Sziasztok!
Jó, hogy azért néha benéz ide valaki
Jó, hogy azért néha benéz ide valaki
sziamia.. nem ... nem a Top Gun-nak a plakátja...
de az sem rossz, ha már így említetted..
Top Gun
de az sem rossz, ha már így említetted..
Top Gun
A jó öreg GPz900R
A film pedig, amiben szerepelt, a Top Gun.
Lehet, hogy ez a Top Gun plakátja lenne...?
A film pedig, amiben szerepelt, a Top Gun.
Lehet, hogy ez a Top Gun plakátja lenne...?
Csak a KTM
jól sikerült a hétvégi motorostalálkozó,köszönet a rendezőknek
K, mint Kawasaki...
sziasztok!
én is szeretem a Hondát!!
Fejér megyei motorosok esetleg csajok vagy párok???????
én is szeretem a Hondát!!
Fejér megyei motorosok esetleg csajok vagy párok???????
az se rossz, főleg ha zongora
hülyeséget félretéve mentem R6-al, ami nagyon meglepett, de én maradok a nagy H-nál (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 27. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
hülyeséget félretéve mentem R6-al, ami nagyon meglepett, de én maradok a nagy H-nál (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 27. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39314)
2011. 03. 27. vasárnap 22:26
már csak elvből is Yamaha
már csak elvből is Yamaha
Ha motor, akkor Honda
Sziasztok!
Ha motoros topik kell
Ha motoros topik kell
Boldog Karácsonyt Mindenkinek és Boldog Új Évet!!!!!
Üdv Motorosok!
Innen üdv Felpapának, széles utat!
BUÉK MINDENKINEK!!!
Innen üdv Felpapának, széles utat!
BUÉK MINDENKINEK!!!
Sziasztok kedves motoros társak. lehet hogy nem ez a legjobb hely erre de azért ide is beírom: fályo szívvel de megválnék **********************
(kimoderálva! ez itt egy szexhonlap, itt csak foglalkozunk a motorokkal, a motoros lányokkal, a szexszel, de nem adás-vétel a honlap profilja!) :tom
(kimoderálva! ez itt egy szexhonlap, itt csak foglalkozunk a motorokkal, a motoros lányokkal, a szexszel, de nem adás-vétel a honlap profilja!) :tom
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Részt veszek egy versenyen, aminek fődíja egy vadonat új motor.
Akinek van 2 perce, hogy szavazzon rám, annak nagyon hálás lennék, ha megtenné! A szavazók közt is sorsolnak ki ajándékokat! Minden voks jól jönne!
A link: ****************************
(a link kimoderálva! :tom)
Előre is köszönöm mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni!
Részt veszek egy versenyen, aminek fődíja egy vadonat új motor.
Akinek van 2 perce, hogy szavazzon rám, annak nagyon hálás lennék, ha megtenné! A szavazók közt is sorsolnak ki ajándékokat! Minden voks jól jönne!
A link: ****************************
(a link kimoderálva! :tom)
Előre is köszönöm mindenkinek!
Talmácsi Gábornak nem sikerült megőriznie ezüstérmes pozícióját a szezonzáró Valenciai Nagydíjon, élete utolsó 125 köbcentis futamán a hetedik körben kiesett. Nagy ellenfele, a mindezek ellenére bátran versenyző Simone Corsi megnyerte a futamot, az olasz így ugyanannyi győzelemmel zárt, mint a világbajnok, ezúttal harmadik Mike Di Meglio és megszerezte az összetett második helyét.
Valenciai Nagydíj, 125 kcm, végeredmény:
1. Simone Corsi Aprilia 40:45.715
2. Nicolas Terol Aprilia 40:45.821
3. Mike Di Meglio Derbi 40:45.938
4. Bradley Smith Aprilia 40:46.491
5. Sandro Cortese Aprilia 40:47.048
6. Andrea Iannone Aprilia 41:07.293
Talmácsi Gábor a hetedik körben kiesett
A vb végeredménye:
1. Mike Di Meglio 264 pont
2. Simone Corsi 225
3. Talmácsi Gábor 206 (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 25. szombat 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Valenciai Nagydíj, 125 kcm, végeredmény:
1. Simone Corsi Aprilia 40:45.715
2. Nicolas Terol Aprilia 40:45.821
3. Mike Di Meglio Derbi 40:45.938
4. Bradley Smith Aprilia 40:46.491
5. Sandro Cortese Aprilia 40:47.048
6. Andrea Iannone Aprilia 41:07.293
Talmácsi Gábor a hetedik körben kiesett
A vb végeredménye:
1. Mike Di Meglio 264 pont
2. Simone Corsi 225
3. Talmácsi Gábor 206 (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 25. szombat 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 20:08
Talmácsié a pole Valenciában
Talmácsi Gábor a Valenciai Nagydíj második időmérő edzésén nem talált legyőzőre, pályafutása során tizedszer indulhat az első kockából. Nagy riválisa, Simone Corsi fél másodperces hátránnyal harmadik lett.
"Nagyon boldog vagyok, mivel az utolsó 125-ös nagydíjamon sikerült pole pozíciót szereznem. Az első számú motorom tökéletesen muzsikált, élveztem az edzést. Bízom benne, hogy a versenyre is kibírja az időjárás eső nélkül és szép eredménnyel búcsúzom" - mondta Talmácsi.
Talmácsi Gábor a Valenciai Nagydíj második időmérő edzésén nem talált legyőzőre, pályafutása során tizedszer indulhat az első kockából. Nagy riválisa, Simone Corsi fél másodperces hátránnyal harmadik lett.
"Nagyon boldog vagyok, mivel az utolsó 125-ös nagydíjamon sikerült pole pozíciót szereznem. Az első számú motorom tökéletesen muzsikált, élveztem az edzést. Bízom benne, hogy a versenyre is kibírja az időjárás eső nélkül és szép eredménnyel búcsúzom" - mondta Talmácsi.
Talmácsié a pole Valenciában
baromira nem értelek (kit és ki üldözött el bármit, vagy bárkit is?),
de nincs is jelentősége - nem zárom be! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2008. 10. 22. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
de nincs is jelentősége - nem zárom be! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2008. 10. 22. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)