sajnos erossen le van pukkanva, de a taj gyonyoru.Lehetne inkabb a Madarasirol?
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 08:14
ez megfelő vagy keressek másikat(Borszék-nek hivják e gyönyszemet)
ez megfelő vagy keressek másikat(Borszék-nek hivják e gyönyszemet)
Neked meg mi bajod van Katinkával??? Egyébként nem engedtem meg, hogy átkeresztelj, mi vagy te, plébános? :)))) No, Jicsinyben hogy mennek a dolgok, De erre csak akkor válaszolj, miután kitöltötted a bögre kávémat, és bocsánatot kértél előbb kifejtett alantas szándékodért! :))))
Szep jo napot mindenkinek!
Kerdes mennyi az a sok penz? Annyi mint Gatesnek? vagy egymilliodollarrol van szo?
Kerdes mennyi az a sok penz? Annyi mint Gatesnek? vagy egymilliodollarrol van szo?
jóregg béb'!
nem alszom, indulok munkába...ezer csók mindenkinek:D:D:D (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
nem alszom, indulok munkába...ezer csók mindenkinek:D:D:D (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 06:26
Lábujjhegyen besettenkedtem, de látom még alszik a társaság! Megyek vissza én is a saját kis vackomba!!!
Lábujjhegyen besettenkedtem, de látom még alszik a társaság! Megyek vissza én is a saját kis vackomba!!!
kicsit várj amig válaszolok drága...nekem sem irogép volt az apám...:D:D:D:D:D:D:D:D
Ment..De kicsit lassu a rendszer at hiszem.Kicsit várj.
Irtam kedves..Nem értem mi a baj...
és nekem az MSN-es válasz ???
Most innen küldtem
kire?
Másik kire?Vagy mire?
Másik kire?Vagy mire?
Irtam....lassu az adat átvitel...sztem...
Tervezem kimenni melozni.Van értelme?
(Ez egy válasz Portland üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 00:08
Portland, del, anglia legmelegebb resze, jo ido van telen nem fagy. pulcsis ido, kiveve a nyarat, akkor furosztenek az ocejanban. Vegre megjavult a kismalac, ez, kedvenc humoroldalam, csak ez a sok gusztustalan meztelen kep...(:
Portland, del, anglia legmelegebb resze, jo ido van telen nem fagy. pulcsis ido, kiveve a nyarat, akkor furosztenek az ocejanban. Vegre megjavult a kismalac, ez, kedvenc humoroldalam, csak ez a sok gusztustalan meztelen kep...(:
igen megy.Milyen idő van ott?(hol is vagy?)
(Ez egy válasz Portland üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
nektek is jo estet, latom megy a nagy forummollas.
Te vagy az én emberem...:)))))