a versenyre akarok regelni, mivel nem tudok.
eljutok odáig h jelentkezz, bejön a verseny leírásának oldala és onnan hova tovább?
eljutok odáig h jelentkezz, bejön a verseny leírásának oldala és onnan hova tovább?
hát alig várom a képeket biztos jók lesznek
és mégis hova akarsz regelni? mert ide bejutottál
(Ez egy válasz rony87 üzenetére (2008. 12. 14. vasárnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tudok regelni!!!!!!!!!!!
hol lehet?
hol lehet?
Lassan felkerülnek a képeim Gabeszzzz csinálta
őket.
őket.
remélem jo képek lesznek
minél többen indultok neki annál érdekesebb, a verseny
(Ez egy válasz Gabeszzzz üzenetére (2008. 12. 09. kedd 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 23:38
megvannak a mi képeink, hamarosan töltöm fel
álom pucsítósak lettek
álom pucsítósak lettek
megvannak a mi képeink, hamarosan töltöm fel
álom pucsítósak lettek
álom pucsítósak lettek
remélem csodás képek sikerülnek alig várom már
alig varom a kepeket.mikor lehet megnezni
sziasztok!
hol lehet feltölteni a képeket??
nem találom...
---------------------------------------------
itt van minden :A verseny oldala
/de ha az első hsz-re kattintottál volna, akkor nem kellett volna ez a felesleges hsz-ed sem! jó versenyzést, képfeltöltést/
hol lehet feltölteni a képeket??
nem találom...
---------------------------------------------
itt van minden :A verseny oldala
/de ha az első hsz-re kattintottál volna, akkor nem kellett volna ez a felesleges hsz-ed sem! jó versenyzést, képfeltöltést/
Kezdődjön kezdődjön4 Nagyon várom.
sajan a mind kettőtöknek be kell fáradni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 01. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (237346)
2008. 12. 01. hétfő 16:07
Kedves Golden Gate szerkesztőség
nekem lenne egy kis problémám. Barátnőmet nagy nehezen rábeszéltem hogy nevezzünk a versenyre viszont mikor olvasta, hogy személyesen is meg kell jelenni akkor hát ... szóval azt ő nem vállalná :S nem elég ha csak mondjuk én megyek átvenni a nyereményt?? mert az első helyre pályázunk
nekem lenne egy kis problémám. Barátnőmet nagy nehezen rábeszéltem hogy nevezzünk a versenyre viszont mikor olvasta, hogy személyesen is meg kell jelenni akkor hát ... szóval azt ő nem vállalná :S nem elég ha csak mondjuk én megyek átvenni a nyereményt?? mert az első helyre pályázunk
mar alig varom a kepeket. remelem lesz ezuttal is sok kep
a képeket csak utánna lehet látni?hogyan szavazzunk?
sziasztok.
Szerintetek az normális,hogy már pusztán a PUCSÍTS szócskától is kiráz a hideg.Annyira izgató!A mély alvo barátnőm gyönyörű fenekével órákat el tudok játszani.Remélem nem csak én vagyok ilyen.
Szerintetek az normális,hogy már pusztán a PUCSÍTS szócskától is kiráz a hideg.Annyira izgató!A mély alvo barátnőm gyönyörű fenekével órákat el tudok játszani.Remélem nem csak én vagyok ilyen.
Kedves Golden Gate szerkesztőség
Már nagyon várom a sorozatokat! Remélem küld be képeket az a sok kedvencem (a teljesség igénye nélkül!): Kapika, Ippon, Koriander, Max32, Bori, ChonDome, stb....
Minden le van írva a nevezési oldalon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (396709)
2008. 11. 30. vasárnap 12:32
engem is érdekelne!
Nem tud róla valaki valamit, hogy mikor, hol, hogyan stb?
A versenyre 2008. november 18. - 2009. január 4. között lehet nevezni (képeket beküldeni), ezután indul a szavazás! A szavazás 2009. január 19-ig tart. A nyereményeket ezután adjuk át!
feltételezem a határidő lejárta után lesznek láthatóak a képek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
feltételezem a határidő lejárta után lesznek láthatóak a képek (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (396709)
2008. 11. 30. vasárnap 12:32
engem is érdekelne!