Olvastam valahol van egy tradicionális ir köszöntő: Sose aludjék ki a tüzed!!
Lehetne a topic cime: Időskori sexualitás
Lehetne a topic cime: Időskori sexualitás
ezzel is egyetértek!
(jöhetnek még a javaslatok!) (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
(jöhetnek még a javaslatok!) (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 13:04
szerintem legyen a címe: 36-osok, hogy csinálják?
...akkor én is ide tudnám írni a véleményem, a gondolataim....
viccezést féltertéve...nem kéne számmal kiírni...inkább lenne az, hogy idősebbek szexuális szokásai...pl.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
viccezést féltertéve...nem kéne számmal kiírni...inkább lenne az, hogy idősebbek szexuális szokásai...pl.
szerintem legyen a címe: 36-osok, hogy csinálják?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 12:03
teljesen egyetértek!
ezért a topicot vagy zárolom, vagy átírom a korosztályt 60-70 közöttire, vagy a jelenlegi címet változtatom meg, olyanra, hogy a 40-es korosztály tapasztalatai, szokásai stb.!
döntsétek el TI!
ezért a topicot vagy zárolom, vagy átírom a korosztályt 60-70 közöttire, vagy a jelenlegi címet változtatom meg, olyanra, hogy a 40-es korosztály tapasztalatai, szokásai stb.!
döntsétek el TI!
teljesen egyetértek!
döntsétek el TI!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
döntsétek el TI!
2008. 06. 05. csütörtök 08:11
Ez a topic egyébként egy orbitálisan nagy baromság?
40-esek hogy cisnálják?
Bazmeg, hát 40-es férfinak feláll, és bedugja a felizgult 40-es nő nedvesedő puncijába. Majd cisnálhatják popsiba, vagy a nő kényeztethet szájjal, kézzel lábbal, hasznbálhatnak játékszereket. Ugyanez nem elmondható MINDEN korosztályról? Ez egy akkora faszság. Még ha az lenne a kérdés, hoyg 60-asok 70-esek hogy csinálják, és főleg férfiak, az már más kérdés, mert ahogy öregszünk óhatatlanul lankad a potencia. Hol jobban, hol kevésbé.
40-esek hogy cisnálják?
Bazmeg, hát 40-es férfinak feláll, és bedugja a felizgult 40-es nő nedvesedő puncijába. Majd cisnálhatják popsiba, vagy a nő kényeztethet szájjal, kézzel lábbal, hasznbálhatnak játékszereket. Ugyanez nem elmondható MINDEN korosztályról? Ez egy akkora faszság. Még ha az lenne a kérdés, hoyg 60-asok 70-esek hogy csinálják, és főleg férfiak, az már más kérdés, mert ahogy öregszünk óhatatlanul lankad a potencia. Hol jobban, hol kevésbé.
Amikor megkérdeztem öreg Jani bácsit - hogy vagy Jani bátyám ? - annyit válaszolt , "majd meg tudod , ha ennyi idős leszel !
Egyébként úgy sem hinnéd el...."
Egyébként úgy sem hinnéd el...."
Ez a topic egyébként egy orbitálisan nagy baromság?
40-esek hogy cisnálják?
40-esek hogy cisnálják?
40 felett?
ha elkezdem, be is fejezem.....
ha elkezdem, be is fejezem.....
Leírta már egyáltalán egy negyvenes vagy ötvenes hogy hogyan csinálja, vagy csak a nyeretlen fiatalok vihognak össze vissza. Ha vannnak itt negyvenesek ötvenesek, és hajlandók leírni hogy ők hogyan csinálják, leírjuk mi is, hisz talán ez lenne ennek a fórumnak a célja.
használj képfeltöltőt:prune
használj képfeltöltőt:prune
Nagyon egyetértek Veled, de a többiekkel is akik irtak. A nők ebben a korban és kissé felette az igaziak, szinte mindentől mentesen csak a szexre gondolnak és átérezve rájöttek, hogy most lehetnek elemükben. Barátnőm azt mondta, hogy nem gondolta volna, hogy mégegyszer eljut oda, hogy imádni és élvezni fogja a szeretkezést!! Úgy, hogy csak továbbra is finoman és ahogy irtad a részletekre figyelve szexeljünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 04. szerda 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (65919)
2008. 06. 04. szerda 06:08
20 éves koromig az izgatott, hogy egyáltalán csináljam.
30 éves koromig az volt a cél, hogy minnél több nővel összejöjön
40 éves koromig minden örömszerzési technikát és szituációt ki akartam próbálni
40 után már végigjártam egy pár éttermet, végigettem az étlapot sőt exotikus ételeket is kóstoltam most már nem az új tapasztalása, hanem a kellemes tapasztalatok apró gazdagítása, a figyelés a részletekre a fontos.
40 után már végigjártam egy pár éttermet, végigettem az étlapot sőt exotikus ételeket is kóstoltam most már nem az új tapasztalása, hanem a kellemes tapasztalatok apró gazdagítása, a figyelés a részletekre a fontos.
Tizen- huszonéves lányok! Tanuljatok az idősebb férfiaktól, mert általában lenne mit. És 40 feletti nők, tanítsátok a fiúkákat, mert azt a szexuális tapasztalatot, amelyre az évek során szert tettetek, át kell adni az ifjabb nemzedéknek. És mindenki jól jár, mindenki hálás lesz, amiből még több és minőségesebb együtthálás jöhet össze.
20 éves koromig az izgatott, hogy egyáltalán csináljam.
a kerdes a zlehetne : hat a fiatalok mit csinalnak??? rohej amit tudtam fiatalkoromban, az elet 40 felett kezdodik .... foleg sex ben
Üdv kedves érett asszonyok, már 20-sas éveim második felében is ezt a korosztűlyt kedveltem...közben hozzám fiatalodtak, vagy én lettem 42,5?
De ez a legjobb 35-50 közötti női korosztály, akinek van kedve...semmi jónak nem vagyok az elrontója!
L.
De ez a legjobb 35-50 közötti női korosztály, akinek van kedve...semmi jónak nem vagyok az elrontója!
L.
Nagyon tetszett ez a gondolatod: "rengetegen döbbennek rá, férfiak, nők egyaránt, mit múlasztottak eddig és lázasan próbálják pótolni"
Szerintem is így lehet, rádöbbennek, hogy sok mindent nem tehettek meg, talán pont az erkölcsiség miatt. Most pedig már szabadabb a felfogás is, ezért kevésbé bélyegzünk meg másokat.
És persze az ember is érettebbé válik 40 felé, és mást kezd értékelni, például a minőségi szexet. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is így lehet, rádöbbennek, hogy sok mindent nem tehettek meg, talán pont az erkölcsiség miatt. Most pedig már szabadabb a felfogás is, ezért kevésbé bélyegzünk meg másokat.
És persze az ember is érettebbé válik 40 felé, és mást kezd értékelni, például a minőségi szexet. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78357)
2008. 04. 06. vasárnap 23:19
Szerintem is 40 felett lesz igazán érett, nyitott mindkét nem. Különböző csetes oldalakról szerzett tapasztalataim szerint, rengetegen döbbennek rá, férfiak, nők egyaránt, mit múlasztottak eddig és lázasan próbálják pótolni. Ezenkívül a társkereső oldalakon is sokan csak a kaland kedvéért regisztrálnak, hála istennek...
Pár órás beszélgetés után, az első randi általában már szex-el végződik...és nagyon jóóó szex-el! Sok 40-es nő, egy szinte idegennel jobban el meri engedni a fantáziáját mint akivel évekig, évtizedekig együtt él...lehet, hihetetlenül hangzik, de igaz, legalábbis személyes tapasztalataim ezt bizonyítják.
Szerintem is 40 felett lesz igazán érett, nyitott mindkét nem. Különböző csetes oldalakról szerzett tapasztalataim szerint, rengetegen döbbennek rá, férfiak, nők egyaránt, mit múlasztottak eddig és lázasan próbálják pótolni. Ezenkívül a társkereső oldalakon is sokan csak a kaland kedvéért regisztrálnak, hála istennek...
Pár órás beszélgetés után, az első randi általában már szex-el végződik...és nagyon jóóó szex-el! Sok 40-es nő, egy szinte idegennel jobban el meri engedni a fantáziáját mint akivel évekig, évtizedekig együtt él...lehet, hihetetlenül hangzik, de igaz, legalábbis személyes tapasztalataim ezt bizonyítják.
érett gyümölcs
...volt egy ilyen internetes kapcsoloatom...camerán keresztül..sajna 400 km-re lakik:(:(:(:
...volt egy ilyen internetes kapcsoloatom...camerán keresztül..sajna 400 km-re lakik:(:(:(:
Én már 14 éves koromban el lettem rontva, mert az első nőm, akkor 37 éves volt. Attól kezdve csak ez a korosztály jött be. Az akkor velem egy koruak a minden hisztivel, a felesleges körökkel nem jöttek be. Nagyon jó tanítónő volt.
Szívemből szóltál. 35 évesen ugyanezt éreztem és így gondolom a mai napig. Korábban a 40 éveseket már öregnek hittem, főleg ami a nőket illeti. Manapság azonban tudom: ez a legjobb kor.
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 03. 28. péntek 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 08:55
Mint érintett bátran kijelenthetem, hogy 40 felett teljesedett ki a szexuális életem, a felhalmozódott tapasztalat most kamatozik igazán. Ja és már nem keresek huszonéves hölgyeket, mert szerintem a 40 feletti nők sokkal többet és jobban tudnak adni, mint a fiatalok no és én is megtanultam már, hogy mi kell a nőnek. Igaz, hogy mennyiségileg már nem versenyezhetek egy huszonéves férfival, de a minőség szerintem ezt bőven kompenzálja. A hölgyekkel szerintem ugyanez a helyzet, mert lehet, hogy egy 40-esnek a teste már nem tökéletes és a keblei talán megereszkedtek kissé, de ő már tökéletesen ismeri saját testét, a gátlások alól már régen felszabadult és tudja, hogy neki mi a legjobb, no és tudja már azt is, hogy a férfit hogyan repítheti a mennyekbe.
Húszévesen akár nyolcszor is "elmentem" akkori bnőmmel egy délután. Tök gáz volt amikor egyszer bevallotta, hogy azért ő nem annyira élvezte és nem repült a mennyekbe... Már tudom, hogy miért kedvelik a 20 év körüli csajok közül mind többen az érettebb korosztályt. Az érzéki nő szerintem 30-35 felett kezdődik.
Most negyven felett odafigyelek a nőmre amiért nagyon is hálás. Legfeljebb 2-3 -szor jön a csúcspont egy stresszmentes délután, de különben végig élvezzük ahogy a farkamra tapad a puncija és ring minden porcikája alattam-felettem.
Egyébként negyven felett is lehet kocsiban és egyéb extrém helyeken...
Szóval a kérdésre a válasz: "gazdagon körítve"
Most negyven felett odafigyelek a nőmre amiért nagyon is hálás. Legfeljebb 2-3 -szor jön a csúcspont egy stresszmentes délután, de különben végig élvezzük ahogy a farkamra tapad a puncija és ring minden porcikája alattam-felettem.
Egyébként negyven felett is lehet kocsiban és egyéb extrém helyeken...
Szóval a kérdésre a válasz: "gazdagon körítve"
Mint érintett bátran kijelenthetem, hogy 40 felett teljesedett ki a szexuális életem, a felhalmozódott tapasztalat most kamatozik igazán. Ja és már nem keresek huszonéves hölgyeket, mert szerintem a 40 feletti nők sokkal többet és jobban tudnak adni, mint a fiatalok no és én is megtanultam már, hogy mi kell a nőnek. Igaz, hogy mennyiségileg már nem versenyezhetek egy huszonéves férfival, de a minőség szerintem ezt bőven kompenzálja. A hölgyekkel szerintem ugyanez a helyzet, mert lehet, hogy egy 40-esnek a teste már nem tökéletes és a keblei talán megereszkedtek kissé, de ő már tökéletesen ismeri saját testét, a gátlások alól már régen felszabadult és tudja, hogy neki mi a legjobb, no és tudja már azt is, hogy a férfit hogyan repítheti a mennyekbe.