Ha már a boltban is megabyte-ban kéred a kenyeret, érdemes átfutnod e rövid listát, hátha felfedezed magadon az Internetfüggőség első jeleit.
Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher."
Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista
Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyű üres érzés...
Repülőgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van.
Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz főiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt.
A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni.
A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az ISP szolgáltatódat, és fütyölve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül
Rájössz, hogy a szövegszerkesztőben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com
Minden barátodnak "@" van a nevében.
A macskádnak saját honlapja van.
Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje.
A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta.
Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme.
Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n.
A taxiban a címedet így mondod be a sofőrnek:
http://marcius.15.ter/nagy_haz/vorostegla/zold_ajto.html
Csodálkozol, ha egy vita után főnöködet nem indítja újra a CTRL+Alt+Del billentyű
A személyi igazolványodban állandó lakcímként a www.enportalom.hu szerepel.
Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher."
Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista
Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyű üres érzés...
Repülőgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van.
Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz főiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt.
A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni.
A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az ISP szolgáltatódat, és fütyölve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül
Rájössz, hogy a szövegszerkesztőben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com
Minden barátodnak "@" van a nevében.
A macskádnak saját honlapja van.
Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje.
A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta.
Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme.
Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n.
A taxiban a címedet így mondod be a sofőrnek:
http://marcius.15.ter/nagy_haz/vorostegla/zold_ajto.html
Csodálkozol, ha egy vita után főnöködet nem indítja újra a CTRL+Alt+Del billentyű
A személyi igazolványodban állandó lakcímként a www.enportalom.hu szerepel.
csak vigyázz meg ne süsse a nyelvedet a pite
kolis éveimben
48 orás martotont is végig nyomtunk egy bizonyos emberrel...
érdekes ennek következtében jobban tudok tanulni...
hosszabb ideig tudok koncentrálni és nem ásitozom 5. perc után:)
48 orás martotont is végig nyomtunk egy bizonyos emberrel...
érdekes ennek következtében jobban tudok tanulni...
hosszabb ideig tudok koncentrálni és nem ásitozom 5. perc után:)
Örüljön neki aki "csak" netfüggő,én is az vagyok,de mellé még alkoholfüggő,és nikotinfüggő,és szexfüggő is vagyok
Mŕr le is mondtam, ŕprilistňl nem tudok irni,
azčrt csodŕlkozom, hogy mčg muxik:)
azčrt csodŕlkozom, hogy mčg muxik:)
Na, ne!!!!Ámbátor, igazságod lehet.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 24. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 24. péntek 21:05
Szia!
Kigyňgyultam, mŕr csak a munkŕm čs a csalŕd črdekel, persze a mocizŕson kivul:)
udv.
udv.
Szia!
udv.
udv.
Na, de ennčl tobbet?
Vele, fuggnčk tobbet a netten........:)
Na, mentem, megint jňt beszčlgettunk:)
Itt ulok a gčp elott egčsz nap!:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 04. 01. péntek 18:47
HEURÉKAAAAAA!!!! Felpa-pának megtaláltam az ideális megoldást : miközben netfüggő változatlanul, ez már nem bántja lelkiismeretileg, mert azt hiszi, hogy egyébbel foglalkozok, aminthogy úgy is van :))))
. Még a söröshordót kellene az együttesbe valamiképpen beszuszakolni...
Mŕr nem črdekel, reggel korbenčzek aztŕn irŕny a valň vilŕg.:-)
Max napi 1 ňra kulonben mŕr nem hiŕnyzik.:-)
udv.
Max napi 1 ňra kulonben mŕr nem hiŕnyzik.:-)
udv.
Mŕr gyňgyulok, de ez azčrt johet!!!
Dehogyis, mostmeg ŕllandňan az INDEX-en tanyŕzok.:-(
Dehogyis, mostmeg ŕllandňan az INDEX-en tanyŕzok.:-(
Egy pŕr otlet itt azoknak akik nem birnak magukkal!
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Avagy nem lehet elég korán kezdeni...
No, még egy újítás! Felpa-pa tényleg hálás lesz, ha végre leteheti a mocit :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 04. 01. péntek 18:47
HEURÉKAAAAAA!!!! Felpa-pának megtaláltam az ideális megoldást : miközben netfüggő változatlanul, ez már nem bántja lelkiismeretileg, mert azt hiszi, hogy egyébbel foglalkozok, aminthogy úgy is van :))))
. Még a söröshordót kellene az együttesbe valamiképpen beszuszakolni... (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
. Még a söröshordót kellene az együttesbe valamiképpen beszuszakolni... (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Segítség!!! Ma reggel hírtelen netfüggő lettem! Mint derült villámcsapásból az ég....Mint derült csapásból az égi villám....Mint villás égből a csapolt derű...Mint villám egén a derült csap...Mint csapott villából az égett derű....bah, már nem is tudom :))))
Tudod, van amikor csak úgy elönt a melegség (a legjobb értelemben!) az összes fórumozót a szívemre tudnám ölelni, és ilyenkor aztán elkezdek szörfözni a topic-hullámokon, mint egy őrült, és kiírom, kitombolom magam e hasábokon, hát ne vegyétek rossznéven, ha adott topic-ba marhaságok is beömlenek részemről. Szálem álejkum, effendim!
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 27. vasárnap 11:30
Te Kataák legkatábbika... ennyire unatkozol így korareggel? :) most nézem, hogy az összes topicot meglátogattad... irigyellek, hogy ennyire ráérel :)
éN MEG CSAK UGY IRTAM EBBE TOPICBA MER LÁTNI AKARTAM A NEVEM!!
üDV.: ATTILA (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
üDV.: ATTILA (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 27. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)