[img]D:\digiképek\vegyes\D.JPG[/img ]
(csak a netről tudsz beszúrni képeket!!! :tom)
(csak a netről tudsz beszúrni képeket!!! :tom)
nincs mit szégyelni.sőt
(Ez egy válasz melcsi2 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 09:46
Nah csak sikerült...szóval lassan 1 éve lesz h regeltem ide,gondoltam nem szégyenlösködöm tovább....ez lennék én,meg az alattam lévő is csak kicsit nehézkes még nekem ez a képfeltöltögetős dolog..
Gyenge, kezdő számítógépes vagyok. Kérlek segítsetek, hogyan kell kibontani a tömörített képeket. Klikkelek én mindenhová, ahol csak hagyja a gép, de az istennek se jön elő. Előre is köszönöm a segítséget, jó bulizást, és boldog új esztendőt kívánok Nektek.
Viktor! ez már OK!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 28. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (157143)
2007. 12. 28. péntek 20:35
próba
próba
na talán sikerülni fog elsőre...
próbálkozást abba hagyom
(a view/ em kellett! :tom)
Sokan rendkívül nagy méretű képet tesznek fel a képes topicokba, és csodálkoznak rajta, hogy nehezen töltődik le az oldal. A GG-s topicokba általában 700 pixel szélességű képet érdemes feltölteni, ez kitölti a teljes képmezőt.
Van egy ingyenes szoftver, képátalakító én már régóta használom, és nagyon megfelel erre a célra.
A program az alábbi képen látható és tettem bele magyarázatot is. Egyébként kezdőnek is könnyű megtanulni. A lényeg, hogy az útvonalat kell ismerni, honnan hívjuk be a képet, hová mentsük a kész képet. A méretet a "custom size" (választható méret) -ben adhatjuk meg. Ha megadtuk az első méretet pl. 700 akkor a kép magasságát automatikusan beállítja. Egy-két próba után hasznos kis segédeszközzé válik. Érdemes használni és akkor a képek mérete megfelelő lesz.
A neve "pixresizer" és innen tölthető le:KATT IDE!
A program így néz ki:
Van egy ingyenes szoftver, képátalakító én már régóta használom, és nagyon megfelel erre a célra.
A program az alábbi képen látható és tettem bele magyarázatot is. Egyébként kezdőnek is könnyű megtanulni. A lényeg, hogy az útvonalat kell ismerni, honnan hívjuk be a képet, hová mentsük a kész képet. A méretet a "custom size" (választható méret) -ben adhatjuk meg. Ha megadtuk az első méretet pl. 700 akkor a kép magasságát automatikusan beállítja. Egy-két próba után hasznos kis segédeszközzé válik. Érdemes használni és akkor a képek mérete megfelelő lesz.
A neve "pixresizer" és innen tölthető le:KATT IDE!
A program így néz ki:
view/ NEM KELL bele, és máris látható a javított képed!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9329)
2007. 11. 13. kedd 10:09