Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 02. 22. kedd 12:46  #19
kese999 kese999
imadom a varandos szexet.
2005. 02. 22. kedd 11:52  #18
e-rektor e-rektor
Sajna mindíg eltakarja a lényeget, sőt legutóbb az ökölbe szorított kezét tette elé a középső ujját mutatva (és ez tök komoly) vigyor3 .

Nemrég volt a Discovery chanel-en egy műsor, ami a terhes szexről szólt. Ott mutattak egy pózt, ami állítólag a legkényelmesebb az utolsó hetekben. Kipróbáltuk! zavart2
A legenyhébb, hogy a párom majdnem megszült, úgyhogy sürgősen be kellett fejezzük és visszatérni a jól bevált régi módszerhez! nyes
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 02. 22. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 22. kedd 11:15
Mostanra vagyunk kicsit bajban... Asszony pocakja is egyre nagyobb, és sajna az enyém se lett kissebb :)) Meg kell találni az ideális helyzetet, még a végén nem fogunk összeérni... :) Na majd hátulról...
Ez a jó szexben, ha elba.. rontom hátulról, kezdhetem előről!
2005. 02. 22. kedd 11:15  #17
macipecs macipecs
Mostanra vagyunk kicsit bajban... Asszony pocakja is egyre nagyobb, és sajna az enyém se lett kissebb :)) Meg kell találni az ideális helyzetet, még a végén nem fogunk összeérni... :) Na majd hátulról...
Ez a jó szexben, ha elba.. rontom hátulról, kezdhetem előről!
2005. 02. 22. kedd 11:09  #16
macipecs macipecs
Az tök jó :) És megmutatta, hogy fiú-e vagy lány? Hamarosan mi is megyünk! De még nem tudjuk milyen színű cuccokat vegyünk, reméljük nem lesz szégyenlős :))
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 18. péntek 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 18. péntek 09:11
Bárhol olvasok a témáról, mindenhol kifejezetten javasolják a pároknak, hogy bátran szeretkezzenek. A baba jól be van csomagolva, tehát a fizikai károkozástól nem kell tartani, viszont az anyukában felszabaduló boldogság hormonok a gyerkőcre is hatnak. A legújabb kutatások azt mondják, hogy nem csak a pszihés, de a testi fejlődését is jó irányba befolyásolja a rendszeres nemi élet.
Persze a veszélyeztetett terhesekre ez nem vonatkozik, úgyhogy mindenképpen fontos konzultálni erről is a dokival.
Mi két hónap múlva szülünk és minden jól működik, még úgy is, hogy a testhelyzet megválasztása már elég körülményes! :)
Ja és a babánk nagyon szép és egészséges. Láttuk a 4D-s ultrahangon! :)
2005. 02. 18. péntek 09:11  #15
e-rektor e-rektor
Bárhol olvasok a témáról, mindenhol kifejezetten javasolják a pároknak, hogy bátran szeretkezzenek. A baba jól be van csomagolva, tehát a fizikai károkozástól nem kell tartani, viszont az anyukában felszabaduló boldogság hormonok a gyerkőcre is hatnak. A legújabb kutatások azt mondják, hogy nem csak a pszihés, de a testi fejlődését is jó irányba befolyásolja a rendszeres nemi élet.
Persze a veszélyeztetett terhesekre ez nem vonatkozik, úgyhogy mindenképpen fontos konzultálni erről is a dokival.
Mi két hónap múlva szülünk és minden jól működik, még úgy is, hogy a testhelyzet megválasztása már elég körülményes! :)
Ja és a babánk nagyon szép és egészséges. Láttuk a 4D-s ultrahangon! :)
2005. 02. 18. péntek 07:49  #14
lina24 lina24
SZIASZTOKK NÁLAMM VOLT SEX VÁRANDÓSÁGOM ALATT DE ÉN NEM ENGEDTEMM MERT FÉLTETTEM A BABÁMAT MEG ORVOSOM TILTOTTA EL AKKOR!!!!!JOBB VÉDENI BABÁT MINT HOGY ELMENJEN!!!!!PETTINGELÉS ÉS ORÁLIS SEX JÓÓ A VÁRANDÓSSÁGHOZ!!!
2005. 02. 18. péntek 02:56  #13
WoW! WoW!
hmm... csak úgy a kíváncsiság hajtott ide, nekem (nekünk) még nem aktuális a dolog... :D még egy pár évig... :D
de azért ugyebár érdemes körülnézni.

De, amiért idejöttem: azt halottam, hogy a terhesség után megnő a hüvely érzékenysége (most nem utánna 2perccel gondolok, hanem pl.2hét). Erről ki mit tud mondani??

u.i.:azt is hallottam, hogy aki addig nem ment el, az esetleg a terhesség után már el tud, meg hasonlók...
2005. 02. 04. péntek 22:28  #12
macipecs macipecs
Vadulni nem kell a vége felé, ez logikus.
Hogyhogy nem jut egyikőtök eszébe? Neked most eszedbe jutott :)
(Ez egy válasz Ka-Csa üzenetére (2005. 02. 04. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 04. péntek 21:44
Sziasztok! Én is a harmadik harmadban vagyok. Nekem, se nem nőtt, se nem csökkent a libidóm még eddig, bár az tény, hogy a szex egyre többször kíván egy kis fantáziát, nehéz megtalálni, hogyan is kényelmes éppen. Viszont hasonló terhességi-korú lányokkal is fórumozgatok, akiknek a 90%-uk arról számol be, hogy náluk eléggé lecsökkent a "szexes-napok" száma, mert a behatolást kényelmetlennek és veszélyesnek tartják ilyenkor. Egyiküknek sem jut eszébe viszont, hogy a kielégülésnek van más formája is.
Hát nem vagyunk egyformák...
2005. 02. 04. péntek 22:24  #11
macipecs macipecs
köszi, ez rendes tőle, át fogom olvasni. tv-t nézni asszem rá fogok érni úgy 2 hónapon keresztül... :))

én még mindig reménykedek a 3/3-ban :)
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 04. péntek 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 04. péntek 19:09
A párom megkereste neked: www.babanet.hu/faq/terelet03.php
Mindenféle jópofa kérdésekre válaszolnak orvosok.
Amúgy nagyon szorgalmazzák a szexet a terhesség alatt, mivel a legújabb kutatások szerint nem csak lelkileg, de testileg is jót tesz a babának. Persze így a harmadik harmadban, már elég nehéz megközelíteni a célpontot. Ha én vagyok felül én nyomom a gyereket, ha a párom akkor ő, hátulról túl méllyen vagyok benne és fáj, oldalról meg nem látom a tv-t :))
2005. 02. 04. péntek 21:49  #10
e-rektor e-rektor
A szakemberek is azt javasolják, hogy az utolsó hetekben csak pettingelni ajánlatos. Ráadásul a méhnyakra kerülő ondó beindíthatja a szülést.
(Ez egy válasz Ka-Csa üzenetére (2005. 02. 04. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 04. péntek 21:44
Sziasztok! Én is a harmadik harmadban vagyok. Nekem, se nem nőtt, se nem csökkent a libidóm még eddig, bár az tény, hogy a szex egyre többször kíván egy kis fantáziát, nehéz megtalálni, hogyan is kényelmes éppen. Viszont hasonló terhességi-korú lányokkal is fórumozgatok, akiknek a 90%-uk arról számol be, hogy náluk eléggé lecsökkent a "szexes-napok" száma, mert a behatolást kényelmetlennek és veszélyesnek tartják ilyenkor. Egyiküknek sem jut eszébe viszont, hogy a kielégülésnek van más formája is.
2005. 02. 04. péntek 21:44  #9
Ka-Csa Ka-Csa
2005. 02. 04. péntek 19:09  #8
e-rektor e-rektor
A párom megkereste neked: www.babanet.hu/faq/terelet03.php
Mindenféle jópofa kérdésekre válaszolnak orvosok.
Amúgy nagyon szorgalmazzák a szexet a terhesség alatt, mivel a legújabb kutatások szerint nem csak lelkileg, de testileg is jót tesz a babának. Persze így a harmadik harmadban, már elég nehéz megközelíteni a célpontot. Ha én vagyok felül én nyomom a gyereket, ha a párom akkor ő, hátulról túl méllyen vagyok benne és fáj, oldalról meg nem látom a tv-t :))
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 02. 04. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 04. péntek 17:41
hát, bízom benne, hogy valami hasonló lesz a dolog :)) van mit bepótolnom... :))
Vibrit miért nem jó használni, nem tudod?
2005. 02. 04. péntek 17:41  #7
macipecs macipecs
hát, bízom benne, hogy valami hasonló lesz a dolog :)) van mit bepótolnom... :))
Vibrit miért nem jó használni, nem tudod?
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 02. 04. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 04. péntek 14:23
Sziasztok! E-rektor-né vagyok és a harmadik harmadban. Szerintem is igaz a dolog, több barátnőm is átélte ugyanezt, az egyik azt mondta, hogy éjjel- nappal szexelne. Bár azt hallottam a vibrit nem igazán jó ilyenkor használni, be kellene érni az igazival:))) Lehet, hogy a szervezet felkészül a szülés utáni böjtre?
Minden esetre a párom nem panaszkodik...
2005. 02. 04. péntek 14:29  #6
Törölt felhasználó (18010)
Nalunk a terhesseg alatt nem csokkent es nem is nott a felesegem nemi vagya. Bocs hogy nem tudok semmi izgisebbel hozzajarulni a temahoz, de ez az igazsag. Viszont szerencsere 4 hettel a szules utan mar ujra mukodott minden, es ez sztem eleg jo.
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 03. csütörtök 22:00
Ide tessenek leírni a tapasztalatokat a témával kapcsolatban. Állítólag van aki jobban kívánja, van aki kevésbbé. Mi az igazság?

Személyes tapasztalat: a második harmadban vagyunk, asszonyka gyakrabban előveszi a vibrit a magányos éjszakáin, gyakrabban előfordul, hogy nem nekem kell kezdeményezni, hanem ő lép a tettek mezejére :)
Kíváncsi vagyok mi vár még rám! Hallottam olyat is, hogy a hölgyemény napi 3-4x is megkívánta a dolgot egy nap! "I'm looking forward to it", ahogy külföldiül mondják :)
2005. 02. 04. péntek 14:23  #5
e-rektor e-rektor
Sziasztok! E-rektor-né vagyok és a harmadik harmadban. Szerintem is igaz a dolog, több barátnőm is átélte ugyanezt, az egyik azt mondta, hogy éjjel- nappal szexelne. Bár azt hallottam a vibrit nem igazán jó ilyenkor használni, be kellene érni az igazival:))) Lehet, hogy a szervezet felkészül a szülés utáni böjtre?
Minden esetre a párom nem panaszkodik...
2005. 02. 04. péntek 00:03  #4
Törölt felhasználó (368461)
Jó, de itt most magáról a várandós emberről van szó, az ő viszonyulásához a szexben. De lehet, hogy nem, fáradt vagyok, bocs:-)
2005. 02. 03. csütörtök 23:55  #3
Törölt felhasználó (368461)
Remélem, szülés után is pozitív élménybeszámolót tartasz:-) Mert ugye, akkor már nem olyan egyértelmű a "kérdés". Legalábbis ezt hallottam, tudni még nem tudom:-)
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ide tessenek leírni a tapasztalatokat a témával kapcsolatban. Állítólag van aki jobban kívánja, van aki kevésbbé. Mi az igazság?

Személyes tapasztalat: a második harmadban vagyunk, asszonyka gyakrabban előveszi a vibrit a magányos éjszakáin, gyakrabban előfordul, hogy nem nekem kell kezdeményezni, hanem ő lép a tettek mezejére :)
Kíváncsi vagyok mi vár még rám! Hallottam olyat is, hogy a hölgyemény napi 3-4x is megkívánta a dolgot egy nap! "I'm looking forward to it", ahogy külföldiül mondják :)
2005. 02. 03. csütörtök 22:05  #2
felpa felpa VIP
Hat,-bar igy nem kezdunk mondatot-ilyenkor jol johet egy G.-vibrator

2005. 02. 03. csütörtök 22:00  #1
macipecs macipecs

/ 7