Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 02. 02. szerda 19:32  #7
macido macido
Egyszerűen azért nem tudok már ide mit írni, mert már a lényeget leírtátok, és nem akarok senkit sem idézni már. Egyszerűen jó ide benézni, és tabuk nélkül beszélgetni veletek.
wave wave wave
2005. 02. 02. szerda 15:52  #6
Törölt felhasználó (9148)
Jó a kérdés!
Véletlenül tévedtem az oldalra és azonnal megdöbbentem. Na, nem az oldalon, hanem a társalgóban folyó témán.
Évekkel ezelőtt próbáltam ki a csetet, de aztán nem találtam érdekesnek, éppen ezért nem látogattam az ilyen jellegű oldalakat. De a GG- n töltött első néhány perc után visszajöttem. Aztán visszajöttem harmadszor is...aztán barátokra leltem....aztán most már itt vagyok több, mint egy fél éve. Az is igaz, hogy a sok munka után nem sokszor van kedvem elindulni még buliba, egyszerűbb otthon kényelmes körülmények között "csetelgetni".
Egy idő után rászoktam a fórumozásra is! Még ha csak megfigyelő is vagy, nagyon sokat lehet tanulni, még az említett "veszekedős" beszólásokból is.
Ma pedig már - felbuzdulva az első sikereken - aktív szervezője vagyok a csetes buliknak!
Kedves Skandy!
A képzeletbeli szoba nekem lassan átalakult hús-vér emberek (barátok) által látogatott helységgé. Jó belépni és tudni, hogy van aki vár rám, hogy örömet szerezhetek valakinek, ha megkérdezem mi történt ma vele. Persze vannak ködbe burkolozó érdekes figurák, de ez engem nem zavar. Ez is hozzátartozik.
Még egy dolog: szeretem az őszinte embereket, akik tabuk nélkül, intelligens módon tudnak a szexualitásról beszélgetni, ami a világ egyik legfontosabb és egyben legtermészetesebb tartozéka.
Szóval jó itt...(a teljesség igénye nélkül) Moncy, Bonba, Rose21, Kiscsaj, Chuck, Igor, Q more d, Lótus, Lovagok Lovagja, Macido, Tom, Total Eclipse, Teve, Mona, Lucky, Doki, Cuncili, Silver wolf....és természetesen miattad is:)))


wave wave wave wave wave wave wave wave
2005. 02. 02. szerda 11:07  #5
Szexdzsinn Szexdzsinn
Én azért járok ide, mert itt olyan lehetek, amilyen az életben nem. Felvállalhatom, amit különben nem, és sok olyan dolgot kapok, amit az életben sosem fogok. Már csak a 3. dimenziót kéne hozzáadni!
wave
Dzsinn
2005. 02. 02. szerda 10:38  #4
Töhötömm Töhötömm
Az "amatőrök" rovat miatt nézek ide rendszeresen, kizárólag munkaidőben, a sokszor unalmas meló szabotálása céljából. Szerintem ez a rovat a GG nagy erőssége, bár lehetne még fejleszteni rajta, főleg az igényesebb sorozatok beküldőinek motiválásával, illetve a szavazások megreformálásával (1 IP-címről 1 sorozatra csak 1-szer lehessen szavazni). A fórumra a kíváncsiság miatt kattantam rá anno, érdekel, hogy mások hogyan vélekednek egy-egy szexuális témáról, érdekel a tapasztalatcsere lehetősége a legkülönbözőbb témákban és kérdésekben, bár sokan az álnév (anonimitás) ellenére sem képesek arra, hogy őszintén beszéljenek tapasztalataikról, érzéseikről, amit nem értek. Sajnos a fórum nem működik kellő színvonalon, így egyre unalmasabb és idegesítőbb állandóan az ezerszer látott, primitív érveket és provokációkat látni ugyanazoktól a provokátoroktól, merőben más és más, egyébként érdekes témákban. Jó volna, ha magyar mezőnyben kiemelkedően jónak mondható GG-n egy komoly és pörgő fórum alakulna ki, amiből talán sokan tanulhatnának, tabuk nélkül.
2005. 02. 02. szerda 10:35  #3
Törölt felhasználó (214) VIP
Osztom "tom1019" véleményét!
Kellemes csalódás ért az első GG látogatás után.
Nagyon szinvonalas társalgókra találtam,ha mégjobban kiszűrhetők a bajkeverők, a basáskodók, no és a fantomok, akik alárcba bújva adják el magukat, akkor ez a szinvonal még fokozható!
Csak így tovább! Alakítsuk együtt!
2005. 02. 02. szerda 07:07  #2
Skandy Skandy
Pammy!
Nem számonkérni akarom, hogy ki mit keres itt!
Csak az érdekel, hogy ki miért.
Nem tartozol magyarázattal... Ha akarod elmondod, ha nem akarod akkor nem mondod el.
Ennyire egyszerű!

2005. 02. 02. szerda 00:00  #1
Skandy Skandy
Sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon ki miért látogatja (főleg rendszeresen) ezt a fórumot.
Kinek miért fontosabb -ha fontosabb- ez a vituális világ, mint a valós élet?
Miért töltenek el sokan sokszor órákat a gép elött ülve, a monitort fülkészve, esetleg a chat képzeletbeli "szobájában" ahelyett, hogy az való életben élnék életüket?
Elmondod?
/ 8