Köszi a segitséget
remélem nem bénázok itt tovább (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 28. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem nem bénázok itt tovább (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 28. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 20:21
Valami nem stimmel nálad! Mármint a képfeltöltéseddel! A HELP ME topicban zolii888-nak szépen elmondtam, hogy miként használja a képfgeltöltőt, szerintem nézd át te is!
Valami nem stimmel nálad! Mármint a képfeltöltéseddel! A HELP ME topicban zolii888-nak szépen elmondtam, hogy miként használja a képfgeltöltőt, szerintem nézd át te is!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
[img]http://képfeltöltő[ /img] (ez így nem OK!:tom)
én is köszönöm a segítséget!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
www.imageshack.us tallózás... kiválasztod a gépedről.. aztán host it...
bejön és a direct link to image sort kijelölöd...
Ide: kép beszúrása kitörlöd amit megad htp.. és bemásolod amit ott kijelöltél...
És használd utána az előnézetet...
2007. 08. 27. hétfő 15:31
Ide: kép beszúrása kitörlöd amit megad htp.. és bemásolod amit ott kijelöltél...
És használd utána az előnézetet...
(a kép kijavítva: tom)
És használd utána az előnézetet... (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 13:32
Valaki megmondaná, hogy hogyan tudnék képet feltölteni??? Mondták, hogy a kepfeltoltes.hu-n, de nem tudom, hogy hogyan lehet ide áttölteni, vagy beilleszteni! Valaki segítsen!
Valaki megmondaná, hogy hogyan tudnék képet feltölteni??? Mondták, hogy a kepfeltoltes.hu-n, de nem tudom, hogy hogyan lehet ide áttölteni, vagy beilleszteni! Valaki segítsen!
Én egy párszor elinditottam afeltöltést de órákig nem tölt fel mi a gond??????????????
[img]lesbian-toons-1 1.jpg[ /img]
(ez így nagyon NEM OK! olvasd a képek beszúrása topicot! :tom)
(ez így nagyon NEM OK! olvasd a képek beszúrása topicot! :tom)
jajjjj, már megint milyen gyenge "gyakorlások"!
(amit tudok javítok!)
(amit tudok javítok!)
one-line a beszúrás,ehez érteni kellene!
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 13:22
áááááááááááááá ....nabasszus... ..ennyire béna nem lehetek!!!!!! de +'is úgy tűnik.....pedig bemásoltam azt az URL-t,v. mit
Sztm. köbö te is ezredszer mondani ezt.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
hehe, h pont én adok tanácsot! /kátya biztoss röhögőgörcsöt kap ezen/
a vjú nélkül kell!
egyébként egyszerűbb, ha a direkt linket használod! (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(képedet kijavítottam, a képfeltötlő ok, de a beszúrás már NEM! tom)
a vjú nélkül kell!
egyébként egyszerűbb, ha a direkt linket használod! (Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:10
Képeidet kijavítottam, de olvasd a képek beszúrása topicot, mert egyenlőre nem jól csinálod!
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Van erre tema a forumban,olvass utanna,biztosan sikerül mint mindenkinek..(kiveve Surdat )