komolyan, tisztára nem vagyok normális. mint egy kisgyerek, úgy kapkodtam itt az egérrel.
tiszta ciki.
még jó, hogy leültem picit a géphez, lemaradtam volna.
tiszta ciki.
még jó, hogy leültem picit a géphez, lemaradtam volna.
Nahát, most csalódtam benned. K. már látta ezt a képet? Ejnye! Megválogathatnád, hogy kinek küldöd el :-((
Kicsit meg állt az élet a gg-n
Nekem is remegett a kezem, mikor megláttam Tom üzenetét, hogy feltette a képet.
:-)))
:-)))
basszus! figyelmesebben kell gyorsan olvassak, majdnem lemaradtam! gyorsan kikövetkeztettem, hová kell lapozzak, halál lassú melóhelyen a gép.
gyerekek, teljesen leizzadtam!!!
tom, köszönjük, hogy igéretedhez hiven megkaptunk
gyerekek, teljesen leizzadtam!!!
tom, köszönjük, hogy igéretedhez hiven megkaptunk
az 5000 hsznél
Egyetértek.Jah, te csak pinákat és segglyukakat kaptál, nekem a múltkor bukroltan azt mondta, hogy dögöljek meg :-))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 13:59
na adj isten! látom a lehető legjobbkor kapcsolódtam be, úgy izgulok, pedig én már láttam :D:D:D:D
na de most komolyan...én tényleg sajnálom a tegnapi 5000est, még akkor is kimondom, ha megint kapok hülye pinás képeket, meg segglyukakat...az bizony pillét illette volna, akárhogy is nézzük, és csak kis türelemre lett volna szükség..és ne reagáljon senki mert én ezen nem vitatkozom, de kikívánkozott a véleményem
na de most komolyan...én tényleg sajnálom a tegnapi 5000est, még akkor is kimondom, ha megint kapok hülye pinás képeket, meg segglyukakat...az bizony pillét illette volna, akárhogy is nézzük, és csak kis türelemre lett volna szükség..és ne reagáljon senki mert én ezen nem vitatkozom, de kikívánkozott a véleményem
Az 5000. hozzászóláshoz!!!
mint kis jesust
de hova?
Már ott van, menjetek gyoooorsan!!!!
neeem,en charlotte kerdesere igyekeztem felelni
de milyen izgatottan várjuk :)
Le a kalappal! És whooooooaaaaaaa
:-)
:-)
nem lehetne sietni picit?
hajjaj.
na adj isten! látom a lehető legjobbkor kapcsolódtam be, úgy izgulok, pedig én már láttam :D:D:D:D
szia para. ti is várjátok tom kétperces felvillanását?
No, akkor elemezzük: ez itt egy "hawaii" szmájli, napszemüvegben és mosolyog. Nála ez azt jelenti, hogy jól érzi magát és örül, hogy épp azt csinálja, amit csinál. Ezzel kifejeztem, hogy amiket leírtál: "zene, olvasás, beszélgetés" számomra is kellemes és boldogító tevékenységek.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)