köszi!saját!!!!
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm kérem a cici nagyon izgató....
(Ez egy válasz szoral üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Huh!Lehet hogy tudunk képet feltölteni??
Ez volt az első próbálkozás!! (Ez egy válasz szoral üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez volt az első próbálkozás!! (Ez egy válasz szoral üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
próbáld evvel: www.imageshack.us
tallózás-->kiválasztod a képet-->host it!-->direkt link to image ( a legalsó sor) azt a linket szúrod be a kép beszúrásába
tallózás-->kiválasztod a képet-->host it!-->direkt link to image ( a legalsó sor) azt a linket szúrod be a kép beszúrásába
:(...próbálom..akkor nem tudom előhívni;ha pedig közvetlenül bemásolom,úgy jön le h. + tudom nézni...ígérem,mára több nem lesz...nem akarlak idegelni;de azért köszönöm
Valamit nagyon nem jól csinálsz! Visszább írtam segítséget! Olvasd el és fogadd meg!
"Az igéző....." c-ű topic-hoz ma +' próbálkozom;a következőhöz már "engedély" szükséges-->szóval:kérlek,majd ezt +' passzold át a "széptekintetűekhez".előre is köszönöm:)
probléma megoldva!
Ezt is légyszi' illesszed be ugyanoda.....
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet
küldtem +' 1 fotot
az igéző ffi tekintetekhez--köszi'
Hova kéred a képet on-lány?