
Ctrl+C - Ctrl+V a barátod :D
(igaz, mindenre az sem megoldás :D)
(igaz, mindenre az sem megoldás :D)
Nnah, (ha nem betegszem vissza) holnap visznek engem el... koncertre.
Imhol az esemény
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Imhol az esemény
szép éjszakát!
![](http://img411.imageshack.us/img411/6272/moongirlaj5.jpg)
szia para:)
olvastad hol voltunk tegnap, és mit láttunk? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
olvastad hol voltunk tegnap, és mit láttunk? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
hol vagytok?
valami extra hülyeség megy a tv-ben?
esetleg a hajós?
valami extra hülyeség megy a tv-ben?
esetleg a hajós?
Ne stresszelj már annyit, peace :)
Küldöm a számot újra darabokban, hallgasd meg párszor reggel fórumozás előtt tuti nem fog zavarni semmi :) ja azt nem mondtam, hogy egy jointot is szívj el közben :D
Küldöm a számot újra darabokban, hallgasd meg párszor reggel fórumozás előtt tuti nem fog zavarni semmi :) ja azt nem mondtam, hogy egy jointot is szívj el közben :D
nem értem,nekem elsö perctöl kezdve ment a Firefox-al
![smile](images/smilies/smile.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
mától inkognitóba vagyok vonulva.
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
de már van gonoszkodós smile
(a 3. helyen volt csak fel kellet hozzam, még eltűnik az első 10-ből
)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
![gonosz3](images/smilies/gonosz3.gif)
(a 3. helyen volt csak fel kellet hozzam, még eltűnik az első 10-ből
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
2007. 03. 20. kedd 16:27
na, jer, had harapjak!
(nem csak a puszis szmájli hiányzik, hanem a harapós is!) :):):)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
na jó!
go home!
f*szom az új fórumba! nem lehet a szmájlikat többszörözni, csak, ha újra megnyitjuk az ikon beszarást!
ja és az új fórumba nálam pille: Á@despille :-))
go home!
f*szom az új fórumba! nem lehet a szmájlikat többszörözni, csak, ha újra megnyitjuk az ikon beszarást!
ja és az új fórumba nálam pille: Á@despille :-))
No: Kamcsatka
Honolulu! yesss!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Honolulu! yesss!!! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 16:27
na, jer, had harapjak!
na, jer, had harapjak!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
felajánl engem Neked ellenszolgáltatás gyanánt!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Édes!
Én nem hagynám leharapni....
Joccakát mindenkinek, vár az utód az ovibanben!
ByE aLl! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem hagynám leharapni....
Joccakát mindenkinek, vár az utód az ovibanben!
ByE aLl! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 16:19
gondolod, a téboly határán be tudnék kapni egy faszt? surdi! még a végén véletlen leharapnám!
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
gondolod, a téboly határán be tudnék kapni egy faszt? surdi! még a végén véletlen leharapnám!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
![](http://kepfeltoltes.hu/070320/rgh1nq2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
csak nem erre vár(gy)sz? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Na én eltipegek haza. Kellemes délutánt és estét mindenkinek.