Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 05. 18. hétfő 08:45  #35
Filpo Filpo
Köszi! Ez is valami, én pl. ezeket sem tudtam róla, azt gondoltam hogy nem egy színész őstehetség lehetett, azért kellett szinkronizálni.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 05. 17. vasárnap 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 17. vasárnap 22:41
Talán nem véletlen,hogy azóta nem tűnt fel sehol...(esetleg a Fókusz v. a XXI. század felkutathatná...)Az a megbízás csak arra a sorozatra szólt! Annak idején megnyert valami modellversenyt (ebben valószínűleg az is közrejátszott,hogy a többi jelentkező lány bikinis képet küldött be,ő meg nem - spórolt az öltözéken...) Ez persze többeknek nem tetszett ('80-as-'90-es évek fordulója!), "nem egyenlő esélyek,stb.",mindenesetre a sorozatba kellett egy ilyen "bármikor ledobom" friss hús (és voltak még további lányok is 1-1 részre szerződtetve,"speciális" szerepkörben),persze őt sem a színészi képességei miatt szerződtették,sőt nem is a saját hangján szólalt meg (Vándor Éva "szinkronizálta" ) !
2009. 05. 17. vasárnap 22:41  #34
emisszio emisszio
Talán nem véletlen,hogy azóta nem tűnt fel sehol...(esetleg a Fókusz v. a XXI. század felkutathatná...)Az a megbízás csak arra a sorozatra szólt! Annak idején megnyert valami modellversenyt (ebben valószínűleg az is közrejátszott,hogy a többi jelentkező lány bikinis képet küldött be,ő meg nem - spórolt az öltözéken...) Ez persze többeknek nem tetszett ('80-as-'90-es évek fordulója!), "nem egyenlő esélyek,stb.",mindenesetre a sorozatba kellett egy ilyen "bármikor ledobom" friss hús (és voltak még további lányok is 1-1 részre szerződtetve,"speciális" szerepkörben),persze őt sem a színészi képességei miatt szerződtették,sőt nem is a saját hangján szólalt meg (Vándor Éva "szinkronizálta" ) !
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 05. 17. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 17. vasárnap 16:23
Volt valamikor egy magyar sorozat: Angyalbőrben címmel, nemtom mond-e valakinek ez valamit, mindenesetre nekem tetszett. Ebben a sorozatban volt egy hölgy, Piszny Mónika -"butikos Nelly" szerepében, aki szinte minden részben megjelent kissé hiányos öltözetben, és elég jól is nézett ki. (már 20 éve volt) Tudna róla esetleg valaki némi információt adni, hogy hol él, mit csinál esetleg, mert azóta sehol, semilyen filmben nem látni és nem nagyon lehet találni róla semmit.
2009. 05. 17. vasárnap 16:23  #33
Filpo Filpo
Volt valamikor egy magyar sorozat: Angyalbőrben címmel, nemtom mond-e valakinek ez valamit, mindenesetre nekem tetszett. Ebben a sorozatban volt egy hölgy, Piszny Mónika -"butikos Nelly" szerepében, aki szinte minden részben megjelent kissé hiányos öltözetben, és elég jól is nézett ki. (már 20 éve volt) Tudna róla esetleg valaki némi információt adni, hogy hol él, mit csinál esetleg, mert azóta sehol, semilyen filmben nem látni és nem nagyon lehet találni róla semmit.
2009. 05. 17. vasárnap 16:15  #32
Filpo Filpo
Mondjuk én sem jöttem rá hogy ki ő, a képet meg nem akartam lementeni hogy a nevét láttam volna. De a neve alapján orosz v. ukrán lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 14. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2009. 05. 14. csütörtök 11:22
Ha megnézed, a kép nevében benne van: olga-kurylenko.jpg
Nem ô az új James Bond lány? lookaround
2009. 05. 16. szombat 20:27  #31
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Nahh ja, a kép nevét nem néztem, de mondjuk igaza van surdinak, egy kis biográfia nem ártott volna, mert egy névvel nem sokra megyünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 14. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2009. 05. 14. csütörtök 12:15  #30
surdapapa surdapapa
beszédes a neve!

mint Anna Kúrnivalócskának nyes

de azért egy kis biográfiával előrébb lettünk volna...

worship worship worship
Köszönet Neked már tudható kiről is van szó... pláne honnét ismerhető...
Törölt felhasználó (729)
2009. 05. 14. csütörtök 11:22  #29
Törölt felhasználó (729)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 05. 13. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 13. szerda 20:42
Szép a hölgy, de esetleg ha elárulnád, kicsoda?
2009. 05. 13. szerda 20:42  #28
Szép a hölgy, de esetleg ha elárulnád, kicsoda?
(Ez egy válasz TARQAQO üzenetére (2009. 05. 11. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 11. hétfő 16:08
2009. 05. 11. hétfő 16:08  #27
TARQAQO TARQAQO
2009. 02. 09. hétfő 23:18  #26
Ha már az "Igazi hírességek" közé betettem Gary Sinise-t, akkor pár kevésbé ismert színész a CSI sorozatokból:

Melina Kanakaredes, Marg Helgenberger és Emily Procter:

2009. 02. 03. kedd 10:55  #25
A másik hölgy is egy egzotikus szépség.

Roselyne Sanchez

1973. április 02.-án született San Juan-ban, Puerto Rico-n.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Mostanság a "Nyomtalanul" című krimisorozatban szerepel.
2009. 02. 03. kedd 10:49  #24
Két kevésbé ismert színésznőt mutatnék most itt be (a változatosság kedvéért mindkettő sötét hajú smile ).

Az első Natalie Imbruglia:

Az ausztrál hölgy most 32 éves, egyébként énekes (Ausztráliában Kylie után a második legismertebb), de szokott kisebb-nagyobb filmszerepeket is elvállalni. Akik szeretik a vígjátékokat, azok Mr. Bean mellett a Johnny English című filmben láthatták.
2009. 01. 14. szerda 01:26  #23
Aki nézi a Dexter című filmsorozatot, ismerős lehet a hölgy:

Jamie Murray

Kicsi lóracú, de gyönyörű haja van, eszméletlenül csinos, és van benne (legalábbis a filmbeli szerepe szerint) valami elementális erotikus kisugárzás és erő.
2008. 12. 09. kedd 23:40  #22
Nagggyon ismerős volt (és szégyen-gyalázat, én is tettem már be róla a Celeb-be képeket)... nyes

Köszi, h kisegítettél! wink
(Ez egy válasz Rolka üzenetére (2008. 12. 09. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 11:32
Doki öitt Kelly Ann Hu, Skorpiókirály meg pár sorozatból ismerheted. Gondolnád hogy 1968 februári a csaj? Ráadásul Honoluluban született... crazya
2008. 12. 09. kedd 11:32  #21
Rolka Rolka
Doki öitt Kelly Ann Hu, Skorpiókirály meg pár sorozatból ismerheted. Gondolnád hogy 1968 februári a csaj? Ráadásul Honoluluban született... crazya
2008. 12. 07. vasárnap 23:25  #20
Ez nem a "kvíz" topic... nyes

Szóval ha esetleg segítesz egy kicsit... confused
(Ez egy válasz Rolka üzenetére (2008. 12. 05. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 05. péntek 10:48
Érdekes a topic ellenérzéseket kelt( Na vajon miröl emlékszel rá?

2008. 12. 05. péntek 10:48  #19
Rolka Rolka
Érdekes a topic ellenérzéseket kelt( Na vajon miröl emlékszel rá?

2008. 12. 05. péntek 00:44  #18
Poppy Montgomery

Na, rajta pl. gondolkodtam, hogy ide, vagy a Celeb-be helyezzem el. Ő a "Nyomtalanul" (Without a trace) krimisorozatban játszik Anthony LaPaglia mellett, de ezen szerepén kívül nem találtam mást vele kapcsolatban. Egy biztos: Fenomenális feneke van! nyes

2008. 12. 04. csütörtök 14:15  #17
surdapapa surdapapa
Köszönöm a kioktatást!

(Moderáltam! Ennek a Dühöngőben van a helye, ott add elő! DrAnthony)

(minden kire vonatkozik! a téma indítója és téma admin adja az irányvonalat! ne off oljátok a topcot, mert takaritani fogok! DÜHÜNGŐ-be mehet: vazelinátor.)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 11:39
Az áthelyezést oldd meg magad! nyes

Ki fogja meghúzni a határt? Jó kérdés... Valszeg nem te. eplus2 De tudod, lehetőséget adunk az egyéni szubjektumok (mint vélemények) megfelelő korlátok közti kinyílvánításának, így feltehetően biztos lesz olyan, aki egy-egy színésznőt ide, más pedig a régi Celeb-be tenne.

Maga a "Fórum" egyébként (hiszed, nem hiszed) alapvetően az eltérő vélemények megosztására, megvitatására született intézmény, ahol az emberek megfelelő hangnemben és módon oszthatják meg egymással az adott témához kapcsolódó véleményüket, tudásukat, vélelmeiket, ilyesmit.

Így ezek alapján úgy gondolom, hogy ha szerinted "felesleges" vita színhelye lesz ezen topic, akkor maga az egész fórum létjogosultságát kérdőjelezed meg.

Hidd el, nem kell "felesleges" vita, csak meg kell találni azt a mérsékletes, a másikat nem bántó hangnemet és stílust, mellyel esetleges véleménykülönbségünket a többi fórumozóval megoszthatjuk.

Erre próbállak kérni elég régóta, hogy lehet eltérő véleményed másoktól, de ennek lehet úgy és olyan módon is hangot adni, mellyel más érzéseit, emberi mivoltát nem sérted meg.

A kultúrált emberi társalgás írásbeli intézménye a Fórum, melyben mindig is voltak, vannak és lesznek véleménykülönbségek, de ezen különbözőségnek lehet megfelelő módon is hangot adnunk.

Végezetül: nem vagyok Szilva, de úgy gondolom, hogy téma-adminként az általad feltett kérdésre én is adhattam felvilágosítást.

Ezen "szösszenetem" is adminként íródott a részedre, feltett kérdéseidre válaszként.
2008. 12. 04. csütörtök 11:39  #16
Az áthelyezést oldd meg magad! nyes

Ki fogja meghúzni a határt? Jó kérdés... Valszeg nem te. eplus2 De tudod, lehetőséget adunk az egyéni szubjektumok (mint vélemények) megfelelő korlátok közti kinyílvánításának, így feltehetően biztos lesz olyan, aki egy-egy színésznőt ide, más pedig a régi Celeb-be tenne.

Maga a "Fórum" egyébként (hiszed, nem hiszed) alapvetően az eltérő vélemények megosztására, megvitatására született intézmény, ahol az emberek megfelelő hangnemben és módon oszthatják meg egymással az adott témához kapcsolódó véleményüket, tudásukat, vélelmeiket, ilyesmit.

Így ezek alapján úgy gondolom, hogy ha szerinted "felesleges" vita színhelye lesz ezen topic, akkor maga az egész fórum létjogosultságát kérdőjelezed meg.

Hidd el, nem kell "felesleges" vita, csak meg kell találni azt a mérsékletes, a másikat nem bántó hangnemet és stílust, mellyel esetleges véleménykülönbségünket a többi fórumozóval megoszthatjuk.

Erre próbállak kérni elég régóta, hogy lehet eltérő véleményed másoktól, de ennek lehet úgy és olyan módon is hangot adni, mellyel más érzéseit, emberi mivoltát nem sérted meg.

A kultúrált emberi társalgás írásbeli intézménye a Fórum, melyben mindig is voltak, vannak és lesznek véleménykülönbségek, de ezen különbözőségnek lehet megfelelő módon is hangot adnunk.

Végezetül: nem vagyok Szilva, de úgy gondolom, hogy téma-adminként az általad feltett kérdésre én is adhattam felvilágosítást.

Ezen "szösszenetem" is adminként íródott a részedre, feltett kérdéseidre válaszként.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 04. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 04. csütörtök 08:39
Akkor kéretik áthelyezni Halle Berryt és Eva Longoriát a másik topicba!

mert Ők nem a színésznőcske kategóriába tartoznak...

apropó... ki fogja meghúzni a határt confused

ezzel az új topiccal megint csak és kizárólag a vitának nyitottatok új teret! így teljesen felesleges a duplikáció!!!
amennyiben jelen hsz-em offnak tartjátok kéretik törölni!!!
de lenne azért még egy kérdésem:
Mióta vagy Te Szilva confused confused confused

(áthelyezve az ismertebb celebekhez: tom)
/ 7