A Japó stílusú építések a mai téma
Vajon a melltartó is triumph
GTR1400...
A rizsrakéták közül ma csak Kawát venne a motortesztelők nagy része...
Vajh miért?
Egyébknt valóban jó biciklik
A ZRX 1200 jön még be nekem.
A rizsrakéták közül ma csak Kawát venne a motortesztelők nagy része...
Vajh miért?
Egyébknt valóban jó biciklik
A ZRX 1200 jön még be nekem.
És ha már emlegettem a Triumph építéseket:
A Frisco-Style a végletekig lecsupasztott, letisztult stílusú motorokról szól, amik amellett, hogy szépek, nagyon jól motorozhatóak általában.
A buta hónaljszárító
Nem is mondtad, hogy szereted az alacsony pasikat
Ez a srác a motor arányaiból ítélve talán épp megvan 180 centi. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a srác a motor arányaiból ítélve talán épp megvan 180 centi. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
VIP
2013. 06. 28. péntek 21:48
moci a pasi és a cica is jó!:P
moci a pasi és a cica is jó!:P
(Ez egy válasz extraxl üzenetére (2013. 06. 28. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez is egy Triumph...
Vagy a Triumph, amikből igen szép építések is vannak, de szériában se csúnya
Élőben másképp néz ki kicsit.
Olyan, mint egy felszteroidozott robogó, és semmilyen jellege nincs számomra. Olyan se hús se hal...
Minden hi-tech benne van, de nekem a motorozás örömét nem ez adja. Legyen praktikus, de spiritusz is legyen benne.
Ezért szeretem az öreg Kawámat, mert abban megvan minden. Kényelem, temperamentum, vagányság...
Nekem ez is kell
Ezért nem tudnak a japók jó cruisert csinálni. Mindent tökéletesre, kiegyensúlyozottra csinálnak, mérnöki remekmű, de hiányzik belőle emiatt a DÖG.
De a mai napig gyártanak szériában igen pofás oldshool vasakat is pl az Angolok.
Pl a Royal Enfield, ami ugyan Indiában gyártódik, de Brit vas
Olyan, mint egy felszteroidozott robogó, és semmilyen jellege nincs számomra. Olyan se hús se hal...
Minden hi-tech benne van, de nekem a motorozás örömét nem ez adja. Legyen praktikus, de spiritusz is legyen benne.
Ezért szeretem az öreg Kawámat, mert abban megvan minden. Kényelem, temperamentum, vagányság...
Nekem ez is kell
Ezért nem tudnak a japók jó cruisert csinálni. Mindent tökéletesre, kiegyensúlyozottra csinálnak, mérnöki remekmű, de hiányzik belőle emiatt a DÖG.
De a mai napig gyártanak szériában igen pofás oldshool vasakat is pl az Angolok.
Pl a Royal Enfield, ami ugyan Indiában gyártódik, de Brit vas
Harley Fat Boy. Nálam az a favoritok egyike
Méretben, kinézetben, kényelemben.
Méretben, kinézetben, kényelemben.
Rizskályha...
Az biztos, hogy veseköve nincs
Ellenben ennek a rozsdamartra festett motornak a gumijában van a titok Direkt ilyen merevvázas biciklikre találták ki.
De a vázba fixen becsavarozott V2 vibrációját az sem nyeli el, ezeknek meg nincs két egyforma üteme
Ellenben ennek a rozsdamartra festett motornak a gumijában van a titok Direkt ilyen merevvázas biciklikre találták ki.
De a vázba fixen becsavarozott V2 vibrációját az sem nyeli el, ezeknek meg nincs két egyforma üteme
Minden vasat meg lehet ülni, kérdés, hogy mennyire macera pl kanyarodni, uram bocsá' megfordulni vele.
Mivel ez csak látszólag rigid (merev vázas), valójában légrugós, a rugózási komfortjával nincs baj,
ellenben azzal a testhelyzettel, amibe belekényszerít a lábtartó-ülés-kormány háromszög, nekem már vannak fenntartásaim. Elég derékfájdító élmény lehet...
Pedig valóban pofás bicikli. Bár akkor már inkább ez
Mondjuk ez épp merev vázas, nulla rugózással a hátsó keréken
Mivel ez csak látszólag rigid (merev vázas), valójában légrugós, a rugózási komfortjával nincs baj,
ellenben azzal a testhelyzettel, amibe belekényszerít a lábtartó-ülés-kormány háromszög, nekem már vannak fenntartásaim. Elég derékfájdító élmény lehet...
Pedig valóban pofás bicikli. Bár akkor már inkább ez
Mondjuk ez épp merev vázas, nulla rugózással a hátsó keréken
Mentem már ilyesmi bringával, de szebb, mint amilyen jó rajta motorozni.
Nekem baromi kényelmetlen, igazi gerincfájdító élmény volt.
Nekem baromi kényelmetlen, igazi gerincfájdító élmény volt.
Nekem ő a szerelem, a tökéletes évek óta