Surdikám, úgy látom, hogy még 500 hsz. hátravan. Hát csak hajrá!!! :-)))
Van közben néhány kérdésem, amit csak azért tettem fel, hogy lassabban tudj haladni a visszaolvasással. Gonosz vagyoooook :-)))))
Nem teszek be szmájlit, mert mindig huncut dolgokra asszociálsz. Bár ez nem is baj, ettől lesz jókedvünk, igaz?
Na, akkor mégis kapsz két rosszalkodó szmájlit:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Van közben néhány kérdésem, amit csak azért tettem fel, hogy lassabban tudj haladni a visszaolvasással. Gonosz vagyoooook :-)))))
Nem teszek be szmájlit, mert mindig huncut dolgokra asszociálsz. Bár ez nem is baj, ettől lesz jókedvünk, igaz?
Na, akkor mégis kapsz két rosszalkodó szmájlit:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ejnye, te csúnya fijjúúúúúúú!
;-)))) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
;-)))) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék köztetek lenni ekkor!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 18. szerda 21:10
Én legyek az első, aki ezt megtudja!
Akkor már csak azt kell majd megvárni, hogy én is azzá váljak ;-)))
Előttem van a kép. Ülünk a nappaliban, te idegesen dobolsz az asztalon, 5 percenként nézed az órád és kérdezgeted tőlem: az vagy már?
:-))))
Akkor már csak azt kell majd megvárni, hogy én is azzá váljak ;-)))
Előttem van a kép. Ülünk a nappaliban, te idegesen dobolsz az asztalon, 5 percenként nézed az órád és kérdezgeted tőlem: az vagy már?
:-))))
ez a fejmozgás!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:06
Jaja, láttam, hogy mennyit foglalkozott a visszaolvasással és válaszolgatással.
neki :-)
neki :-)
Basszus Katinka elvette az 5000.et?
Rólad ennyi:
és ott ahol leginkább szeretnéd!
Rólad ennyi:
és ott ahol leginkább szeretnéd!
hehehe mi is a tanult szakmád? jó, h nem oda jártál ahová én, mert szegény Öreg forogna a sírjában! Ja jut eszembe a tavaszi választások után az egyik TV-ben Ibolykáékra az egyik telefonáló: "Szegény Antal Imre forog a sírjában!"
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm! Pont jól esik!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
még jó, h neten keresztül nem érezzük a lábaszagod!
pont ezt innek en is, tarts velem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
jöhet rummal! de a teát nem kérem!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
csók mindenkinek (nőneműnek), üdv az uraknak!
Hát ma sem úntok meg! Ilyen hüje munkahelyet! Ennyit dolgozni! azért eléggé gyorsan amortizálódtatok hajnalban! pálinka-kávé-napsugár ez aztán az amortizáció! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ma sem úntok meg! Ilyen hüje munkahelyet! Ennyit dolgozni! azért eléggé gyorsan amortizálódtatok hajnalban! pálinka-kávé-napsugár ez aztán az amortizáció! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 07:57
Napsugaras jó reggelt, kedveseim!
Sziasztok, mi történt tegnap?!
Sajna nem tudok visszaolvasni ennyit mert most is rohannom kell a suliba és csak este jövök akkor meg lehet, hogy rögtön mennem kell dolgozni...
Sajna nem tudok visszaolvasni ennyit mert most is rohannom kell a suliba és csak este jövök akkor meg lehet, hogy rögtön mennem kell dolgozni...
nagyon szivesen,akar mess-en is,adj egy puszit helyettem is a picinek!
Az 1-es nekem is bejátszott:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:31
Na, a ma reggeli kérdésem nektek. Remélem vicces történeteket hallunk.
Szóval: Volt-e GYEREKKOROTOKBAN olyan dolog, amiben nagyon hittetek, hogy az úgy van, és később kiderült, hogy nagy tévedés?
Nekem több is volt:
1) Azt hittem, hogy a villamos/vonatsínben áram van, ezért nem léptem rá sokáig.
2) Egyszer kezembe került a Káma Szutra zsenge lánykoromban, és ott olvastam, hogy a férfi ki-be húzgálja lingamját a nő jónijában. Azt gondoltam, hogy ez egy undorító dolog, és szentül megfogadtam, hogy ha én ide kerülök, nem fog a férfi mozogni. Hihihi
Nos, van még valakinek ilyen története?
Szóval: Volt-e GYEREKKOROTOKBAN olyan dolog, amiben nagyon hittetek, hogy az úgy van, és később kiderült, hogy nagy tévedés?
Nekem több is volt:
1) Azt hittem, hogy a villamos/vonatsínben áram van, ezért nem léptem rá sokáig.
2) Egyszer kezembe került a Káma Szutra zsenge lánykoromban, és ott olvastam, hogy a férfi ki-be húzgálja lingamját a nő jónijában. Azt gondoltam, hogy ez egy undorító dolog, és szentül megfogadtam, hogy ha én ide kerülök, nem fog a férfi mozogni. Hihihi
Nos, van még valakinek ilyen története?
Szívesen beszélgetnék még, de most tépte szét a gyerek a videókazetta dobozát, szóval unja a mesét. Megyek, olvasok neki valamit :-)
Este valszeg leszek :-) Remélem tudunk majd beszélgetni. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Este valszeg leszek :-) Remélem tudunk majd beszélgetni. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 09:25
Hát, ha úgy vesszük, a megbékélés igazából feladást jelent, bár van bennem egy olyan, hogy mindennek a jó oldalát próbálom látni.
Én vagyok az, aki rámosolyog a mogorva ügyintézőkre, egyfelelől azért, hogy rádöbbentsem őket arra, hogy ok nélkül bunkók velem, másrészt pedig, hogy jobb kedvre derítsem őket is.
És 15 hónapja van okom arra is, hogy a lelkem mindig mosolyogjon.
Biztos közhelyes, de az anyaság a legcsodálatosabb a világon.
Én vagyok az, aki rámosolyog a mogorva ügyintézőkre, egyfelelől azért, hogy rádöbbentsem őket arra, hogy ok nélkül bunkók velem, másrészt pedig, hogy jobb kedvre derítsem őket is.
Biztos közhelyes, de az anyaság a legcsodálatosabb a világon.
Hát, ha úgy vesszük, a megbékélés igazából feladást jelent, bár van bennem egy olyan, hogy mindennek a jó oldalát próbálom látni.
Biztos közhelyes, de az anyaság a legcsodálatosabb a világon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos közhelyes, de az anyaság a legcsodálatosabb a világon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
szivböl kivanom,hogy ilyen maradj,akkor te meg nem adtad fel....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 09:17
Én alapvetően megbékéltem ezzel, de ha rámjön, hogy ki kéne törni, akkor kötekedő leszek :-(
Én alapvetően megbékéltem ezzel, de ha rámjön, hogy ki kéne törni, akkor kötekedő leszek :-(
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Most szégyellem magam. Betettem a gyereknek egy mesefilmet, hogy hagyjon még fórumozni, pedig anno megfogadtam, hogy nem fogom a tévét bébiszitternek használni.
De olyan nehéz kiszállni egy beszélgetésből...
De olyan nehéz kiszállni egy beszélgetésből...