Hát én ma ledobbentem. A műpuncim mellett van egy nagyobb flakon síkosító. Legutóbb két hete használtam (azóta csak kézzel vertem ki) . Tegnap megkívantam a műpuncit, és legnagyobb csodalatomra a síkosítóban alig-alig volt valami az alján na vajon hová tűnhetett
Szerintem minden nő masztizik és általában titokban. Én is szoktam.
Nem fizetett senki, nem tettek közé semmit, szép lassan elfejtődött: Mi a tanúság? Nem kell mindjárt bedőlni az ilyen fenyegetéseknek. Hogy mi lett volna, ha mégiscsak közzé teszik? Nem tudom. Ebben az esetben kifizetődött a kivárás.
(Ez egy válasz franka üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Bizalom amit ki kell érdemelni. Vannak a szintek amikbe beavat és vannak amikbe nem. Tudomásul kell venni, nem megsértődni. Türelem kell minden jó dologhoz. Sok dolog van amit szeretnék átélni megtapasztalni. Remélem összejönnek. Ha már titokban megy, előbb utóbb személyesen is menni fog.kitartàst mindenkinek!✌️
Ha tényleg az igazi valóságot szeretnéd látni, azt csak titokban meglesve láthatod.
Szerintem az merőben más lesz, mit amit eddig tapasztaltál, amiből talán tanulhatsz, de hangsúly nem azon van. (Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem az merőben más lesz, mit amit eddig tapasztaltál, amiből talán tanulhatsz, de hangsúly nem azon van. (Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 13:11
Viszont ha látom a páromat hogyan csinálja magának és mikor a legkobb neki abból én is tanulhatok. Legközelebb én is ott és úgy csinálom
Viszont ha látom a páromat hogyan csinálja magának és mikor a legkobb neki abból én is tanulhatok. Legközelebb én is ott és úgy csinálom
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 12:16
A legtöbb csaj azért, titkolózik mert gátlásosak vagyunk. A szex, egy nagyon személyes és intim dolog, de azt gondolom, hogy a maszturbáció sokkal intimebb, és személyesebb.
El kellene fogadni a pasiknak, hogy a csajok nem olyanok mind ti, akik ezt olyan könnyedén kezelitek.
Szerintem a legtöbben azért csináljuk titokban, mert olyankor letudjuk vetkőzni a gátlásainkat, amit egy pasi mellett nehezebb. Sokkal másabb, és mélyebb az orgazmus. Teljesen más, egyedül csinálni, és megint más valaki előtt, vagy valakivel együtt. Mind a kettő nagyon izgalmas és különleges, de nem ugyan az!
El kellene fogadni a pasiknak, hogy a csajok nem olyanok mind ti, akik ezt olyan könnyedén kezelitek.
Szerintem a legtöbben azért csináljuk titokban, mert olyankor letudjuk vetkőzni a gátlásainkat, amit egy pasi mellett nehezebb. Sokkal másabb, és mélyebb az orgazmus. Teljesen más, egyedül csinálni, és megint más valaki előtt, vagy valakivel együtt. Mind a kettő nagyon izgalmas és különleges, de nem ugyan az!
A legtöbb csaj azért, titkolózik mert gátlásosak vagyunk. A szex, egy nagyon személyes és intim dolog, de azt gondolom, hogy a maszturbáció sokkal intimebb, és személyesebb.
Szerintem a legtöbben azért csináljuk titokban, mert olyankor letudjuk vetkőzni a gátlásainkat, amit egy pasi mellett nehezebb. Sokkal másabb, és mélyebb az orgazmus. Teljesen más, egyedül csinálni, és megint más valaki előtt, vagy valakivel együtt. Mind a kettő nagyon izgalmas és különleges, de nem ugyan az! (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a legtöbben azért csináljuk titokban, mert olyankor letudjuk vetkőzni a gátlásainkat, amit egy pasi mellett nehezebb. Sokkal másabb, és mélyebb az orgazmus. Teljesen más, egyedül csinálni, és megint más valaki előtt, vagy valakivel együtt. Mind a kettő nagyon izgalmas és különleges, de nem ugyan az! (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 06:00
Persze, kell mindenképpen. De miért kell titkolni,? Én megmondtam egyenesen a páromnak hogy szoktam, illetve a műpuncim sem rejtegetett, szóltam neki mikor megvettem. Szoktam néha videót is küldeni neki az elvezesemről. Ő meg teljes mértékben tagadja, pedig tudja mennyire izgat engem
Persze, kell mindenképpen. De miért kell titkolni,? Én megmondtam egyenesen a páromnak hogy szoktam, illetve a műpuncim sem rejtegetett, szóltam neki mikor megvettem. Szoktam néha videót is küldeni neki az elvezesemről. Ő meg teljes mértékben tagadja, pedig tudja mennyire izgat engem
(Ez egy válasz ervinnagy75 üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 27. vasárnap 19:55
Férfiaknak és a nőknek is kell néha egy kis magányos maszti, hozzászoktunk meg az ember arra gondol amire szeretne.
Férfiaknak és a nőknek is kell néha egy kis magányos maszti, hozzászoktunk meg az ember arra gondol amire szeretne.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 27. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 27. vasárnap 19:29
Nem vagyunk egyformák. Szerintem sok csaj inkább egyedül szeretné ezt megoldani
Nem vagyunk egyformák. Szerintem sok csaj inkább egyedül szeretné ezt megoldani
A barátnő mellett vertem ki , éjjel az agyban...
Szándékosan, nem ébred fel rá...
Szándékosan, nem ébred fel rá...
Nálunk felszokott hívni mielött csinálja.
Vajon miért szégyenlik ezt a nők? ...ja, mert ciki? ...ez hülyeség ...
És mi lett a történet vége? Fizetett, vagy közzétették?
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 29. csütörtök 09:08
A feleségem a céges címére egyszercsak elkezdett zsaroló leveleket kapni, hogy fizessen be valami távoli bankszámlára ennyi meg ennyi dollárt, különben közzé teszik a róla készült videot. S akkor elmesélte, hogy két bi férfi+1 nő fölállást nézett az Ipadjén. S akkor mi van, ez még nem gond. Igenám, de az ő kamerája is volt kapcsolva és ő is csinálta magának, ezt a videot rakják majd föl, küldik szét, ha nem fizet. Ez kellett, hogy bevallja, szokott masztizni.
Nálunk se sikerül ugyanúgy visszaraknia a játékszerét, meg én el szoktam indítani a webkamerát mielőtt elmegyek otthonról. Sajnos a másik szobában szokott masztizni,de latom, hogy mikor tűnik el meg hallok mindent.:-)
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 08:34
Ugyanez nálunk is tagadja, de amint egyedül van itthon, a vibrátor tuti nem úgy van visszarakva, ahogy volt esténként meg vajon miért 20perc a zuhanyzás?
Ugyanez nálunk is tagadja, de amint egyedül van itthon, a vibrátor tuti nem úgy van visszarakva, ahogy volt esténként meg vajon miért 20perc a zuhanyzás?
(Ez egy válasz gatyo69 üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 04:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 29. csütörtök 04:11
Titokban minden nő masztizik.Csak nem vallják be,pedig majdnem ugyanannyi százalékban csinálják mint a férfiak.Mindig kérdezem a párom, hogy csinálta-e?persze tagadja.Aztán mindig lebukik,mert vibrátort sose úgy teszi mint ahogy volt
Szinte minden nő, legyen kapcsolatban vagy legyen szingli masztizik. Ha nem vallja be akkor titokban csinálja ha bevallja akkor nem. Nálunk is évekig ment titokban a punci turkálás míg egyszer le nem bukott a fürdőszobában. Most már simán egymás előtt is csináljuk akár kielégülésig is ha valami izgalmasat nézünk
Az enyém is titokban csinálja,csak nem tudja, hogy én tudom. :-) Nem szólok neki mert izgató.
Ez marhaság. Azért van mert nem őszinték egymással a párok. Nem merik elmondani hogy mit szeretnének . Ezért van hogy sokan az otthon el nem mondott vágyaikat máshol élik meg. Ott nem kell szégyenkezni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4164602)
2020. 10. 29. csütörtök 15:32
Van férfi is aki titokban veri a farkát! Nem csak az asszony csinálja titokban! Sajnos ennek a középkori tiltás az oka!
én nem titokban nincs ebben normális kapcsolatban semmi kivetnivaló