Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 06. 05. csütörtök 14:38  #133
Molly_anyó Molly_anyó
Olvastam valahol van egy tradicionális ir köszöntő: Sose aludjék ki a tüzed!!
Lehetne a topic cime: Időskori sexualitás
2008. 06. 05. csütörtök 13:46  #132
tom1019 tom1019 VIP Admin
ezzel is egyetértek! smile

(jöhetnek még a javaslatok!)
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 13:04
szerintem legyen a címe: 36-osok, hogy csinálják? nyes

...akkor én is ide tudnám írni a véleményem, a gondolataim.... nyes

viccezést féltertéve...nem kéne számmal kiírni...inkább lenne az, hogy idősebbek szexuális szokásai...pl. smile
2008. 06. 05. csütörtök 13:04  #131
T-A-M T-A-M VIP
szerintem legyen a címe: 36-osok, hogy csinálják? nyes

...akkor én is ide tudnám írni a véleményem, a gondolataim.... nyes

viccezést féltertéve...nem kéne számmal kiírni...inkább lenne az, hogy idősebbek szexuális szokásai...pl. smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 12:03
teljesen egyetértek!
ezért a topicot vagy zárolom, vagy átírom a korosztályt 60-70 közöttire, vagy a jelenlegi címet változtatom meg, olyanra, hogy a 40-es korosztály tapasztalatai, szokásai stb.!

döntsétek el TI! nyes
2008. 06. 05. csütörtök 12:03  #130
teljesen egyetértek!
ezért a topicot vagy zárolom, vagy átírom a korosztályt 60-70 közöttire, vagy a jelenlegi címet változtatom meg, olyanra, hogy a 40-es korosztály tapasztalatai, szokásai stb.!

döntsétek el TI! nyes
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 05. csütörtök 08:11
Ez a topic egyébként egy orbitálisan nagy baromság?
40-esek hogy cisnálják?
Bazmeg, hát 40-es férfinak feláll, és bedugja a felizgult 40-es nő nedvesedő puncijába. Majd cisnálhatják popsiba, vagy a nő kényeztethet szájjal, kézzel lábbal, hasznbálhatnak játékszereket. Ugyanez nem elmondható MINDEN korosztályról? Ez egy akkora faszság. Még ha az lenne a kérdés, hoyg 60-asok 70-esek hogy csinálják, és főleg férfiak, az már más kérdés, mert ahogy öregszünk óhatatlanul lankad a potencia. Hol jobban, hol kevésbé.
2008. 06. 05. csütörtök 09:43  #129
Törölt felhasználó (54540)
Amikor megkérdeztem öreg Jani bácsit - hogy vagy Jani bátyám ? - annyit válaszolt , "majd meg tudod , ha ennyi idős leszel !
Egyébként úgy sem hinnéd el...."
2008. 06. 05. csütörtök 08:11  #128
MrEnigma MrEnigma
Ez a topic egyébként egy orbitálisan nagy baromság?
40-esek hogy cisnálják?
Bazmeg, hát 40-es férfinak feláll, és bedugja a felizgult 40-es nő nedvesedő puncijába. Majd cisnálhatják popsiba, vagy a nő kényeztethet szájjal, kézzel lábbal, hasznbálhatnak játékszereket. Ugyanez nem elmondható MINDEN korosztályról? Ez egy akkora faszság. Még ha az lenne a kérdés, hoyg 60-asok 70-esek hogy csinálják, és főleg férfiak, az már más kérdés, mert ahogy öregszünk óhatatlanul lankad a potencia. Hol jobban, hol kevésbé.
2008. 06. 04. szerda 20:06  #127
lantika lantika
40 felett?
ha elkezdem, be is fejezem.....
2008. 06. 04. szerda 19:04  #126
Törölt felhasználó (48023)
Leírta már egyáltalán egy negyvenes vagy ötvenes hogy hogyan csinálja, vagy csak a nyeretlen fiatalok vihognak össze vissza. Ha vannnak itt negyvenesek ötvenesek, és hajlandók leírni hogy ők hogyan csinálják, leírjuk mi is, hisz talán ez lenne ennek a fórumnak a célja.

használj képfeltöltőt:prune
2008. 06. 04. szerda 11:58  #125
Törölt felhasználó (43595)
Nagyon egyetértek Veled, de a többiekkel is akik irtak. A nők ebben a korban és kissé felette az igaziak, szinte mindentől mentesen csak a szexre gondolnak és átérezve rájöttek, hogy most lehetnek elemükben. Barátnőm azt mondta, hogy nem gondolta volna, hogy mégegyszer eljut oda, hogy imádni és élvezni fogja a szeretkezést!! Úgy, hogy csak továbbra is finoman és ahogy irtad a részletekre figyelve szexeljünk! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 04. szerda 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (65919)
2008. 06. 04. szerda 06:08
20 éves koromig az izgatott, hogy egyáltalán csináljam.
30 éves koromig az volt a cél, hogy minnél több nővel összejöjön
40 éves koromig minden örömszerzési technikát és szituációt ki akartam próbálni
40 után már “végigjártam egy pár éttermet”, “végigettem az étlapot” sőt exotikus ételeket is kóstoltam most már nem az új tapasztalása, hanem a kellemes tapasztalatok apró gazdagítása, a figyelés a részletekre a fontos.
2008. 06. 04. szerda 09:19  #124
kandurmarci kandurmarci
Tizen- huszonéves lányok! Tanuljatok az idősebb férfiaktól, mert általában lenne mit. És 40 feletti nők, tanítsátok a fiúkákat, mert azt a szexuális tapasztalatot, amelyre az évek során szert tettetek, át kell adni az ifjabb nemzedéknek. És mindenki jól jár, mindenki hálás lesz, amiből még több és minőségesebb együtthálás jöhet össze.
2008. 06. 04. szerda 06:08  #123
Törölt felhasználó (65919)
20 éves koromig az izgatott, hogy egyáltalán csináljam.
30 éves koromig az volt a cél, hogy minnél több nővel összejöjön
40 éves koromig minden örömszerzési technikát és szituációt ki akartam próbálni
40 után már “végigjártam egy pár éttermet”, “végigettem az étlapot” sőt exotikus ételeket is kóstoltam most már nem az új tapasztalása, hanem a kellemes tapasztalatok apró gazdagítása, a figyelés a részletekre a fontos.
2008. 05. 31. szombat 23:00  #122
Törölt felhasználó (48100)
a kerdes a zlehetne : hat a fiatalok mit csinalnak??? rohej amit tudtam fiatalkoromban, az elet 40 felett kezdodik .... foleg sex ben
2008. 05. 31. szombat 21:49  #121
Lackóúrfi Lackóúrfi VIP
Üdv kedves érett asszonyok, már 20-sas éveim második felében is ezt a korosztűlyt kedveltem...közben hozzám fiatalodtak, vagy én lettem 42,5? smile
De ez a legjobb 35-50 közötti női korosztály, akinek van kedve...semmi jónak nem vagyok az elrontója!
L.
2008. 04. 11. péntek 21:01  #120
pancsatantra pancsatantra
Nagyon tetszett ez a gondolatod: "rengetegen döbbennek rá, férfiak, nők egyaránt, mit múlasztottak eddig és lázasan próbálják pótolni"
Szerintem is így lehet, rádöbbennek, hogy sok mindent nem tehettek meg, talán pont az erkölcsiség miatt. Most pedig már szabadabb a felfogás is, ezért kevésbé bélyegzünk meg másokat.
És persze az ember is érettebbé válik 40 felé, és mást kezd értékelni, például a minőségi szexet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78357)
2008. 04. 06. vasárnap 23:19
Szerintem is 40 felett lesz igazán érett, nyitott mindkét nem. Különböző csetes oldalakról szerzett tapasztalataim szerint, rengetegen döbbennek rá, férfiak, nők egyaránt, mit múlasztottak eddig és lázasan próbálják pótolni. Ezenkívül a társkereső oldalakon is sokan csak a kaland kedvéért regisztrálnak, hála istennek... nyes Pár órás beszélgetés után, az első randi általában már szex-el végződik...és nagyon jóóó szex-el! Sok 40-es nő, egy szinte idegennel jobban el meri engedni a fantáziáját mint akivel évekig, évtizedekig együtt él...lehet, hihetetlenül hangzik, de igaz, legalábbis személyes tapasztalataim ezt bizonyítják. nyes
2008. 04. 06. vasárnap 23:19  #119
Törölt felhasználó (78357)
Szerintem is 40 felett lesz igazán érett, nyitott mindkét nem. Különböző csetes oldalakról szerzett tapasztalataim szerint, rengetegen döbbennek rá, férfiak, nők egyaránt, mit múlasztottak eddig és lázasan próbálják pótolni. Ezenkívül a társkereső oldalakon is sokan csak a kaland kedvéért regisztrálnak, hála istennek... nyes Pár órás beszélgetés után, az első randi általában már szex-el végződik...és nagyon jóóó szex-el! Sok 40-es nő, egy szinte idegennel jobban el meri engedni a fantáziáját mint akivel évekig, évtizedekig együtt él...lehet, hihetetlenül hangzik, de igaz, legalábbis személyes tapasztalataim ezt bizonyítják. nyes
2008. 04. 06. vasárnap 20:20  #118
uralos uralos
érett gyümölcs
...volt egy ilyen internetes kapcsoloatom...camerán keresztül..sajna 400 km-re lakik:(:(:(:
2008. 04. 06. vasárnap 18:13  #117
eranyo eranyo
Én már 14 éves koromban el lettem rontva, mert az első nőm, akkor 37 éves volt. Attól kezdve csak ez a korosztály jött be. Az akkor velem egy koruak a minden hisztivel, a felesleges körökkel nem jöttek be. Nagyon jó tanítónő volt.
2008. 03. 28. péntek 19:21  #116
Aylobih Aylobih
Szívemből szóltál. 35 évesen ugyanezt éreztem és így gondolom a mai napig. Korábban a 40 éveseket már öregnek hittem, főleg ami a nőket illeti. Manapság azonban tudom: ez a legjobb kor.
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 03. 28. péntek 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 28. péntek 08:55
Mint érintett bátran kijelenthetem, hogy 40 felett teljesedett ki a szexuális életem, a felhalmozódott tapasztalat most kamatozik igazán. Ja és már nem keresek huszonéves hölgyeket, mert szerintem a 40 feletti nők sokkal többet és jobban tudnak adni, mint a fiatalok no és én is megtanultam már, hogy mi kell a nőnek. Igaz, hogy mennyiségileg már nem versenyezhetek egy huszonéves férfival, de a minőség szerintem ezt bőven kompenzálja. A hölgyekkel szerintem ugyanez a helyzet, mert lehet, hogy egy 40-esnek a teste már nem tökéletes és a keblei talán megereszkedtek kissé, de ő már tökéletesen ismeri saját testét, a gátlások alól már régen felszabadult és tudja, hogy neki mi a legjobb, no és tudja már azt is, hogy a férfit hogyan repítheti a mennyekbe.
2008. 03. 28. péntek 12:32  #115
Törölt felhasználó (54540)
Húszévesen akár nyolcszor is "elmentem" akkori bnőmmel egy délután. Tök gáz volt amikor egyszer bevallotta, hogy azért ő nem annyira élvezte és nem repült a mennyekbe... Már tudom, hogy miért kedvelik a 20 év körüli csajok közül mind többen az érettebb korosztályt. Az érzéki nő szerintem 30-35 felett kezdődik.
Most negyven felett odafigyelek a nőmre amiért nagyon is hálás. Legfeljebb 2-3 -szor jön a csúcspont egy stresszmentes délután, de különben végig élvezzük ahogy a farkamra tapad a puncija és ring minden porcikája alattam-felettem.
Egyébként negyven felett is lehet kocsiban és egyéb extrém helyeken...
Szóval a kérdésre a válasz: "gazdagon körítve"
2008. 03. 28. péntek 08:55  #114
senkialfonz01 senkialfonz01 VIP
Mint érintett bátran kijelenthetem, hogy 40 felett teljesedett ki a szexuális életem, a felhalmozódott tapasztalat most kamatozik igazán. Ja és már nem keresek huszonéves hölgyeket, mert szerintem a 40 feletti nők sokkal többet és jobban tudnak adni, mint a fiatalok no és én is megtanultam már, hogy mi kell a nőnek. Igaz, hogy mennyiségileg már nem versenyezhetek egy huszonéves férfival, de a minőség szerintem ezt bőven kompenzálja. A hölgyekkel szerintem ugyanez a helyzet, mert lehet, hogy egy 40-esnek a teste már nem tökéletes és a keblei talán megereszkedtek kissé, de ő már tökéletesen ismeri saját testét, a gátlások alól már régen felszabadult és tudja, hogy neki mi a legjobb, no és tudja már azt is, hogy a férfit hogyan repítheti a mennyekbe.
/ 10