+int okosabbak lettünk....
ezér az a neve, hogy agglegény módra :-DDDDDd
Az, de ma reggel(is) lusta voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 21. szombat 12:14
mikróval tojást?!
Te jó ég! Szentségtörés!!!
:D
:D
mikróval tojást?!
:D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
:D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 12:08
fogsz egy nagy bögrét, bele ütsz 3-4 tojást, felkevered sóval borssal, berakod a mikróhullámuval 900w-on kb 1 percig "főzöd" majd pirítóssal fogyasztod... gyors és nem kell utánna sokat mosogatni :-D
fogsz egy nagy bögrét, bele ütsz 3-4 tojást, felkevered sóval borssal, berakod a mikróhullámuval 900w-on kb 1 percig "főzöd" majd pirítóssal fogyasztod... gyors és nem kell utánna sokat mosogatni :-D
akkor úgy látom ketten nem tudjuk???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 12:03
az milyen? csak úgy minden cicoma nélkül sóval és kenyérrel?
az milyen? csak úgy minden cicoma nélkül sóval és kenyérrel?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Te Joe én lehet buta vagyok de milyen aza agglegényes tojásos
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én maradtam a "tojás agglegény módra" mellett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 21. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 11:46
Nna, a "reggeli" kakaó megvolt...
bundáskenyérben én is gondolkodom a mára való tekintettel...
Nna, a "reggeli" kakaó megvolt...
az se rossz :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 21. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 09:12
jah...drága joe! én tükörtojást reggeliztem sült szalonnával, mert a nap hátralévő részében korlátozottak a lehetőségeim a gasztronómiai területen:D
vácra, és azért, hogy a 3-7 éves korosztályt szakmailag elég magas szinten tudjam istápolni
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 21. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hová mész okosodni és mi okból?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 21. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 09:12
jah...drága joe! én tükörtojást reggeliztem sült szalonnával, mert a nap hátralévő részében korlátozottak a lehetőségeim a gasztronómiai területen:D
küldök majd amit kértél!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 21. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 09:10
na gyermekeim az úrban! nekem most el kell mennem újra, hogy nagyon okos legyek, ezáltal is kiaknázva agyam maradék kapacitásait...de amikor hazajövök, már nagyon setét este lesz, és tán sikerül megnéznem, hogy mit alkottatok a nap folyamán...charlotte a kérdéseit írja össze és majd gondolkodom rajta...a többieknek forró ölelés, és csók...lányoknak nem feltétlenül, de ha nagyon ragaszkodnak hozzá, nem bánom
jöhet, ehy kis lila hagymával :-D
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 21. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
na gyermekeim az úrban! nekem most el kell mennem újra, hogy nagyon okos legyek, ezáltal is kiaknázva agyam maradék kapacitásait...de amikor hazajövök, már nagyon setét este lesz, és tán sikerül megnéznem, hogy mit alkottatok a nap folyamán...charlotte a kérdéseit írja össze és majd gondolkodom rajta...a többieknek forró ölelés, és csók...lányoknak nem feltétlenül, de ha nagyon ragaszkodnak hozzá, nem bánom
Lehet, hogy a mainapig bánom ,de nem bizots..Szegény Csaba is meghalt egy balesetben annyi gyakorlatés tapasztalat birtokában....
bundásos kenyért!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!
Néhány dolgot visszaolvastam.
Szóval kicsinek autóversenyző akartam lenni és 13-4 évesen amikor a Kesjár gokart iskola felvételt hirdetett 2hét bentlakásos iskolába Kecskemétre a nyáron akkor úgy volt, hogy teljesül a vágyam és egy barátommal elmegyek, de ő nem jött és egyedül meg beszari voltam elmenni a sok idegen gyerek közé 2 hétre!
Néhány dolgot visszaolvastam.
Szóval kicsinek autóversenyző akartam lenni és 13-4 évesen amikor a Kesjár gokart iskola felvételt hirdetett 2hét bentlakásos iskolába Kecskemétre a nyáron akkor úgy volt, hogy teljesül a vágyam és egy barátommal elmegyek, de ő nem jött és egyedül meg beszari voltam elmenni a sok idegen gyerek közé 2 hétre!