Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 09. 02. vasárnap 11:54  #4476
gazosgyuri gazosgyuri
Fantasztikus werseny wolt a 125ccm-sek wiadala...faubel és corsi ütközése wárható wolt...ennek köszönheti Talma a 2. helyét... eljen ...szerencsésen elkerülte az ütközést...ettől függetlenül wégig jóóól motorozott...HAJRÁ TALMA...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 11:51
Talma a 2. helyen végzett, s újra vezeti a vb tabellát 10 pont előnnyel !!!!!! eljen wave
2007. 09. 02. vasárnap 11:51  #4475
Jenó Jenó
Talma a 2. helyen végzett, s újra vezeti a vb tabellát 10 pont előnnyel !!!!!! eljen wave
2007. 08. 31. péntek 13:23  #4474
Zolii888 Zolii888 VIP
wink nyes Aranyos üzenet!! De remélem nem végleg teszed le!!! És nem amiatt, hogy raktam fel pár számomra remek motort!!! Ugye??? Nem szeretném összekötni a bajúúúszt!!! nyes worship nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 11:44

akkor leteszsem a szimenonom és:

de már nem vezetek, mert ezt látom:

2007. 08. 31. péntek 11:44  #4473
surdapapa surdapapa

akkor leteszsem a szimenonom és:

de már nem vezetek, mert ezt látom:

2007. 08. 30. csütörtök 23:27  #4472
Zolii888 Zolii888 VIP
Itt van pár remek motor szerintem!!! smile Főleg a Yamaha M1-es, ami Valentino Rossi gépe volt! A teljesítménye pedig az eget súrolja!!! 146kg, 248LE, iszonyatos gyorsulás, és 345-ös végsebesség!!!! Ez azért teljesítmény!!! De ezt is túlszárnyalta az ide i Ducati!!! Hol lesz a fejlesztés vége???
2007. 08. 30. csütörtök 21:40  #4471
charlie79 charlie79
Mindig benézek, olvasom EZT a fórumot. Régen itt mekkora élet volt!!!!!!!Felpával mindig hajnalba futóan írogattunk.....
Elmúlt.....
De azért nem egy halott topic, motorosok mindenhol vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jópáran eltűntek ..
Üdv Mindenkinek!! wave wave wave
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 tom1019 VIP Admin
2007. 08. 30. csütörtök 21:23
húúúú de régen láttunk!
egészségünkre, és felpa emlékére! wave
2007. 08. 30. csütörtök 21:23  #4470
húúúú de régen láttunk!
egészségünkre, és felpa emlékére! wave
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:15
Felpa-pa emlékére igyon mindenki plussz 1 Beck's -et!!! wink

2007. 08. 30. csütörtök 21:15  #4469
charlie79 charlie79
Felpa-pa emlékére igyon mindenki plussz 1 Beck's -et!!! wink

2007. 08. 30. csütörtök 15:21  #4468
surdapapa surdapapa
a búbánatos fenébe van közöttünk pontosan félúton egy korcsma egy béke sörözésre?

de csak akkor ha nem akarsz részegen vezetni! eplus2

az se rossz, mikor a crossverseny télen a műjégen zajlik!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 12:41
'az ilyen hozzáállásokkal erősíted az ilyen viselkedésű embereket abban a hitükben, h helyesen cselekednek mikor így vezetnek! "

-Na bravó!Szomorú vagyok hogy ezt szűrted le abból amit írtam,tehát mindenki aki nem akarja a belüknél fogva fellógatni,az bátorítja őket.Más megitélés nem is létezhet,csak ez a kettő.

Hagyjuk az egészet,úgyis mindenki az 'igazság bajnoka"-ha másról van szó!
2007. 08. 30. csütörtök 15:21  #4467
2007. 08. 30. csütörtök 12:41  #4466
oooooooo oooooooo
'az ilyen hozzáállásokkal erősíted az ilyen viselkedésű embereket abban a hitükben, h helyesen cselekednek mikor így vezetnek! "

-Na bravó!Szomorú vagyok hogy ezt szűrted le abból amit írtam,tehát mindenki aki nem akarja a belüknél fogva fellógatni,az bátorítja őket.Más megitélés nem is létezhet,csak ez a kettő.

Hagyjuk az egészet,úgyis mindenki az 'igazság bajnoka"-ha másról van szó!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 10:38
nehogy azt hidd, h különbnek érzem magam.
azt se mondom, h nem szegem meg a szabályokat. sőt sajnos nap mint nap megszegem azokat ... és tényleg szerencsés vagyok, mert eddig komolyabb baleset nélkül megúsztam ezeket. sőt nem egyszer másnak a lélekjelenléte mentett meg a balesettől.

de annak az embernek voltak fent videói, ahol közel 300zal hajtott. az ominózus karambolnál sem szimplán kisodródott, hanem agyatlanul üldözte azt aki megelőzte Őt, szinte a teljes videófelvétel időtartama alatt folyamatosan és többszörösen megszegte a szabályokat.
a válasz ott van simishake #5092-es hszében:
A közút nem versenypálya, rengeteg veszélyforrás van az utakon ,
amiket csak akkor van esélyünk kivédeni ha nem
határon motorozunk.

és azzal, h Te ezt szimpla közúti balesetnek minősíted az valamilyen szinten minősít Téged is. sőt vélelmezem, h hasonlóan viselkedsz az utakon, mint Ő. de ha nem is viselkedsz így az ilyen hozzáállásokkal erősíted az ilyen viselkedésű embereket abban a hitükben, h helyesen cselekednek mikor így vezetnek!
természetesen nap mint nap követek el hibát, hol akarva, hol akaratlanul, de nem kísértem a halált. és nem hajtogatom össze a rendszámtálámat, h ne lássa a trafi és nem menekülök el a rendőrök elől.

az ilyenektől a minimum az, h elkobozzák a motorjukat és az életük végéig eltiltsák a vezetéstől Őket!
2007. 08. 30. csütörtök 10:38  #4465
surdapapa surdapapa
nehogy azt hidd, h különbnek érzem magam.
azt se mondom, h nem szegem meg a szabályokat. sőt sajnos nap mint nap megszegem azokat ... és tényleg szerencsés vagyok, mert eddig komolyabb baleset nélkül megúsztam ezeket. sőt nem egyszer másnak a lélekjelenléte mentett meg a balesettől.

de annak az embernek voltak fent videói, ahol közel 300zal hajtott. az ominózus karambolnál sem szimplán kisodródott, hanem agyatlanul üldözte azt aki megelőzte Őt, szinte a teljes videófelvétel időtartama alatt folyamatosan és többszörösen megszegte a szabályokat.
a válasz ott van simishake #5092-es hszében:
A közút nem versenypálya, rengeteg veszélyforrás van az utakon ,
határon motorozunk.

és azzal, h Te ezt szimpla közúti balesetnek minősíted az valamilyen szinten minősít Téged is. sőt vélelmezem, h hasonlóan viselkedsz az utakon, mint Ő. de ha nem is viselkedsz így az ilyen hozzáállásokkal erősíted az ilyen viselkedésű embereket abban a hitükben, h helyesen cselekednek mikor így vezetnek!
természetesen nap mint nap követek el hibát, hol akarva, hol akaratlanul, de nem kísértem a halált. és nem hajtogatom össze a rendszámtálámat, h ne lássa a trafi és nem menekülök el a rendőrök elől.

az ilyenektől a minimum az, h elkobozzák a motorjukat és az életük végéig eltiltsák a vezetéstől Őket!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 21:15
'290-300zal száguldani közúton"-miről beszélsz?

Elsokallt egy kanyart,bármikor megtörténhet bárkivel.Ja azért ment ki hogy hajtson?
-És akkor mi van,hányan hajtanak ugyanazon az úton nap mint nap,akár egy vitóval,passattal bármivel.Hányan sodródnak ki naponta egy-egy kanyarból?

Éppen nem jön semmi,így nem lesznek gyilkosok?

Annak a szerencsétlennek éppen elég lesz így leélnie az életét!
Az utólagos vak gyűlöleted már nem hozza vissza azt az embert,csak azt mutatja,hogy nem vagy képes elképzelni,hogy te is lehetnél a vétkes helyében.

Te külömb embernek képzeled magad,pedig csak szerencsésebb vagy!
2007. 08. 29. szerda 22:03  #4464
simishake simishake
Ismertem mindkét srácot, én is jártam oda motorozni.
Minden évben van halálos baleset azon a szakaszon,
sokan rutin nélkül akarják megmutatni, hogy
mennyire "tudnak". A közút nem versenypálya, rengeteg veszélyforrás van az utakon ,
határon motorozunk. Többször fordul már
elő velem is , hogy egy másik motoros, vagy egy
autós átlépte a záróvonalat és az én
sávomban velem szembe jött.
Legalább 10 bukás volt idén a Mecsek-pihenő
szakaszon. Ott gyülekeznek a motorosok,
a rutintalanok is húzzák mintegy hülye,
hogy produkálják magukat , és megvan a baj.

2007. 08. 29. szerda 21:17  #4463
gazosgyuri gazosgyuri
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Lazítsunk fiúk...szúszá... wink
2007. 08. 29. szerda 21:15  #4462
oooooooo oooooooo
'290-300zal száguldani közúton"-miről beszélsz?

Elsokallt egy kanyart,bármikor megtörténhet bárkivel.Ja azért ment ki hogy hajtson?
-És akkor mi van,hányan hajtanak ugyanazon az úton nap mint nap,akár egy vitóval,passattal bármivel.Hányan sodródnak ki naponta egy-egy kanyarból?

Éppen nem jön semmi,így nem lesznek gyilkosok?

Annak a szerencsétlennek éppen elég lesz így leélnie az életét!
Az utólagos vak gyűlöleted már nem hozza vissza azt az embert,csak azt mutatja,hogy nem vagy képes elképzelni,hogy te is lehetnél a vétkes helyében.

Te külömb embernek képzeled magad,pedig csak szerencsésebb vagy!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 15:11
haggyadmá!

hogy a fenébe ne hibáztam vóna!

a legdurvább, mikor átmentem a vasúti átjáró fénysorompólyán osztán a tükört lestem valyon nem piros wót-e?!

hogyafenébe ne ismerném el!

csak egyet ne feledj 290-300zal száguldani közúton az nem pusztán felelőtlenség. számomra az már gyilkossági kísérlet kategória!
nem egy szimpla gyorshajtásról szól a dolog! hanem agyatlan, mást veszélyeztető száguldásról!

szóval ki nem csinál bakit a közúton, az aki ki se megy.

lehet szétnézés nélkül lépek le a járdáról félrerántják a kormányt és halálra gázolnak vkit ...

de ez nem ugyanaz a kategória!
sosem mondanám azt sem, h szándékosan nem vétek a szabályok ellen, csak nem mindegy, h mit és legfőképp milyen mértékben szegek meg!
2007. 08. 29. szerda 21:10  #4461
simishake simishake
Persze hogy ismerem, szerintem őt mindenki ismeri
aki megfordult a p.ringen.
2007. 08. 29. szerda 21:05  #4460
oooooooo oooooooo
Én is a p.ringre jártam 1999-2005 között.Biztos ismered Berki Zsoltit még vele köröztünk sokat ott van boltja.
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 16:29
Főleg pannoniaringen motorozok, oda lehet a lekönnyebben bejutni,
elvétve a hungaringre is fel szoktam menni.
Agusztus elején voltam vele Rijekában.
2007. 08. 29. szerda 16:29  #4459
simishake simishake
Főleg pannoniaringen motorozok, oda lehet a lekönnyebben bejutni,
elvétve a hungaringre is fel szoktam menni.
Agusztus elején voltam vele Rijekában.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 10:16
Melyik pályán hajtod?
2007. 08. 29. szerda 16:25  #4458
simishake simishake
A fehér alapozó én már így vettem.
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:27
Ez a sima smasz versenyidom,nem? ami vagy alapozóval van lefujva vagy a gyári anyaga még.
2007. 08. 29. szerda 15:11  #4457
surdapapa surdapapa
haggyadmá!

hogy a fenébe ne hibáztam vóna!

a legdurvább, mikor átmentem a vasúti átjáró fénysorompólyán osztán a tükört lestem valyon nem piros wót-e?!

hogyafenébe ne ismerném el!

csak egyet ne feledj 290-300zal száguldani közúton az nem pusztán felelőtlenség. számomra az már gyilkossági kísérlet kategória!
nem egy szimpla gyorshajtásról szól a dolog! hanem agyatlan, mást veszélyeztető száguldásról!

szóval ki nem csinál bakit a közúton, az aki ki se megy.

lehet szétnézés nélkül lépek le a járdáról félrerántják a kormányt és halálra gázolnak vkit ...

de ez nem ugyanaz a kategória!
sosem mondanám azt sem, h szándékosan nem vétek a szabályok ellen, csak nem mindegy, h mit és legfőképp milyen mértékben szegek meg!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 15:04
Szerintem FELELŐTLEN mint nagyon sok társa,a különbség csak a körülményekben/véletlenben van.
Ettől valaki gyilkossá válik?

Nem!
A legkönyebb ítélkezni valaki felett,az mindenkinek megy.

Bármelyikünkkel megtörténhet hogy hibánkból meghal valaki.-Aki ezt tagadja,az egyszerűen hazudik!

Te is hibáztál már közúton ha vezetsz,te is lehetnél gyilkos,és én is.
Még ha ezt csak én ismerem el kettőnk közül akkor is!
/ 236