naplóirás... tizenévesen kezdtem, felnőtt fejjel tudtam meg, hogy anyám minden egyes lépésemről tudott... akkor miért hallgatott???
ma is vezetem... ma már mélyebb gondolatok kerülnek az üres lapokra. :) sokat gondolkodtam, mit tegyek majd a naplókkal (mert összegyűlt ám), mielőtt meghalok. :) tudom, morbid gondolat..., de mégis... :) a mai napig nincs itélet.
mifenét hadováltatok össze 12 oldalt egy nap alatt??? hajnal lesz, mire visszaolvasom.
ma is vezetem... ma már mélyebb gondolatok kerülnek az üres lapokra. :) sokat gondolkodtam, mit tegyek majd a naplókkal (mert összegyűlt ám), mielőtt meghalok. :) tudom, morbid gondolat..., de mégis... :) a mai napig nincs itélet.
mifenét hadováltatok össze 12 oldalt egy nap alatt??? hajnal lesz, mire visszaolvasom.
mikor német cserekapcsolatban kint voltunk,és ültünk valahol egy padon, pár magyar osztálytársammal, akkor hallgattunk egy német lányt, amint fel-alá járt előttünk, és magyarázott serényen, és...
minden gondolata után köpött egyet... pfff...
Haverom egy fűzfaágat tekergetett a kezében és a földet nézte, miközben megszólalt: "Ha még egyet köp, felkelek és leverem a fejét... ÉS MEGINT BAZZEG!" mellette egy lány: "Mikor fog kiszáradni?!" :D :D :D
minden gondolata után köpött egyet... pfff...
Haverom egy fűzfaágat tekergetett a kezében és a földet nézte, miközben megszólalt: "Ha még egyet köp, felkelek és leverem a fejét... ÉS MEGINT BAZZEG!" mellette egy lány: "Mikor fog kiszáradni?!" :D :D :D
mára elköszönök töletek,jóéjt mindenkinek!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Mondjuk a földönfetrengősen (kádbahányunk belefekszünk :D) részeg csaj az tényleg gáz, bár találkoztam olyan lánnyal, aki annyira be volt állva, hogy szinte cipelni kellett, de még akkor is ember tudott maradni, csacsogott össze vissza minden hülyeséget, mi meg röhögtünk igaz mi is olyan állapotban voltunk, hogy a villanyoszlopot is kiröhögtük.
a sörszagú lehelletet még csak elviselem,ha én is sört ittam,de a részeg nö szerintem a negativ csúcs(bocs a ronda szóért)!
Na, előkerülnek azért a dolgok, amiket ne csináljon egy nő. Helyes, helyes!
ha csak rajtam múlik....
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Könnyen beadod majd a derekadat, már látom
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
"bár ha van benne egy kis férfias az még nem gond, pl. ö is szereti a nőket" Ez csak poén volt :D
Van pár dolog, ami igen lankasztóan tud rám is hatni, pl. gyűlölöm, ha egy nő büfög ettől magas szinten kész tudok lenni, a köpködést még egy férfitől is gusztustalannak tartom. Régebben nem bírtam, ha egy nő sört iszik, ma már csak az üvegből ivással van gondom - érdekes mert, ha pezsgőt iszik üvegből az nem zavar
- viszont a sörszagú lehelet szintén gáz
Van pár dolog, ami igen lankasztóan tud rám is hatni, pl. gyűlölöm, ha egy nő büfög ettől magas szinten kész tudok lenni, a köpködést még egy férfitől is gusztustalannak tartom. Régebben nem bírtam, ha egy nő sört iszik, ma már csak az üvegből ivással van gondom - érdekes mert, ha pezsgőt iszik üvegből az nem zavar
![wow3](images/smilies/wow3.gif)
Hopp, magával meg egy rugóra jár az ágyunk
![wink](images/smilies/wink.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
abban is lehet erotika...
Előre szólok, hogy tisztességtelen eszközöket is készek vagyunk bevetni, ha szükséges:
![](http://kepfeltoltes.hu/070319/whip13_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
vigyázz, nehogy középkori eszközökben gondolkozzanak :D
nem próbálnátok ki elötte inkább rajtam a meggyözö "erötöket"?
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Én is erre gondoltam. Ha esetleg kell segítség a programozó pasi meggyőzésében, szerintem beszállunk mi többiek is (Moncy, Pille, Katicika, én)
![wink](images/smilies/wink.gif)
talán nagyhatalmú Királynönk közbenjár?
"ha egy nő férfiasan viselkedik, akkor az egy tiszteletre méltó erős nő" - vagy agresszív smasszer: ezt már megkaptam egyszer-kétszer jelzőként.
Fiúk a klubbólt én is néztem *szégyenkezés*
Lehet, hogy mégis a programozótól kéne elkérni az adatbázist, vagy mit is írtatok ti okos férfiak erről...
szellemes,ilyen jót már rég nem nevettem!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)