Őszintén be kell valljam, megszégyenültem. Még a múlt évben összefutottunk egy régi kollégával és a párjával. (56-50 évesek) Nem gondoltam volna, hogy estére már az ágyukban kötünk ki. Hihetetlen milyen gyorsan megszédítette a feleségem, pedig nem adja magát könnyen. Az 50-es nővel nővel fantasztikus volt a szex, még az a kis narancsbőr is eltörpült mellette. Szeretem elhúzni az aktust nem az 5-10 perces gyorstüzelő vagyok, de a kolléga rám vert. Vagy kétszer annyi ideig döngette az asszonykámat aki utána percekig nem bírt lábra állni. Utána napokig nem engedett a puncihoz mert izomláz gyötörte. Szóval leesett az állam. Gyenge maszatolásra számítottam közben meg..............hát igen, tudnak még az öreg rókák.
Igen az idősebbek nem kapkodnak, megadják a módját. Csak ugye mindenki a kort nézi.
sziasztok...ezt én is tanusithatom...vol hogy azt se nézték ki hogy fel áll utána meg hogy nem gondoltuk nahát a te korodba
Lány szerepet kedvelő bi pasi vagyok,férfiakban és is a nálam idősebb,érett pasikat kedvelem.
Az anyós 70 én 56 éves. Ha a heti 4x alkalom nincs meg akkor megkérdezzük egymástól, csak nem mással is voltál?
A szex nem életkorhoz kötött
és a csajoknál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 24. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1500722)
2017. 02. 24. péntek 20:31
Nem tudod? aki már elmúlt 120 éves de még mindig fickós
Nem tudod? aki már elmúlt 120 éves de még mindig fickós
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 24. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (897692)
2017. 02. 24. péntek 18:46
mi az hogy vén?
mi az hogy vén?
Sziasztok!!! Mi 12éve vagyunk együtt a párommal, én 40 voltam ő 28 mindenap szeretkeztünk és töbször is ugy h reggel este, de sajnos a párom lett most 40 én 52 és teljesen ellaposodott a sex mert neki most már elég havi 2-3 alkalom, igy kénytelen vagyok titokban barátnőt keresni tartani, most egy 23éves kis aranyos csajszival is tartom a kapcsolotot!!!
Én 66 vagyok, kisportolt izmos testtel a párom hússzal fiatalabb nagyon szexi ! Heti 1-2 alkalommal vagyunk együtt de akkor ő 4-5 orgazmust is megél, mert el tudom húzni simán egy óráig a szeretkezést! Évente egy két alkalommal van lehetőségem, 20 körüli lányokkal szeretkezni és mindig nagyon hálásak a hosszan tartó élvezetes szexért. Úgy veszem észre, sokan vannak az idősebb pasikat kedvelő hölgyek:
Mi akkor is szeretkezünk és 3-4 orgazmusunk is van. (fejenként...)
Őszintén irígylem azokat az embereket, akiknek ennyi energiájuk van, nemhogy fiatalon, de túl a 6. x-en... (Ez egy válasz debrecenipar üzenetére (2012. 10. 07. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Őszintén irígylem azokat az embereket, akiknek ennyi energiájuk van, nemhogy fiatalon, de túl a 6. x-en... (Ez egy válasz debrecenipar üzenetére (2012. 10. 07. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 07. vasárnap 12:51
Mi nem vagyunk idősebbek, de ha nincs menstruáció, akkor minden nap szexelünk. Legalább 2-3 orgazmusunk van.
63 vagyok,40 éve együtt a párommal.Heti két alkalommal szexelünk,50 áves koromig minimum heti háromszor.
Mi nem vagyunk idősebbek, de ha nincs menstruáció, akkor minden nap szexelünk. Legalább 2-3 orgazmusunk van.
hát én 52 vagyok és nagyon sok fiatal nő keres meg mert a mai fiatalok olyanok mint a nyúl 2-3 húzás és már élvez nem véletlen hogy sok lány bi és keresik a időseb férfit ! nekem heti 5 !!! a párommal ő 31 éves
Sziasztok!
63 vagyok 38 évi együtlét napi 1. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 10. 06. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
63 vagyok 38 évi együtlét napi 1. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 10. 06. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 06. szombat 18:47
Sok oldalt olvasgatok..és az idősebbeknél több a szex,mint a fiatal pároknál...Megirnátok,hogy nektek mennyi az átlag hetente,havonta,évente? ) Korral is irjátok,és mennyi ideje vagytok együtt,ha lehetne..)
Elárulnád a korodat? Vagy,hogy mennyivel idősebbekért rajongsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 06. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856817)
2012. 10. 06. szombat 18:22
mi lett ezzel a fórummal? Kár lenne érte.... én pl. az idős pasikért vagyok oda, soha nem csalódtam még bennük!
Sok oldalt olvasgatok..és az idősebbeknél több a szex,mint a fiatal pároknál...Megirnátok,hogy nektek mennyi az átlag hetente,havonta,évente? ) Korral is irjátok,és mennyi ideje vagytok együtt,ha lehetne..)
En most 34 vagyok, de mostanaban egyre tobb 40+-os Holgyet tartok sexynek...
mi lett ezzel a fórummal? Kár lenne érte.... én pl. az idős pasikért vagyok oda, soha nem csalódtam még bennük!