Még nem,de lehet ha át nézném a társkeresőt találnék.
A páros tesóját Igazi ember vagy
(Ez egy válasz louies üzenetére (2024. 11. 15. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 14:39
Engem.már lehet felfedezett a sógornőm.
De akkor remélem meg is áll nekem párszor!
Nem bánná meg!
Van is köztünk egy kis kémia.
Kár hogy nem egy munkahelyen dolgozunk !
Egyem meg.
Nagyon kis nyomozós/detektív.
Szép is !
Nem bánná meg!
Egyem meg.
Szép is !
Mèg nem de izgi lenne az biztos
Még nem találkoztunk itt ismerőssel .
Engem.már lehet felfedezett a sógornőm.
Nem bánná meg!
Egyem meg.
Szép is !
Nem bánná meg!
Egyem meg.
Szép is !
Még nem volt szerencsém ismerőshöz.
Bejött a szemből érkezés!!!Sikerült a találka,séta közben kattintottak jópár fotót az erdős részeken,illetve én is készítettem róluk közös és nagyon izgi képeket...természetesen az ő telóikkal!A szimpátia/kémia abszolut működött,röhögtünk is sokat,így hétvégén közös esti buli!!!Alig várom...K. és A.Egyébként az,hogy K-val dolgoztunk együtt korábban,csak segítette a helyzetet minden szempontból!A-val pedig hasonló a humorunk,ami szintén nagyon jó!Alig hiszem el még mindig,hogy ilyen van a világon!!!
Bejött a szemből érkezés!!!Sikerült a találka,séta közben kattintottak jópár fotót az erdős részeken,illetve én is készítettem róluk közös és nagyon izgi képeket...természetesen az ő telóikkal!A szimpátia/kémia abszolut működött,röhögtünk is sokat,így hétvégén közös esti buli!!!Alig várom...K. és A.Egyébként az,hogy K-val dolgoztunk együtt korábban,csak segítette a helyzetet minden szempontból!A-val pedig hasonló a humorunk,ami szintén nagyon jó!Alig hiszem el még mindig,hogy ilyen van a világon!!!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 10. 22. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 09:27
Az esemenyekre vagyok kivancsi. Arra, hogy mennyire volt celravezeto az egyenesen szembol erkezos modszer.
Az esemenyekre vagyok kivancsi. Arra, hogy mennyire volt celravezeto az egyenesen szembol erkezos modszer.
(Ez egy válasz Igorherceg4480 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 08:41
Holnap tali!Nem nevesítem őket,erre meg is kértek,tiszteletben tartom.Szerintem,ha lesz folytatás,arról beszámolhatok név nélkül,de erről majd ők döntenek.Egyelőre nyitott a lehetőség!!!
Gratulálok!!
(Ez egy válasz Igorherceg4480 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 22. kedd 08:41
Holnap tali!Nem nevesítem őket,erre meg is kértek,tiszteletben tartom.Szerintem,ha lesz folytatás,arról beszámolhatok név nélkül,de erről majd ők döntenek.Egyelőre nyitott a lehetőség!!!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 19:29
Kivancsi vagyok az eredmenyre. Remelem elmondod majd. Sok sikert!
Kivancsi vagyok az eredmenyre. Remelem elmondod majd. Sok sikert!
(Ez egy válasz Igorherceg4480 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 18:15
A nyílt lapokkal történő megközelítést választottam!Várom a visszajelzést.Izgalmas helyzet,erre nem számítottam!
bocsi mellé nyomtam nem neked akart menni
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A nyílt lapokkal történő megközelítést választottam!Várom a visszajelzést.Izgalmas helyzet,erre nem számítottam!
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 20. vasárnap 13:29
Kovezzetek meg, de en megprobalnam kihasznalni a "jogtalan" elonyt. A birtokomban levo informaciot felhasznalva ugy helyezkednek, hogy mar a neten keresztul szimpatikus legyek, azutan persze nagyon "meglepodok" amikor kiderul hogy ismerjuk egymast.
Kovezzetek meg, de en megprobalnam kihasznalni a "jogtalan" elonyt. A birtokomban levo informaciot felhasznalva ugy helyezkednek, hogy mar a neten keresztul szimpatikus legyek, azutan persze nagyon "meglepodok" amikor kiderul hogy ismerjuk egymast.
(Ez egy válasz Igorherceg4480 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 15:17
Rájuk írok,eldöntöttem!Meglátjuk mi sül ki belőle.Arra jutottam,hogy veszíteni valóm nincs,napi kapcsolatban nem állunk.
Egyelőre írtam nekik!Ma délelőtt volt,kíváncsi leszek h lesz e reakci és,ha igen,akkor mi!Igyekeztem nem tolakodó lenni,remélem sikerült!
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem értjük, most mire célzol pontosan.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 10. 19. szombat 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos vannak idiótàk
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
A mi képeinkkel is hirdetnek mások más platformon ..soha nem értettük ebben mi a jó.. annyit ér el max ,hogy minket hiteltelenít el
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 26. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 18:06
Vicces, de találkoztam egy nagyon kedves ismerősömmel, konkrétan magammal. Ugyanis valaki, az én képemmel hirdetett
Majd azért írd le mi lett az eredmény. Kíváncsiak vagyunk.
(Ez egy válasz Igorherceg4480 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 15:17
Rájuk írok,eldöntöttem!Meglátjuk mi sül ki belőle.Arra jutottam,hogy veszíteni valóm nincs,napi kapcsolatban nem állunk.