Mondom... eltörném a kezét ha valaki más akarná lemosni...
Sztem... túlságosan precíz vagyok.. a fű is csak akkor szép ha Én nyírom le...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztem... túlságosan precíz vagyok.. a fű is csak akkor szép ha Én nyírom le...
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
2007. 03. 19. hétfő 15:10
ezeket a tevékenységeket nem váéletlenül pasihiány miatt teszed meg magad?
ezeket a tevékenységeket nem váéletlenül pasihiány miatt teszed meg magad?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:47
Na most aztán saját csapdámba este.. nesze neked F1... most aztán előttem a tükör h. haladok a feminista picsa állapot felé
Hát nem tehetek róla h. nem vagyok pláza cica.. elboldogulok egyedül mindennel... okos.. na.. az az az naggggyon szeretnék lenni....
Kérem szépen tessenek megmondani: a fűnyírás kocsimosás férfias? Mert akkor bevállalom h. az vagyok.. ha egy pasi közöledne a kocsim felé h. lemosná.. sztem eltörném a kezeit
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Hát nem tehetek róla h. nem vagyok pláza cica.. elboldogulok egyedül mindennel... okos.. na.. az az az naggggyon szeretnék lenni....
Kérem szépen tessenek megmondani: a fűnyírás kocsimosás férfias? Mert akkor bevállalom h. az vagyok.. ha egy pasi közöledne a kocsim felé h. lemosná.. sztem eltörném a kezeit
![zavart2](images/smilies/zavart2.gif)
Én szívesen basznám a női tulajdonságaidat:-)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:44
Na hazaértem Én is!
Addig addig olvasgattam miket írkáltok h. előbb picit megégettem a krumplit aztán meg jól elsóztam...Bacca meg.. a női tulajdonságaimat...
![wave](images/smilies/wave.gif)
Addig addig olvasgattam miket írkáltok h. előbb picit megégettem a krumplit aztán meg jól elsóztam...Bacca meg.. a női tulajdonságaimat...
Na most aztán saját csapdámba este.. nesze neked F1... most aztán előttem a tükör h. haladok a feminista picsa állapot felé
Na hazaértem Én is!
ma se volt alkalmam, h megúnjalak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 19. hétfő 14:38
Ébren a kisded, mára ennyi. Pussz.
Ébren a kisded, mára ennyi. Pussz.
Ja nem+ de értem én .Ha mégis segitségre szorulnál,csak szólj .mosmá tényleg cső
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
hé Te ne má, h nem érted!
Charlotte-Szilva-Surdi 3asra gtam! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte-Szilva-Surdi 3asra gtam! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Teee azmár 4
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
azért nem válaszolok, mert nem tudok.
sztem az egyetlen az un. buzis viselkedés, amit ffinek nem igazán szabad csinálni, azaz a nők mimika készletét felhasználni.
de buzizni télleg nem áll szándékomba ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem az egyetlen az un. buzis viselkedés, amit ffinek nem igazán szabad csinálni, azaz a nők mimika készletét felhasználni.
de buzizni télleg nem áll szándékomba ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 03. 19. hétfő 14:19
Újabb kérdés a fiús-lányos (férfias-nőies) témában:
Tudtok olyan tulajdonságot/viselkedést mondani, amit szerintetek csak nőknek/férfiaknak szabad(na) birtokolni/csinálni? (itt most hagyjuk a bugyi viselése, stb témakört :-)
Tudtok olyan tulajdonságot/viselkedést mondani, amit szerintetek csak nőknek/férfiaknak szabad(na) birtokolni/csinálni? (itt most hagyjuk a bugyi viselése, stb témakört :-)
azt még én is!
egy ilyen 3asban surdi is részt venne!!! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
egy ilyen 3asban surdi is részt venne!!! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt még megvárom
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Nem akarom megzavarni az intimitást
Csak leülök ide és nézlek titeket.
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Szép, erős, izmost férfiak
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
Újabb kérdés a fiús-lányos (férfias-nőies) témában:
én gerjedhetek? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na sziasztok vár a gálya
![](http://kepfeltoltes.hu/070319/1.h500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Behalt a hotmail, nem tudom intézni a levelezésemet.
![sniffles](images/smilies/sniffles.gif)
lányos tulajdonság?
hát a női bugyi viselése és a magassarkú cipő viselése eléggé az???
félre a tréfát: imádok főzni, és egyes hírek szerint jól is főzök!
aprópopó! miért is fiús egy forma1 nézése?
moncy kinek szurkolsz? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
hát a női bugyi viselése és a magassarkú cipő viselése eléggé az???
félre a tréfát: imádok főzni, és egyes hírek szerint jól is főzök!
aprópopó! miért is fiús egy forma1 nézése?
moncy kinek szurkolsz? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 19. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 19. hétfő 14:10
surdi: gerjeszd elő...izéé...terjeszd elő
charlotte-nak ma volt egy kérdése...válaszoljatok, léccccci
charlotte #25481| ma 08:18
Jó reggelt, kellemes hetet!
Eszembe jutott még egy kérdés arról, hogy Moncy nézi a Forma1-et (bár nem ő az első nő aki ilyen elvetemült).
Fiúk, van-e lányos tulajdonságotok?
Lányok, van-e fiús tulajdonságotok?
charlotte-nak ma volt egy kérdése...válaszoljatok, léccccci
charlotte #25481| ma 08:18
Jó reggelt, kellemes hetet!
Eszembe jutott még egy kérdés arról, hogy Moncy nézi a Forma1-et (bár nem ő az első nő aki ilyen elvetemült).
Fiúk, van-e lányos tulajdonságotok?
Lányok, van-e fiús tulajdonságotok?