Nagyon leült ez a téma, nincs senkinek semmi jó sztorija?
néha jólesik
nem baj, ha nem igaz, csak szórakoztató legyen! :)
Lányok hiányoznak a történetek.
hogy Dr. Genya (Austin Powers - Aranyszerszám) szavaival élejk:
"ezt egy kan nem sűrűn mondogatja egy másiknak, ja? ez egy kicsit fuhri"
"ezt egy kan nem sűrűn mondogatja egy másiknak, ja? ez egy kicsit fuhri"
![confused](images/smilies/confused.gif)
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
Ki masztizot ugy irodába hogy nézte más?
Úgy tűnik kifáradtatok csajok, illetve új érdeklődők nem csatlakoztak a topikhoz....Kár...Hogy munkahelyen mi ffiak kivel, hol, hányszor...érdekel téma de ez itt mintha női vonal lett volna. Valóban szinte olyan izgalmas a lányok élményeit olvasni, mintha mi dugtuk volna őket meg, pedig legfeljebb a telefon vagy zöldség volt.
Új év új élmények!!! Gyüjtsétek őket és osszátok meg velünk továbbra is. Köszönet az eddigiekért is. B.
Új év új élmények!!! Gyüjtsétek őket és osszátok meg velünk továbbra is. Köszönet az eddigiekért is. B.
Nem hiszem, hogy a rendes dolgozni akarás és a munkahelyi sex szoros összefüggést mutatna. Sőt inspiráló és motiváló is lehet egy futó gyönyör. Ne mond nekem, hogy még nem játszottál el a gondolattal/ban munkahelyen valakivel. A legfontosabb viszont (véleményeddel ellentétben), ez nem kötelező (csak javasolt). Nem ez a felvétel ára, viszont elképzelhető, hogy mást is izgat ez a fajta ismerkedés. Van egy lányismerősöm aki azt mesélte, hogy egy számára szimpatikus fiuval megismerkedés után egyből lefekszik és így jobban megismerve "szűri" a későbbi kapcsolatait. Alapvetően igaza van. Képzeld beleszeret és később derül ki, nincsennek szinkronban az ágyban. Valami ilyen amit mi is csinálunk. Tehát ez prevenció.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 14:52
Az a baj h. a rendes dolgozni vágyó hölgy innentől labdába sem rúghat ha a felvételi elbeszélgetésen nem sz..ja le jövendő főnökét...
Szeretnék már nagyon dolgozni, de köszönöm ilyen áron nem...
Ez nem neked szólt, ne vedd magadra, csak inspirált jesus01 urunk története :)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 14:52
Az a baj h. a rendes dolgozni vágyó hölgy innentől labdába sem rúghat ha a felvételi elbeszélgetésen nem sz..ja le jövendő főnökét...
ÉS ha én pl csak kinyalnálak?
Jujj de gonosz vagyok, bocsi!
Jujj de gonosz vagyok, bocsi!
Szeretnék már nagyon dolgozni, de köszönöm ilyen áron nem... (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék már nagyon dolgozni, de köszönöm ilyen áron nem... (Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 14:35
van egy olyan érzésem, hogy ez a hozzászólás az igazi 'marketing fogás'... Moncy már lehet el is küldte az önéletrajzát... :))
Azt hiszem én is feladok hirdetést:
"kézilányt felveszek. bérezés teljesítmény szerint" :))
"kézilányt felveszek. bérezés teljesítmény szerint" :))
van egy olyan érzésem, hogy ez a hozzászólás az igazi 'marketing fogás'... Moncy már lehet el is küldte az önéletrajzát... :))
"kézilányt felveszek. bérezés teljesítmény szerint" :)) (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2005. 12. 27. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
"kézilányt felveszek. bérezés teljesítmény szerint" :)) (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2005. 12. 27. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 27. kedd 17:06
Bejöttem az irodába, mert agy még kari előtt egy nő jelentkezett a meghirdetett állásra. Kollégámmal boroztunk amikor a lány kopodott az ajtón. Beszélgetés előtt megkínáltuk agy pohár borral, amit elfogadott. A felvételi beszélgetés 10 percig artott, mikor rátértem a ruházata elemzésére. Rövid elegáns szoknya, harisnya (kivillantva a tartót), átlátszó blúz. Marketingest kerestünk és végül is el tudja adni magát. Látta rajtunk, hogy nem az interjú, hanem a teste érdekel bennünket. a 3. pohár és kb. 40 perc után felült a tárgyalóasztalra felhúzva a szoknyáját és megmutatta a picinyke csipkebugyit mely éppen csak takarta a puncit. Kollégám kávét főzött és kezében a csésze + tejszínhab jött a szobába. Elvettem a habot és a combjára nyomtam egy kicsit. Néztem a szemét, és mivel engedte lenyaltam. A következő nyomás a bugyi mellé ment és így tovább. A többedik nyomásnál már nem csak a tejszínhabtól volt csillogóan nedves és kivánatos a puncija. 27 éve ellenére ilyen szűk és kívánatos puncit régen láttam. Summázva: Érdemes volt bejönni egy kielégítő felvételi beszélgetésre, és még nyertünk is egy profi értékesítőt. Most is itt ülünk borozgatva,a hó szakad kint mi bent a nevetéstől. Erőt gyüjtünk a hazamenetel előtt. Megfelelő érdeklődés esetén beszámolok az első munkanapot követő fejleményekre 2. án.
Imádok élni. A már dokumentált előzmények után jelen pillanatban borkostolok kb. 15 fajtát, poharanként 1 dl. Tárgyalni kell mennem és elég szépen nézek ki. A csajt du. megbeszéljük.
Vezetőnek vagy alkalmazottnak? Csak ha lány vagy.
Tudod nem mindegy a fasz melyik végén vagy. He- he.
Tudod nem mindegy a fasz melyik végén vagy. He- he.
Ráharaptunk a tiltott gyümölcs ízére és a napi hirdetéseket nézve hívunk be jelentkezőket. Megdöbbentő néhány Hölgy álláspontja. Idézek egy teljesen konkrét hirdetésből: bla, bla... Ha szeretnél egy szexi titkárnőt, akivel munka közben néha lazíthatsz kicsit, ha nincs, aki elkísérjen az unalmas üzleti vacsorákra és szeretnéd, hogy a hosszú üzleti útjaidon egy szép lány kellenesen elszórakoztasson, akkor én vagyok a Neked való......Nem semmi.
Visszatérve az új koleginára. Tegnap 23.00-ig dolgoztunk. Fogytunk vagy 5 kg-t 2 nap alatt. Lehet, hogy az új kapcsolat vagy az izgalmas helyzet miatt, de folyamatosan megy az izgatás. A többiek már hülyének néztek mert egész nap a zuhanyzóba rohangáltunk. Este már 3 an zuhiztunk és keféltünk a fürdőben. A biztonsági őr amikor kimentünk az irodából csak vihogott. Holnap viszek neki egy karton cigit (remélem ez a hallgatás ára). Kedves Moncy minden kötelezettség nélkül (vagy kialakul) jöhetnél Te is jelentkezni. De ezt majd külön megbeszélhetjük.
Visszatérve az új koleginára. Tegnap 23.00-ig dolgoztunk. Fogytunk vagy 5 kg-t 2 nap alatt. Lehet, hogy az új kapcsolat vagy az izgalmas helyzet miatt, de folyamatosan megy az izgatás. A többiek már hülyének néztek mert egész nap a zuhanyzóba rohangáltunk. Este már 3 an zuhiztunk és keféltünk a fürdőben. A biztonsági őr amikor kimentünk az irodából csak vihogott. Holnap viszek neki egy karton cigit (remélem ez a hallgatás ára). Kedves Moncy minden kötelezettség nélkül (vagy kialakul) jöhetnél Te is jelentkezni. De ezt majd külön megbeszélhetjük.
...lassan 1 éve... (ez kimaradt)
Heuréka!!! Ezért nem sikerül lassan állást kapnom??
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2005. 12. 27. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bejöttem az irodába, mert agy még kari előtt egy nő jelentkezett a meghirdetett állásra. Kollégámmal boroztunk amikor a lány kopodott az ajtón. Beszélgetés előtt megkínáltuk agy pohár borral, amit elfogadott. A felvételi beszélgetés 10 percig artott, mikor rátértem a ruházata elemzésére. Rövid elegáns szoknya, harisnya (kivillantva a tartót), átlátszó blúz. Marketingest kerestünk és végül is el tudja adni magát. Látta rajtunk, hogy nem az interjú, hanem a teste érdekel bennünket. a 3. pohár és kb. 40 perc után felült a tárgyalóasztalra felhúzva a szoknyáját és megmutatta a picinyke csipkebugyit mely éppen csak takarta a puncit. Kollégám kávét főzött és kezében a csésze + tejszínhab jött a szobába. Elvettem a habot és a combjára nyomtam egy kicsit. Néztem a szemét, és mivel engedte lenyaltam. A következő nyomás a bugyi mellé ment és így tovább. A többedik nyomásnál már nem csak a tejszínhabtól volt csillogóan nedves és kivánatos a puncija. 27 éve ellenére ilyen szűk és kívánatos puncit régen láttam. Summázva: Érdemes volt bejönni egy kielégítő felvételi beszélgetésre, és még nyertünk is egy profi értékesítőt. Most is itt ülünk borozgatva,a hó szakad kint mi bent a nevetéstől. Erőt gyüjtünk a hazamenetel előtt. Megfelelő érdeklődés esetén beszámolok az első munkanapot követő fejleményekre 2. án.
Lányok ! Teljesen elhal a téma?
csöp-csöp-csöp
mégh kinoz ilyen történetekkel:) (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2005. 12. 27. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
mégh kinoz ilyen történetekkel:) (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2005. 12. 27. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)